reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc laseczki u nas pierwsza normalna nocka wstawałam tylko dwa razy juz bez temperatury chłoaki chyba wychodza z najgorszego. Dzis robimy im przeswietlenie płuc i okaze sie co jest. Antos chudy jak patyk ale cokolwiek je , własnie rozwala wszystko co moze . Maksio zasnął bo od 5 zrobił mamie pobudke i musiałam sie z nim bawic.
Zycze miłego dzionka.

.
super ze widac światełko!!!!! a ja myslałam ze wczesniej miałas prześwietlenie:sorry2:

Czesc dziewczyny. u mnie nuda nic mi sie nie chce. i bardzo was przepraszam odpuszcze sobie na kilka dni bo poprostu nie mam co pisac. wszystko u mnie ok wiec sie nie martwcie. buziaki
nie uciekaj kobieto!!!!! bo cie bede sms-ami napastować:rofl2::rofl2::rofl2:
hejka
u mnie wrecz przeciwnie wczoraj dostalam wiadomosc niezbyt mila co do mojego brata przez co zlapalam dola :( i do tego dochodzi stres przed rozmowa o prace
takze mimo iz za oknem sloneczko i az zyc sie chce jak jestem wypluta jakas ehh buzka
ehhhh coś ostatnio u Ciebie często dołek:no::no::no:
Witajcie - ech .... zacznę od narzekania na swoje zdrowie - mam dość - taki mega katar, że uszy mi zatyka a do tego nie mogę odkaszlnąć.
Co się dzieje - chyba na wzmocnienie sobie coś kupię w aptece.
Co byście poleciły z własnego doświadczenia? Czosnek, syropek z cebulki a może tranowe kapsułki?

A tak poza tym, to wczoraj wieczorkiem żołądek mnie bolał i miałam lekką rozmowę z porcelanką :szok:
Dziś już z brzusiem spokój (narazie i oby tak zostało).
Chciała przyjechać do mnie koleżanka i napisałam jej, że źle się czuję i nie dam rady przyjmować gości.
Także siedzę sama z Sebciem w chałupce.
Ogarnęłam ciut, ale kręci mi się w głowie - to chyba przez ten katar.

Wiosno przybywaj - przynieś ze sobą mega ciepełko i słoneczko oraz zielone listki.

Zdróweczka zdróweczka i odpoczynku!!!

cdn

reklama
Agamir cieszę się, że u was już lepiej:tak:
Mirabelka a ja to do kosmetyczki dopiero w PL w wakacje mogę pójść:no: jeszcze trochę poczekam...
Minisia poprawy nastroju życzę
Magdziunia zdrówka zdrówka dla Ciebie
Ppatqa ja też myślę że słuszna decyzja sprzedać bo i tak wam jeszcze dwa zostaną :tak:

Witam się słonecznie:-)
Dom już ogarnięty, Lenka śpi no a ja mam czas na bb.
Wczoraj jednak było malowanie sypialni bo padało więc uprosilam M żeby został w domu:tak: tak więc pokój gotowy i dziś już tam będziemy mogli spać:tak:
A reszta bez zmian, trza jakiś obiadek wymyślić i jak mała wstanie na spacerek iść:tak:

agamir, magdziunia zdrówka
ulka zdjecie proszę

Ja amator, w życiu konia nie sprzedała. po południu ma babka dzwonić wiec podam cene, na młodego idzie cena zaporowa:-), a na Lonie rozsądn zobaczymy, jak znam życie cos koniowate wykominują do sobotu, w piątek musze je odłocić, bo cały czas się tarzają- a jak śnieg ył takie czyste były. my już po dłuższym spacerku, młody spi. Po południu szczepienie.

wydelegowałam Dzidzioldę do dziadków i biorę się za okna.
Z tym brzuchem to mi z tydzień zejdzie...

Magdziiunia, a może jakieś probiotyki Ci pomogą?
Agamir - oby to już koniec chorób.

Poprawy humoru życzę.
Co z Dorotką? To do niej niepodobne?
Pisała któraś?

MIŁEGO!

Witamy się słonecznie. Zaraz chyba pójdziemy na huśtawkę.

Dzisiaj rano miałam rozmowę o pracę, ale raczej nie dla mnie, bo potzrebują kogoś do planowania budżetu itp, a ja w tym nie mam doświadczenia. No ale nic. Póki co skupiam się na moich klientach i jadziem!

O jeny! Kuuupa! ZNikam:)

Evelajna no to powodzenia z klientami, mój biznes też trochę ruszył- wiosna:tak::tak:
Malena a Ty uważaj na siebie!!!
Patrycja proszę bardzo;-)

Załączniki

• Obraz 1466..jpg
    Obraz 1466..jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 41
Z tego co wiem to Dorota napisała ze robi sobie przerwe od BB i że musi od nas odpocząc....

Ja wlasnie pije kawke, młody spi, a pozniej po obiadku chyba na jakis spacerek skoczymy :-)

Czarna ehh tym razem braciszek dal mi powody do radosci :(

a maz... no coz oszukal mnie ze idzie na dol cos zzrobic a ja mam sie nie ruszac z ..sypialni :DDD za 10 min wszedl ze sniadankiem :pP mam kochanego meza
my sami sie swietnie dogadujemy

No i mam powod do radosci zamowilam Wiktorce fotografa w dniu komuni wiec spoko bo nie wszyscy maja w niedziele otwarte a ten ma i calkiem niezle ceny
a to link do jego galerii jakie robi zdjecia komunijne Foto Studio Malik - fotoksiążka, zdjęcia ślubne Kalisz, oprawa obrazów.

reklama
Witam!
Wczoraj niestety nie miałam czasu popisać, chociaz siedzielismy prawie cały dzien w domu, bo przedwczoraj Natalia miała lekka goraczkę tj.38,5 stopnia wiec wolałam przesiedziec w domu,zeby nic nie złapała. A czuła sie dobrze i to siedzenie było dla niej torturą,a dla mnie tortura było zajmowanie sie nią całą rozmarudzoną...:crazy: Jakos to przezylismy i wieczorkiem skoczylismy do znajomych,co by sie troche rozerwała,a tam 1 kolega, ktory coprawda nie ma jeszcze dzieci,ale poradził mi bym nie leciała do niej na kazde pisniecie i powinna byc mniej płaczliwa potem...
Posłuchałam go i dzis rano Natalia w kojcu siedziała, az zrobiłam sobie to co miałam do zrobienia,nie reagowałam za bardzo... I co? To działa!
Dzis w przedszkolu rewolucja! Bawiła sie, obserwowała,chodziła sobie i ani 1 wrzasku, wszyscy pytali czy to to samo dziecko:-). Moze tez ten wczorajszy nudny dzien w domu tak na nią podziałał. Nawet głaskała inne dzieci i chciała całować. Byłam w szoku!

Do góry