reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A ja już nie wiem mam na coś ochote ale nie wiem na co, zresztą musze poczekać do 15. bo zostało mi tylko jabłko i kisielek.
Witam nową mamusię.

reklama
Gochna WITAJ :-)
Gdzie sie pojawila dzisiaj Kaka ?????????????
Czarna a ja juz przekladalam date egzaminu :-) bo wtedy nie moglam sie ruszac
ani wstawac z lozka i teraz mam egzamin 4 czerwca ale szczerze ci powiem
mam wielka ochote ciepnac tym w kat i sie nie przejmowac i nic nie zdawac :-)
Dzieki Czarna za dobre slowa o suwaczku i 4 miesiacu :-) u ciebie tez on sie
zaraz zacznie :-).
Bylam z wafelkiem na dworze a teraz wcinalam winogrona z cola :-)
Ide pozmywac i zaczac robic miecho na gulasz :-)

Ja na spacerku od 11 do teraz:) korzystam z pięknej pogody:) Chciałam sobie kupić kurtkę wiosenną ale jakoś tak wróciłam bez niczego....może jutro coś wypatrzę:)

Podsmażam właśnie mięsko mielone i będzie dzis spaghetti z sosem bolonskim:)

Witam Nową mamusię:)

Hej dziewczyny:tak:właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem,taka piękna pogoda więc wybrałam sie do lasu, hihihi mój piesek zaliczył każdy staw i każdą kałuże ma kolor biszkoptowy a wrócił czarny hihihhi ale z racji że jestem w ciąży niemusze go kompać:laugh2:zaraz ide zrobić obiadek

Ewela ja swojemu psu obiecuję od niedzieli, ze będzie kąpany...muszę pogonić mojeego M żeby się tym zajął...psina nie będzie szczęśliwa z tego powodu - oj nie

Ja już obiadek zrobiłam musze go tylko później do piekarnika wstawić żeby mo M miał ciepły...
dorota1-9 cole sobie piłaś ja to gazowanego wogóle nie pije:zawstydzona/y: bo moja mama stwierdziła ,że dziecko jak się urodzi to może mieć od tego kolke więc wole teraż niepic niż później się męczyć...
A pogoda u mnie też piękna tylko wieje... tez musze na jakiś spacer się wybrać:-)

Mamusie co tu tak pusto ? Ja dalej czekam na M bo jeszcze nie wrocilz pracy
i szczerze to jestm ciakwa jaki wroci :crazy:.
Pouczylam sie troche testow :rofl2:.Nie ma tu nikogo to ide sie polozyc :rofl2:

Dziewczyny, po aktywności wielu z Was, widac że jesteście na zwolnieniach lekarskich. Czy macie świadomość, że to może się odbić na Waszej pensji do konca ciązy a potem na zasiłku? Oczywiście dotyczy to tych którym zmieniło się wynagordzenie w ciągu ostatnich 12 m-cy i od ilości dni zwolnienia chorobowego.
Ja byłam miesiąc na zwolnieniu (tym 100%) i mimo to dotkliwie odczułam różnicę w stanie mojego konta (dostałam sporą podwyżkę od stycznia 2008).:szok: Dlatego teraz musze pracować jak najdłużej, by dostawać więcej pieniędzy na macierzyńskim...

Zaintersowanym moge podać więcej szczegółow....

reklama
:-)Dzieńdoberek kochane brzuchatki:tak:
ależ Wy pędzicie;-) Witam serdecznie nowe mamusie:-)
U nas pogoda dziś była typowo barowa, szaro buro i mokro:-(Wyszłam z domciu tylko tyle co musiałam na zakupy. Nie mam szans w dzien usiąśc przed kompem i na spokojnie poczytać co napisałyście i coś naskrobać. Ja nie wiem czy to wynka z braku mojej organizacji czasu czy z czego. Wstaję dość wczesnie bo o 6.30 bo mój synek budzi się o 5.40 lub 6.00 i niestety nie ma zmiłuj się tylko trzeba wstawać. Poza tym u nas wszystko dobrze tylko ta pogoda dołująca:wściekła/y:
pozdrawiam Was serdecznie i do następnego poklikania
i proszę o nas nie zapominać;-)

Do góry