reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Lo Matko!! a cóż się stało z tym forum???? tydzień człowieka nie ma, a tu takie jaja????

Przyszłam się tylko przywitać z Wami i powiedzieć, że żyjemy!!

Dziewczyny... do końca marca mogę mieć utrudniony dostęp do Was!! mam nadzieję, że później będzie łatwiej!!

A tak to żyjemy!! u teściów byliśmy w weekend, nawet fajnie było ... Szymek zdrowy, szaleje..biega non stop :-)

Muszę się jakoś ogarnąć na tym forum, bo na razie coś nie przejrzyste dla mnie jest...przyzwyczajenia....

reklama
Wszystkiego najlepszego mamuski!!!!!!!!
ja dzisiaj caly dzien w pracy, samochod mi sie kolejny raz zepsul.niedobrze mi, dostalam @ a mam plastra przyklejonego, zrobilam test ale negatywny wyszedl.nie wiem o co kaman.

Dzien doberek kobietki te duze i te male;-) czego wam i sobie moge zyczyc...spokoju, poslusznego meza;-)i niezapomnianych chwil:tak:

Mi sie dzionek zaczal bardzo milo ;-) ale co tu duzo pisac bede;-)jacek sie postaral:-D
Mlody szaleje, zocha juz w szkole, cos trzabylo by porobic ale chyba tak ogolnie pozbieram rzeczy ireszte zostawie na jutro;-)
teraz uciekam dopic kawusie narazie mamusie:-)

Wszystkiego najlepszego kobietki i te małe i te duże :)

U nas zapalenie uszu i siedzimy wdomu. Ostatnio mam problem żeby coś napisać bo albo strona w ogóle się nie otwiera albo bez przerwy mnie wywala....:(

lecę sprzątać po maluchu bo ostatnio jak on się bawi to jakby trąba powietrzna przeszła przez mieszkanie.

Jak zwykle Jurata bo mamy z wyjsie na plaze. A co sobie kupiłas pochwal sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja włąsnie przemeblowanie w pokoju maluchów zrobiłam . Maksiol gada do kazuzeli a Antos przekrzykuje muzyke

Hejka! A możesz podzielić się jakimiś fajnymi namiarami na Juratę lub Jastarnię? Chcemy latem się latem z Maksymilianem wybrać - jego pierwsza wizyta nad morzem.

Hej Kobietki Wszystkiego Dobrego Dla Was.Uśmiechu co dnia:)

U nas wielkie lenistwo po weekendzie u rodziców tam mamusia robiła za mnie wszystko a dziś od rana nie mogę chałupy ogarnąć i jakaś taka rozbita jestem i na dodatek zostawiłam swoją kosmetyczkę z malowidłami - ale jakoś dam radę:)Dziś morze spotkano z dziewczynami z forum ale nie wiem czy wypali bo brak tam konkretów.

Aśka morze plastry za słabe.Od zawsze je bierzesz?

Miłego dzionka

Hejka poniedziałkowo i w Dzień Kobiet!
Przepraszam, że się nie odzywam, ale sama nie nadążam za swoim życiem...Maksymilian zdrowy, rozrabia, szaleje i ciągle uczy się nowych słówek, przerabiamy wszystkie na "k", mąż był na zwolnieniu lekarskim - taka ściema mała bo nie miał możliwości wziąć wolnego dnia na egzamin w szkole, więc musiał to w ten sposób rozegrać - ja miałam w czwartek szkolenie, byliśmy też w Warszawie poszukać dla Maksa spacerówki - spasowałam, zostaję przy espiro magic 3 (ten który mamy), ewentualnie jakby się trafił na niego kupiec to wymienię na model z 2010 roku, w piątek odwiedziliśmy bank - będziemy rozbudowywać dom i potrzebujemy kredytu (co i jak z tym domem opiszę kiedy indziej) sobotę spędziłam do szukaniu naszego pokoju w bałaganie, na który moi mężczyźni pracowali cały tydzień, kiedy ja byłam w pracy lub popołudniami kończyłam porządkować służbowe papiery jeszcze w domu...- tyle z tygodnia.

Dziś rano byłam na kolejnym podpisaniu umowy z klientem, a parę minut temu dostałam telefon, że mojego ojca zabrało pogotowie...ech, nie chce mi się już nic mówić/myśleć/pisać o moim ojcu, który sam siebie sukcesywnie wykańcza...Tyle ode mnie.

Wszystkiego najlepszego Kobietki :)

M. na Maksa wspolczuje :(
Marma zdrowka!!!!
Wesolutka ja plastry od 4 lat biore.ale niedawno bralam antybiotyk przy ktorym antykoncepcja hormonalna ponoc nie dziala.wiuec mialam stracha ale test zrobilam i niby ok.chociaz mlody tez byl w 4 tyg ze negatywny:/

reklama
Do góry