super ze widac światełko!!!!! a ja myslałam ze wczesniej miałas prześwietlenieCzesc laseczki u nas pierwsza normalna nocka wstawałam tylko dwa razy juz bez temperatury chłoaki chyba wychodza z najgorszego. Dzis robimy im przeswietlenie płuc i okaze sie co jest. Antos chudy jak patyk ale cokolwiek je , własnie rozwala wszystko co moze . Maksio zasnął bo od 5 zrobił mamie pobudke i musiałam sie z nim bawic.
Zycze miłego dzionka.
.

nie uciekaj kobieto!!!!! bo cie bede sms-ami napastowaćCzesc dziewczyny. u mnie nuda nic mi sie nie chce. i bardzo was przepraszam odpuszcze sobie na kilka dni bo poprostu nie mam co pisac. wszystko u mnie ok wiec sie nie martwcie. buziaki

ehhhh coś ostatnio u Ciebie często dołekhejka
u mnie wrecz przeciwnie wczoraj dostalam wiadomosc niezbyt mila co do mojego brata przez co zlapalam dolai do tego dochodzi stres przed rozmowa o prace
takze mimo iz za oknem sloneczko i az zyc sie chce jak jestem wypluta jakas ehh buzka

Witajcie - ech .... zacznę od narzekania na swoje zdrowie - mam dość - taki mega katar, że uszy mi zatyka a do tego nie mogę odkaszlnąć.
Co się dzieje - chyba na wzmocnienie sobie coś kupię w aptece.
Co byście poleciły z własnego doświadczenia? Czosnek, syropek z cebulki a może tranowe kapsułki?
A tak poza tym, to wczoraj wieczorkiem żołądek mnie bolał i miałam lekką rozmowę z porcelanką
Dziś już z brzusiem spokój (narazie i oby tak zostało).
Chciała przyjechać do mnie koleżanka i napisałam jej, że źle się czuję i nie dam rady przyjmować gości.
Także siedzę sama z Sebciem w chałupce.
Ogarnęłam ciut, ale kręci mi się w głowie - to chyba przez ten katar.
Wiosno przybywaj - przynieś ze sobą mega ciepełko i słoneczko oraz zielone listki.
Zdróweczka zdróweczka i odpoczynku!!!
cdn