reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dzięki dziewczynki, rzeczywiście fajnie się dziś spało w takim "nowym" pokoju:tak:

Mirabelka nie poszłabym tu do kosmetyczki bo po pierwsze drogo a po drugie moja znajoma kiedyś była i ogólnie była niezadowolona nawet z regulacji brwi nie mówiąc o reszcie;-)
Evelajna dzielna dziewczyna z Ciebie :tak::tak:a babce nie zależało na aucie bo oni tu się wcale nie przejmują jak gdzieś się zarysuje czy stuknie, nie raz widać nowiutke auto i wgnieciony bok albo tył albo cały porysowany, Polacy z maleńką ryską jadą do blacharza a tu luzik:-D
Noi wreszcie sami- chata wolna;-)
Minisia to trzymam kciuki pewnie się już cała telepiesz bo to za chwilkę;-);-);-)
Gosiu szczęśliwego lotu:tak:
Małgorzatka świetnie ktoś Ci doradził co do Natalki, a mała dzielna dziewczynka:tak:

No to dzieńdoberek, jakie u nas słońce piękne chyba się coś popieprzyło w tej Irl, ale dla nas dobrze bo ciepło i ciepło:tak:
Lenka ogląda sobie baję, podchodzi do tv i woła "baja" więc nie mam wyjścia muszę włączyć:-D
M wybył, Karolcia w szkole.
A ja kupuję dziś mężowi bilet do PL na przyszły tydzień bo wkurza mnie takie załatwianie przez telefon wszystkiego i dogadywanie szczegółów przez teścia, tynki już skończone ale teraz trzeba ganek dorobić i ogólnie niech sobie pojedzie sam zarządzić a przy okazji zobaczyć jak wyszło z tynkami.
Reszta bez zmian, jak Lenka zaśnie to muszę podłogi pomyć i obiadek upichcić i LB:tak:

reklama
laski trzymajta kciuki jutro o 11 mam rozmowe waszego czasu po ang o prace a ja tak umiem sie dogadac ze wiecie :(

Trzymam trzymam dla zasady bo Ty zdolna bestia i wiem ze tylko tak gadasz a poradzisz sobie świetnie!!!!!

Witam piątkowo.
Lekcję odrobione (czyt porządki ,obiadek, zabawa z dziećmi) Robaczek najmłodszy właśnie zasnął więc chwilka dla mamuni:tak::tak: i kawkę a po obiadku wypad do sis na ploteczki i pazurki:cool2: Jeszce muszę sobie włoski ułożyc ale jak widzę to co się dzieje za oknem to wątpie by miało to jakikolwiek sens:dry::dry::dry::dry:

minisia i jak
evelajna o jakiew zmiany:-)
czarna może i dobrze u mnie jaja po szczepieniu
ula wiadomo ze co samemu to samemu

A u nas w nocy zaczeła sie temperatura 37,8 dostał sypop, pokręcił u nas z półtoragodziny i zasnął, rano było dobrze o 37, ale od rana apetytu brak, kaszke jak zjadl to zaraz zwymiotowal, nawet czekoladki nie chcial. O 11 znowu skok temperatury do 38,5 jak dawałam syropek to go zwymiotował:-(. Dostał czopek i śpi- tylko martwi mnie ze pić nie chce:-(. Na dole szlifują ściany wiec siwy dym. Już przelaciełam z mopem , jak wyschną zetre kurze- i tak z 3-4 razy dziennie mam sprzontanko:-(

Ppatqa zdrówka dla małego!!
Ale ty się masz z tymi porządkami, ciągle tylko biegasz i biegasz...

