reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gochna WITAJ :-)
Gdzie sie pojawila dzisiaj Kaka ?????????????
Czarna a ja juz przekladalam date egzaminu :-) bo wtedy nie moglam sie ruszac
ani wstawac z lozka i teraz mam egzamin 4 czerwca ale szczerze ci powiem
mam wielka ochote ciepnac tym w kat i sie nie przejmowac i nic nie zdawac :-)
Dzieki Czarna za dobre slowa o suwaczku i 4 miesiacu :-) u ciebie tez on sie
zaraz zacznie :-).
Bylam z wafelkiem na dworze a teraz wcinalam winogrona z cola :-)
Ide pozmywac i zaczac robic miecho na gulasz :-)
Gdzie sie pojawila dzisiaj Kaka ?????????????
Czarna a ja juz przekladalam date egzaminu :-) bo wtedy nie moglam sie ruszac
ani wstawac z lozka i teraz mam egzamin 4 czerwca ale szczerze ci powiem
mam wielka ochote ciepnac tym w kat i sie nie przejmowac i nic nie zdawac :-)
Dzieki Czarna za dobre slowa o suwaczku i 4 miesiacu :-) u ciebie tez on sie
zaraz zacznie :-).
Bylam z wafelkiem na dworze a teraz wcinalam winogrona z cola :-)
Ide pozmywac i zaczac robic miecho na gulasz :-)
Ja na spacerku od 11 do teraz korzystam z pięknej pogody Chciałam sobie kupić kurtkę wiosenną ale jakoś tak wróciłam bez niczego....może jutro coś wypatrzę
Podsmażam właśnie mięsko mielone i będzie dzis spaghetti z sosem bolonskim
Witam Nową mamusię
Podsmażam właśnie mięsko mielone i będzie dzis spaghetti z sosem bolonskim
Witam Nową mamusię
Hej dziewczynywłaśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem,taka piękna pogoda więc wybrałam sie do lasu, hihihi mój piesek zaliczył każdy staw i każdą kałuże ma kolor biszkoptowy a wrócił czarny hihihhi ale z racji że jestem w ciąży niemusze go kompaćzaraz ide zrobić obiadek
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Ja już obiadek zrobiłam musze go tylko później do piekarnika wstawić żeby mo M miał ciepły...
dorota1-9 cole sobie piłaś ja to gazowanego wogóle nie pije bo moja mama stwierdziła ,że dziecko jak się urodzi to może mieć od tego kolke więc wole teraż niepic niż później się męczyć...
A pogoda u mnie też piękna tylko wieje... tez musze na jakiś spacer się wybrać:-)
dorota1-9 cole sobie piłaś ja to gazowanego wogóle nie pije bo moja mama stwierdziła ,że dziecko jak się urodzi to może mieć od tego kolke więc wole teraż niepic niż później się męczyć...
A pogoda u mnie też piękna tylko wieje... tez musze na jakiś spacer się wybrać:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mamusie co tu tak pusto ? Ja dalej czekam na M bo jeszcze nie wrocilz pracy
i szczerze to jestm ciakwa jaki wroci .
Pouczylam sie troche testow .Nie ma tu nikogo to ide sie polozyc
i szczerze to jestm ciakwa jaki wroci .
Pouczylam sie troche testow .Nie ma tu nikogo to ide sie polozyc
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Anula czekan na wiesci co u gina .Czekam tutaj lub na watku lekarzowym :-)
F
firstmama
Gość
Dziewczyny, po aktywności wielu z Was, widac że jesteście na zwolnieniach lekarskich. Czy macie świadomość, że to może się odbić na Waszej pensji do konca ciązy a potem na zasiłku? Oczywiście dotyczy to tych którym zmieniło się wynagordzenie w ciągu ostatnich 12 m-cy i od ilości dni zwolnienia chorobowego.
Ja byłam miesiąc na zwolnieniu (tym 100%) i mimo to dotkliwie odczułam różnicę w stanie mojego konta (dostałam sporą podwyżkę od stycznia 2008). Dlatego teraz musze pracować jak najdłużej, by dostawać więcej pieniędzy na macierzyńskim...
Zaintersowanym moge podać więcej szczegółow....
Ja byłam miesiąc na zwolnieniu (tym 100%) i mimo to dotkliwie odczułam różnicę w stanie mojego konta (dostałam sporą podwyżkę od stycznia 2008). Dlatego teraz musze pracować jak najdłużej, by dostawać więcej pieniędzy na macierzyńskim...
Zaintersowanym moge podać więcej szczegółow....
reklama
zawadka
Październikowe mamy'08
:-)Dzieńdoberek kochane brzuchatki
ależ Wy pędzicie;-) Witam serdecznie nowe mamusie:-)
U nas pogoda dziś była typowo barowa, szaro buro i mokro:-(Wyszłam z domciu tylko tyle co musiałam na zakupy. Nie mam szans w dzien usiąśc przed kompem i na spokojnie poczytać co napisałyście i coś naskrobać. Ja nie wiem czy to wynka z braku mojej organizacji czasu czy z czego. Wstaję dość wczesnie bo o 6.30 bo mój synek budzi się o 5.40 lub 6.00 i niestety nie ma zmiłuj się tylko trzeba wstawać. Poza tym u nas wszystko dobrze tylko ta pogoda dołująca
pozdrawiam Was serdecznie i do następnego poklikania
i proszę o nas nie zapominać;-)
ależ Wy pędzicie;-) Witam serdecznie nowe mamusie:-)
U nas pogoda dziś była typowo barowa, szaro buro i mokro:-(Wyszłam z domciu tylko tyle co musiałam na zakupy. Nie mam szans w dzien usiąśc przed kompem i na spokojnie poczytać co napisałyście i coś naskrobać. Ja nie wiem czy to wynka z braku mojej organizacji czasu czy z czego. Wstaję dość wczesnie bo o 6.30 bo mój synek budzi się o 5.40 lub 6.00 i niestety nie ma zmiłuj się tylko trzeba wstawać. Poza tym u nas wszystko dobrze tylko ta pogoda dołująca
pozdrawiam Was serdecznie i do następnego poklikania
i proszę o nas nie zapominać;-)
Podziel się: