reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No i zostaliśmy sami. Spłakałyśmy się z Angi na koniec jak głupie - tyle lat razem mieszkaliśmy, jeszcze więcej się znamy, to już prawie jak rodzina.
Ale sprzątania teraz jest. Rany...
Patrycja cudo! Cmok zachwytu. Normalnie złote rączki
Czarna o żesz, to się fajny zlot szykuje i do tego z jakim miłym przedsięwzięciem. :)
Magdasf
nooo, dostać kredyt to już teraz z górki powinno być. Git, że mu się udało.
Malena
Ty, Ty, Ty...;) Skąd wiedziałaś? Ale nie zapeszam
Maksiowa no! Grateczki że hej! :D Dla Maksia oczywiście!
Ula dzięki za zaproszenie:) Myślę, że jak przyjdzie ciepło to się zgadamy.
Gosia kurcze jak to szybko sobie uporządkowałaś. Weź mnie kopnij please. Tak na zachętę

No i nie pamiętam co tam jeszcze - sorki.
Buziaki:*

Acha! P.S.
"Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz,
Gdzie nie ma mężczyzn, tam się nie kłócisz"

Zasłyszane w "Zakonnicy w przebraniu" :D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny serdecznie witam i zycze miłego weekendu.

Patrycja mebelki sliczne
Maksiowa gratki dla Maksa za smoczek

A u mnie ciag dalszy w windie sasiedzi dokleili kartke i dalej dopisuje poparcie dla mnie. W poniedziałek zebranie wiec pewnie będzie awantura na całego ale ten dupek sie pewnie nie ujawni chco sadze ze inni wiedza kto to ja sie domyslam

A u nas zima. Dzis mam spotkanie z dwomam nianiami młodymi juz starych nie wezme nigdy

witam u nas malowanie, młody ma 38 i śpi, rano było kupsko a potem temperatura- ciekawe od czego??????? Ja dziś w farbie na biało- narożniki juz objechałam.

U nas się kićka- tzn za 2 tyg góra miesiąc wszystko się wyjasni, ale pewnie będe musiała wrócić do jobu wczesniej- ech, a tak było dobrze. niepisze więcej bo sama czekam co się wyjaśni, trzymać kciuki mcno proszę.

Witajcie - rano było zimowo a teraz zrobiło się ciut wiosennie.
Bo i słoneczko świeci i temperatura na + 5`C.

Ja właśnie wstawiłam moje Cannelloni mięsne i czekam na obiadzik :-p
Aż mi ślinka cieknie.

Pati trzymam kciuki.
Zdrówka dla Kamisia.

Evelajna takie momenty są bardzo wzruszające.
A tekst boski :tak:

Domi jak plecki i pogodziłaś się z mężulkiem?
Mam nadzieję, że już wszystko załagodzone.

Agamir a niech dojdzie do zebrania osiedlowego - niech chłopina zobaczy, że nie jesteś sama i przestraszy się bo wiadomo w grupie siła.
A jak chłopaczki twoje?

Mirabelka mam nadzieję, że bóle głowy pójdą w niepamięć - ja ostatnio czytałam w Tinie artykuł o bólach głowy u kobiet.

Ale znalazłam tam też ciekawostkę dieta przy migrenie.
Trzeba jeść regularnie produkty, które zawierają dużo wapnia, magnezu oraz witaminy z grupy B a także nienasycone kwasy tłuszczowe:
- banany
- brokuły
- ziemniaki
- sałatę
- szpinak
- fasolka szparagowa
- awokado
- płatki śniadaniowe
- ciemny ryż
- pełnoziarniste pieczywo
- ryby (tuńczyk, łosoś)

Czego unikać:
- kwaśnej śmietany
- serów pleśniowych
- jajek
- owoce cytrusowe
- cebula
- pomidory
- orzechy i migdały
- marynaty mięsne i warzywne
- świeże pieczywo
- napoje z kofeiną
- słodycze zwłaszcza czekolada
:szok: troszkę dziwne ale tak napisali :baffled:

Gosiu widzę, że szalejesz za oceanem i od razu na głęboką wodę.
Może to i dobrze a i fajnie, że koleżanka zajmie się dzieciaczkami na czas twojej pracy.

Hej

Patrycja trzymam kciuki i małemu zdrówka życzę
Evelajna ciężko się rozstawać z kimś kogo się lubi, ale oni chyba tylko zmieniają dom a nie miasto czy kraj??
Mirabelka no to na co czekasz myk myk i dzidzia już jest;-) a bólu głowy współczuję bo ja też miewam takie:no:

A my z Lenką same, Karolinka na przyjęciu urodzinowym jest a potem na 7.30 do kościółka musi iść, a ją tylko zawioze i po nią pojadę po mszy bo nie wyobrażam sobie iść na mszę z Lenką która o takim czasie chce iść spać:baffled: już raz tak było jak M był nieobecny i dosiadła się do koleżanek w kościele.

Byłyśmy na rowerku dziś, fajnie było a przed samym prawie domem w drodze powrotnej Lenka zsiadła i na nóżkach szła...

Reszt bez zmian.

Miłego weekendu kochane:tak::tak:

Witam
My tez dzis caly dzien spacerowo az zal w domku siedziec tak pieknie slonko grzalo
wieczorek sobie dzis planujemy z whisky ;)
z mezem juz ok wszystko wyjasnione :)
a plecki sie goja :)

Teraz szukam czerwonych kozaczkow i srebrnych eleganckich bucikow bo planuje do sukienki czarnej dodac srebrne dodatki czyt. buty, torebka, bransoletka, kolczyki :)
mirabelko zdroweczka

Cześć.

Ja na zajęciach. Wpadłam na chwilkę bo młody zrobił mi pobudkę przed 6 i już nie mogłam zasnąć. Napisałam na zamkniętym to z czym wczoraj spotkałam się na zajęciach....Lecę dalej i odezwę się pewnie jutro. buśka

I ja się witam leniwie w niedzielne przedpołudnie.
Nuuuuudaaaaaaaaaaaaaaa zapanowała .... pogoda senna i tylko czasem słonko przebije się przez zachmurzone niebo.
No to się rozpisałam ... dosłowne elaborat jak nic hihihi.

Może później zajrzę.

Agamir jak po rozmowach z nianiami???

Patrycja jak Kamilek dzisiaj??

Mirabelko współczuje bólu głowy:sorry2:

Ulka dni szybko miną i M będzie z wami:tak::tak:

Witam wieczorowo jeszcze nie przywykłam do swoich włosów postrzępionych jak pióra u kury, więc avatarek idealnie pasuje. Zdjęcia na fotkowym:)))
Po za tym stara bida:)) lekki stresik bo rano z małym do chirurga:-:)-:)-:)-(

reklama
Hej laseczki :biggrin2:
Wpadam na chwilke. Patryk dzisiaj koło 20 juz sobie pojechał, więc ja znowu sama :-( Mały wieczorem marudny, idzie prawa dolna piątka, już ją czuc dokładnie i różki są na wierzchu, do tego miał dzisiaj troche zatwardzenie... No ale na szczescie teraz ładnie śpi, mam nadzieje ze do rana będzie spokojnie.
Buzka

Do góry