Minisia dostałaś te robotę ?????

ula niestey tak jest jak mieszkasz na terenie budowy

A koników nie musze cze\yscic bo dziś przyjerzdrza Weronika to je wyczyści- zreszta i tak bym młodego nie zostawiła

Oj kochane jestescie dziekuje bardzo ze pamietacie o mnie :)
wiec tak dalam z siebie wszystko!! ale wiedzialam ze dobra nie jestem wiec pani pow ze moj angielski jest w miare dobry ale jeszcze musze sie podszkolic, niestety na kontrakt mnie nie da poniewaz tampracuja doswiadczone osoby ktore awansowaly z agencji albo takie ktore naprawde dobrze mowie po angielsku wiec zaproponowala mi agencje w czwartek jade sie zarejestrowac i czekamna telefon do pracy :)
wiec w sumie nie jest zle
obiecala mi ze jak wdroze sie porozmawiamy znow o kontakcie
musze zalapac zasady dzialania firmy bo jak maja busy to nikt nie bedzie mial czasu mi pomoc
ehh laski wiecie co.... ciesze sie ze poszlam i sprobowalam sil :))))))nawet ze nie dostalam kontraktu to nic bede pracowala tam tylko przez agencje

Domi super a tak wogóle co co to za praca jest i co z waszą firmą o której kiedyś nam pisałaś??

Ppatqa dobrze, że cię ktoś odciąży przy konikach:tak:

minisia i jak
evelajna o jakiew zmiany:-)
czarna może i dobrze u mnie jaja po szczepieniu
ula wiadomo ze co samemu to samemu

A u nas w nocy zaczeła sie temperatura 37,8 dostał sypop, pokręcił u nas z półtoragodziny i zasnął, rano było dobrze o 37, ale od rana apetytu brak, kaszke jak zjadl to zaraz zwymiotowal, nawet czekoladki nie chcial. O 11 znowu skok temperatury do 38,5 jak dawałam syropek to go zwymiotował:-(. Dostał czopek i śpi- tylko martwi mnie ze pić nie chce:-(. Na dole szlifują ściany wiec siwy dym. Już przelaciełam z mopem , jak wyschną zetre kurze- i tak z 3-4 razy dziennie mam sprzontanko:-(
ehhh bieduniek dlatgeo ja nie szczepiłam teraz bo w weekend jedziemy do tesciów i własnie tego sie obawiałam:sorry2::sorry2:
Oj kochane jestescie dziekuje bardzo ze pamietacie o mnie :)
wiec tak dalam z siebie wszystko!! ale wiedzialam ze dobra nie jestem wiec pani pow ze moj angielski jest w miare dobry ale jeszcze musze sie podszkolic, niestety na kontrakt mnie nie da poniewaz tampracuja doswiadczone osoby ktore awansowaly z agencji albo takie ktore naprawde dobrze mowie po angielsku wiec zaproponowala mi agencje w czwartek jade sie zarejestrowac i czekamna telefon do pracy :)
wiec w sumie nie jest zle
obiecala mi ze jak wdroze sie porozmawiamy znow o kontakcie
musze zalapac zasady dzialania firmy bo jak maja busy to nikt nie bedzie mial czasu mi pomoc
ehh laski wiecie co.... ciesze sie ze poszlam i sprobowalam sil :))))))nawet ze nie dostalam kontraktu to nic bede pracowala tam tylko przez agencje

No pieknie bestio. GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Minisia brawissimo! Udało Ci się i oni to chyba mają taką praktykę, że zatrudniają na kontrakt dopiero sprawdzone osoby - tak mi wyszło. No i jak ieknie sobie z angielskim poradziłaś. Idź Ty "nie umiem, nie umiem..." ;-):-D
Ula no i słusznie, że m wysyłasz na inspekcję. My wciąż mamy gołe ściany, a tych na górze to nawet brak. W środę będą stawiane i mam nadzieję, że będzie dobrze, bo moja mama wyliczała co i jak.
Patrycja jeju bidulek.... Ja myślałam, że Wy już kończycie ten remont i tylko wyposażenie teraz montujecie, a tu wciąż kurze, pyły... Buuu. A może to przez ten wszechobecny pył?

Pati koło mnie skacze, elektryk poszedł, sprzątania co niemiara:szok: Więc idę polatać z miotłą, szczotką i szmatami.

Do góry