reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

[FONT=Arial, sans-serif]Hejka Środowo (kurczę, znów mi dni gdzieś znikają...)[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Ja w pracy, D. w pracy, M. z babcią, ciocią i kto tam się jeszcze nawinie, z ostatnich wieści z domu wiem, że mój dziadek wziął M. na przebieżkę po podwórku co by lepiej spał :) [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Mój tata nadal w szpitalu, wyjdzie zaraz po tym jak da sobie zrobić gastroskopię, lekarze zidentyfikują przyczynę krwotoku, zaleczą i doprowadzą mu elektrolity do porządku. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Mi się trafił napalony kupiec na espiro magic 3 (Damian kolegę swojego z wojska naraił), dobrą cenę proponuje, więc chyba się skuszę, tylko muszę wysłać wózek do Krakowa...Mąż się napalił na sprzedanie bo obejrzał w internecie ten wózek tylko model z 2010 roku i z uwagi na jakiś tam podnoszony podnóżek stwierdził, że idealny będzie dla drugiego dziecka, bo lepszej spacerówki w życiu nie znajdziemy...ehh, u nas jak nie baba to chłop...:) Poza tym bez większych zmian, niestety albo stety, latamy po bankach za kredytem i nie śpimy po nocach myśląc, żeby wszystko się ładnie dograło. Buźka dla Wszystkich, u mnie jakby wiosna bo słoneczko świeci :))[/FONT]

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
U nas idą 3 i zapowiadał się katar, ale się rozeszło.
Zimny wychów robi swoje. Mam nadzieję.

Mi za to mdłości wracają takie jak na początku ciąży.
Miała któraś z Was tak pod koniec?
Wczoraj ucho aż odwiedziłam.
Hormony szaleją chyba bo i cera znów gorsza.
Niech już będzie ten kwiecień!

I dalej się nad imieniem dla juniora zastanawiam.
Bo czasem mnie Tomek jednak kusi.
Chyba muszę poczekać, aż spojrzę mu w oczka!

MIŁEGO!

Ostatnia edycja:
Magdziunia u nas też dziś kalafiorowa:tak:
Ppatqa mogę ją dać ile razy w tyg. chce i na ile godzin chcę:tak:
Malena współczuję biedulko:no:

M już po spotkaniu i w sumie tak tylko chcieli się z nim zobaczyć:tak: więc luzik....
Lenka dalej spi a ja lecę do garów bo dla dzieci zupka z kalafiora a na drugie karkówka...... mniam:tak:

witam sie :)

A ja dzis zaliczylam dentyste z Mateuszem bo od wczoraj ma spuchnieta lewa strone i dziaslo kolo zeba
myslalam ze jedzenie mu weszlo i cos sie dzieje ale nie dzis jeszcze wiecej wiec nie zastanawialam sie tylko do dentysty
dostal antybiotyk zeby opuchlizna zeszla
16go mamy kolejna wizyte , zrobia zdjecie i podejma decyzje czy leczyc pod narkoza czy zastrzyk da bo ma 4 zabki do leczenie i obawiaja sie ze zastrzyk go wytraszy i zrazi l/ a ja znow obawiam sie narkozy ehh tylko u nich tostandart ze jak dentysta i dziecko to buch narkoza

Ja natomiast dostalam pierwsza@ odkad mam implant i powiem ze tylko plamie ale mi sie to podoba :)

Bylam teraz na ogrodku wysypalamkora zeby zaczelo sie cos tam dziac w kierunku upiekszania ale droga narazie daleka :) jeszcze duuuuuzo kwiatkow doniczek itp potrzeba ;)

no i laski polecam film POSSESSION zaden horror mimo ze opis jest lekko wskazujacy na to ale naprawde ciekawy film i MagdasF naprawde bez zaslanianaia twarzy obejrzysz ;;)))))
Życie kobiety zamienia się w koszmar po tym, jak w wyniku wypadku samochodowego, jej mąż i szwagier zapadają w śpiączkę. Prawdziwy dramat rodzi się jednak dopiero, gdy szwagier budzi się ze świadomością swojego brata.

Agamir ja kiedys dorbialam jako opiekunka, od 15 roku zycia w sumie, teraz "moje"blizniaki maja juz 18 lat!!!!!!a Adas ma 10 lat...w sumie chyba moglabym jako niania poproacowac,taka odmiana dnia codziennego:-D:-D:-D:-D:-D

Magdziunia zdrowka dla was...ja tez nienawidze czuc sie chora,slaba i wogole taka do du.py.

