Kasiu oby te chorubstwa was opusciły!!!!!!!!!! zdrówka dla wasMój Boże!!! Tydzień z kawałkiem mnie nie było i to już nie "moje" forumJakoś dziwnie mi się tu poruszać, ale chyba dam radę.
Dzisiaj mam nockę więc postaram się nadrobić zaległości czytelnicze, a czasu trochę brakowało, bo u nas przeziębień ciąg dalszy. W zeszły weekend Martyna z soboty na niedzielę stan podgorączkowy, dwa dni do przedszkola nie poszła, w czwartek zaczęła kaszleć. Bartek we wtorek na kontroli po zapaleniu oskrzeli wszystko elegancko, a wieczorem 38Prawdopodobnie zęby, ale pierwszy raz tak ma, więc znowu inhalacje na wszelki wypadek. A od czwartku M i ja - katar kaszel i ogólne znudzenie i bark weny.
Poza tym chyba wyskoczę przez okno, bo moja kotka pomimo tabletek miauczy jak opętana i chyba jak jej minie marcowanie, to pójdzie do sterylizacji, bo w głowę można dostać
Miłego weekendu!!!

kurde a co ją przewiało???? pewnie męczy się malutkaWitam!
My sie dzis z M. przejechalismy z małą do szpitala rano b obudziła sie z czerwonymi oczkami , całymi załzawionymi. Diagnoza: zapalenie spojówek! Zjadła tyle co ptaszek, zresztą wczoraj tez maó co zjadła, na sczescie pije mleczko. No i teraz po poludniu mamy isc do apteki odebrac la niej specjalnie zamówione krople do oczu. Trudno je było dostac odrazu, bo to ponoc jakas nowosc-antybotyk. Czy ktoras w was miala do czynienia u malucha z zapalenem spojówek? Mam nadzieje ze szbko przejdze Natalii, te krople ma dostawac przez 3 dni, wiec moze tyle trzeba..
zdróweczka i radzę jak najprędzej pozbyc się klamek w oknach;-);-);-)Witajcie - u nas chorobowo.
Sebcio dzisiejszej nocy przechodził chyba kulminację swojego przeziębienia - płakał, sapał, kaszlał - mimo lekarstw ciężko było jemu zasnąć.
Do tego je bardzo malutko a kaszelek spowodował u niego wymioty.
A dzisiaj moje szczęście zaskoczyło mnie
Byłam w pokoju dużym a Seba w swoim się bawił.
Słyszałam jak stukał młoteczkiem w jedną z zabawek i nagle cisza .... zachodzę a ten cwaniaczek stoi na oknie.
Odwrócił się do mnie i uśmiecha przez firankępodeszłam i zdjęłam go.
A wszedł sobie po skrzyni z zabawkami i po kaloryferze - nie wiem jak on to zrobił.
Ale teraz to już mam go na oku cały czas ... muszę teściowej powiedzieć o tym fakcie, bo w piątek czaił się do wchodzenia a tu proszę dwa dni i cyk - udało się.
Pogoda u nas ok - słoneczko świeci i ciut lepiej się przez to człowiek czuje.
Ale spacerku nie będzie.
Może to i dobrze ... chociaż przewietrzyłam mieszkanko ciut i świeższe powietrze zagościło w domku.
.
może przesilenie???????????Wszystkiego najlepszego mamuski!!!!!!!!
ja dzisiaj caly dzien w pracy, samochod mi sie kolejny raz zepsul.niedobrze mi, dostalam @ a mam plastra przyklejonego, zrobilam test ale negatywny wyszedl.nie wiem o co kaman.
a moze masz źle w ustawieniach?????? zaraz to sprawdzeWiecie co??? godziny tu źle chodzą ... niedopracowane w nowej wersji.

ehhhh kolejne choroby ehhhhh zdróweczkaWszystkiego najlepszego kobietki i te małe i te duże
U nas zapalenie uszu i siedzimy wdomu. Ostatnio mam problem żeby coś napisać bo albo strona w ogóle się nie otwiera albo bez przerwy mnie wywala....![]()
lecę sprzątać po maluchu bo ostatnio jak on się bawi to jakby trąba powietrzna przeszła przez mieszkanie.
u lalalalallaM. na Maksa wspolczuje
Marma zdrowka!!!!
Wesolutka ja plastry od 4 lat biore.ale niedawno bralam antybiotyk przy ktorym antykoncepcja hormonalna ponoc nie dziala.wiuec mialam stracha ale test zrobilam i niby ok.chociaz mlody tez byl w 4 tyg ze negatywny:/
Witam!!!!!!
Minisia spóźnione ale szczere dla córuni
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy