gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
hey, szykuje sie wlasnie do pracy, o dzis zaczynam, M. zostaje z dziecmi w domu, dopoki nie znajde niani albo on pracy, poza tym wszystko ok!!!!! Buziam mocno :********
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy to znaczy ze juz koniec remontu???????????witam ja własnie skończyłam myć podłogę i na chwilke jestem uziemiona, młody śpi, dziś na spacerku był z dziadkami a ja ogarnelam pobojowisko na dole. musze jeszcze skonczyć góre i do jutra spokój. Na dole błoga cisza- dzis nie ma Maćka, miał być o 10, ale z ich ekipy jednemu wczoraj syn się urodził więc zapewne ...
agamir ja w domu do października:-), zdrówka dla chłopaków
czarna oj to się działo wczoraj
kasia no to ktoś ci niezły numer z netem zrobił
dobrze ze z małym lepiej a kaszelek moze nawet i miesiac sie utrzymywacU nas już lepiej. Młody nie gorączkuje i jedynie jego kaszel mnie martwi. Ja jak zawsze zalatana i na wszystko czasu brak. Kombinujemy z M tak aby na zmianę zajmować się małym bo nie chcę żeby w czasie choroby ktoś inny się nim zajmował. Miałam zacząć praktyki od tego tygodnia ale nic z tego nie wyjdzie i zacznę od przyszłego. Zabieram się za jakąś robotę puki mały śpi.
dobrze że sie odezwałaś kobieto!!!!Witam się i ja.
Coś nie mam ochoty ostatnio na komputer.
Wogóle raczej na nic.
Wicia gniazda ciąg dalszy.
Dzień kobiet niezauważony, ale do tego już przywykłam.
Izunia jak zwykle kochana.
Nic nowego po prostu!
MIŁEGO!
u lalala to ja juz czekam na fotyhej, mam chwilkę, Iga śpi po długaśnym, żółwim spacerze do biedronki
poszliśmy na nóżkach a tam zonk, mają nowe wózki na zakupy, ale takie bez "siedzonka" dla dzieci, więc wsadziłam ją do środka, tylko folię pod buty podłożyłam i miała taką uciechę że chyba cały dzień by przejeździła
ja mam dziś wolne popołudnie, pierwsze od niepamiętnych czasów ;-) idę do kumpeli włosy podciąć i maseczki pierdółeczki porobić
papa :-)
o matko ale kumulacja!!!!!!!!!! Trina nie dziw się jego zachowaniom bo jakby nie patrzeć mały troszkę przeszedł przez ta chorobęHej Mamuski,
My od tygodnia chorujemy. Najpierw wierusowo, ale że gorączka nie odpuszczała i kaszel narastał w piątek bylismy znów u lekarza i Maciek ma 3 w 1 - zapalenie gardła, oskrzeli i prawdopodobnie (bez rtg nie wiadomo na pewno) płuc. Dostalismy Augentin ES z większą dawką jakiegoś skłądnika i skierowanie do szpitala, jakby w ciągu 2 dni do niedzieli nie polepszyło się. Na szczęście jest już lepiej i szpital nas ominie. Ale 10 dni ma brac antybiotyk no i później też od razu do żłobka iść nie może. Więc ja znów 3 tyg na zwolnieniu.już nic nie mówię jaki przez to syf mam w pracy. na 19-20 mamy zaplanowane szkolenie dla ścisłego kierownictwa naszej instytucji. I głównie od strony programowej i współpracy z firmą szkoleniową organizujemy je razem z koleżanką. A włąściwie to teraz ona organizuje...
No ale cóż, zdrowie młodego ważniejsze.
A młody daje mi popalić. Troszkę mu popuściłąm, bo mi go żal było jak miał gorączkę i leżał patrząc się w sufit i teraz
po 1. nie chce sam zasypiać,
po 2. nie chce spać w łóżeczku,
po 3. chce być noszony na rączkach,
po 4. wymusza wszystko krzykiem,
po 5. nie chce jeść,
po 6. przestawił sobie godziny spania,
po 7. lekarstwo mu podac to jak kotu tabletkę( czyli tak: ...jak podac kotu lekarstwo... » Generacja Gadu Gadu » MojaGeneracja.pl).
Mój M od niedzieli jest w Gdańsku, dopiero dziś wieczorem wraca, no i w związku z tym mam to wszystko na swojej głowie. Wczoraj myślaąm, że wyjdę z siebie i stanę obok taki był marudny...
o kurde ale ci to poszło miałaś juz wczesniej zaklepana robote????? gdzie pracujesz???hey, szykuje sie wlasnie do pracy, o dzis zaczynam, M. zostaje z dziecmi w domu, dopoki nie znajde niani albo on pracy, poza tym wszystko ok!!!!! Buziam mocno :********