Malaulka u nas maja otwierac zlobek z dotacji unijnych i sie zastanawiamy czy go nie dac na pare godzin, wtedy moze jakies pol etatu sie gdzies dla mnie znajdzie ;-)

Malena...ja nie chce krakac bo to za wczesnie na porod ale ponoc czasami organizm sie oczyszcza w rozniasty sposob przed tym wielkim dniem ;-)

Minisia:-p:-p:-p Ja po ostatnim filmie poleconym przez czarna ,od wrzesnia zapisuje Zoche na karate :-D wole juz te moje melodramaty,dramaty,komedie :-D

Dzien doberek babeczki, u mnie cos co przypomina wiosne...sloneczko swieci tylko roche zimno, na szczescie sniegu brak wiec jakos chociaz tyle.
Stanislaw maly wlasnie szamie tik taki wiec mam chwile spokoju, Zocha zasypuje mnie pytaniami kiedy bedzie nieskonczonosc, nie wiem skad jej sie to w glowie bierze...szkoda ze nauka jej ciezko wchodzi:-D
W sobote przyjezdzaja moi rodzice i mam mega stresa bo tescie + moi rodzice = niewiadomo co:-D i albo bedzie dobrze albo nie:-D dzisiaj mamy dla mlodej biurko do odbioru ale nie wiem o ktorej jacek wroci z pracy i moze dopiero jutro go przytachamy do chalupy;-)

Teraz mykusiam na popoludniowa kawule, narazie mamusie

zdrówka dla wszystkich przeziebionych i pochorowanych
u nas dziś chłodno ale słońce takie że humor cudowny od rana :-)
trina, ja stara kociara myslałam że się posikam czytając tekst o kotach :-D, wrzuciłam w ulubione, przeczytam T. wieczorkiem
Gosia powodzenia :tak:
minisia koniecznie muszę obejrzeć, zaraz szukam ;-) uwielbiam filmy w takich klimatach
malena ja tak miałam pod koniec z mdłościami, może nie były tak masakryczne jak na początku, ale męczące tak samo

dostałam od teścia wór pieczarek i chciałam kupić spody do pizzy ale przeszłam sklepy w całej okolicy i nie było, więc będą zapiekanki
Iga wytrzymała dziś prawie godzinę w kolejce na poczcie, oczywiście nie stałysmy grzecznie w kolejce, tylko wędrówki były ale i tak ok
poza tym to straszne nudy u nas

Obiadek się kończy robić, mała jeszcze kima, M. chory znowu chrapie na całe mieszkanie.
A wiecie jak z chorym chłopem.
Jeszcze dzisiaj karnisz musimy kupić do Izki pokoju i już niedługo foty wrzucę.
Kołyska już czeka u szwagra na odbiór.
Oj będzie się działo!
Nie mogę o niczym innym myśleć!

Malena...ja nie chce krakac bo to za wczesnie na porod ale ponoc czasami organizm sie oczyszcza w rozniasty sposob przed tym wielkim dniem ;-)

Lepiej nie krakaj, bo mały jest mały i do końca marca muszę dotrwać.
No ale nic nie wskazuje na to, żebym miała rodzić wcześniej.
A te wymioty to jakieś hormonalne, bo identyczne mam mdłości jak na początku, tylko słabsze.
Moja matka całą ciąże się męczyła.
Widać się geny odezwały. Szkoda, że nie te od bujnych włosów ;)

malena normalnie az zatesknilam za tym wszystkim ..za tymi przygotowaniami za tym oczekiwaniem ehhh jak o fajnie bylo jak wszystkie czekalysmy na ten wielki dzien :))
naprawde baaardzo sie ciesze ze znalazlam to forum ze poznalam was bo to oczekiwanie na malenstwo razem z wami bylo bardzo fajne ;))

chyba wyjme implant :)))) moze sie zmowimy co ;)))

Dziewczyny tak se zdenerwowałam ze az mi ciśnienie skoczyło z nerów. Jakiś dupek znaszego bloku podczas naszej nieobecności przykleił do drzwi kartkę , że nasze dzieci płaczą i to w nocy , że za głośno się bawią. Ze nastepnym razem wezwą policją. Mam na noc i w dzien dziecku choremu nakleic plaster zeby nie płakało a w dzie ma sie nie bawić i nie płakać jak jest chore bolą go uszy . Mam 17 miesiecznemu i 3 miesiecznemu dziecku wytłumaczy , że nie wolno płakać . KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

reklama
Ehhh agamir brak slow...
niech sobie wzywa przeciez policja nic Wam nie zrobi bo to normalne ze dzieci placza i nie ukaraja Was za to
nie denerwuj sie to pewnie jakis nerwowy sasiad ktory w przyplywie negatywnych emocji postanowil sie na Was wyzyc
masz podejrzenia moze kto to???

Do góry