reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ania.j.28 witam i życzę spokojnych kolejnych miesięcy.:-)
U nas też pogodny spokojny poranek, aż chce się gdzieś wyjść! Dzisiaj idę do gina na konsultację poszpitalną.
A jak u Was plany na weekend majowy, który zbliża się wielkimi krokami...(?)

reklama
Antuanet24 ja jeszcze żadnych planów...mężu będzie napewno cały weekend pracował:( 30 kwietnia za to idziemy na wesele:)

ania.j.81 Witam kolejna mamusie i to w dodatku potrójną (jak ja) Będe sie powtarzac ale zachecam do czestego (w miare mozliwosci) udzielania sie.

ppatqa to ja juz skonczycie z tym remoncikiem mysle ze jakas fota sie pokaze:-p

Antuanett my mielismy jechac nad morze ale wiadomo jakie to sa koszty. Dlatego zrezygnowaliśmy. Dlatego raczej pojedziemy gdzies do rodzinki moze;-)

a wogóle dzień dobry:-D

Jak będzie ładna pogoda to można coś spontanicznie wymyślić. Ja pewnie będę leżeć w hamaku u rodziców na działce:)

My właśnie z mężem wczoraj zamówiliśmy nocleg w Kołobrzegu:tak:. Trochę drogo ale w tym roku pewnie nigdzie nie pojedziemy na dłuższe wakacje dlatego teraz się nacieszymy. Boję się tylko że będzie full ludzi i wypoczynek stanie się męką:-(

Witam sie i ja w srode:-D.
Firstmama ja jestem na zwolnieniu od samego poczatku ale to dlatego ze
moja ciaza byla bardzo zagrozona :-( teraz jest duzo lepiej:tak: ale wydaje mi sie
ze zostane na zwolnieniu do konca.Dla mnie najwazniejsza jest dzidzia a nie kasa
choc mamy jej bardzo malo :-( ale wole miec kasy malo a nie narazac
dziecka a pozatym u mnie nie ma pracy dla kobiet w ciazy:-(.

Ja tez bym sobie gdzies wyjechala na weekend majowy ale moj M ostatniego
kwietnia na 1 maja jedzie do znajomych na majowke ja tez mialam jechac bo
to tradycja ze tam jezdzimy ale kolezanka ma w domu kilka kotow
wiec ja sie nie chce narazac:no: wolalabym aby M tez nie jeschal ale nie moge
mu wsio zabraniac:no:.
Wlasnie pomyslalam sobie ze mozemy jechac do mojej tesciowe u ktorej nie bylismy ponad rok ale ona tez ma kota i cholerka nie pojade nigdzie:crazy:

Ania.j.28 WITAJ :-D

Dorotka...pr3ecież nie będziesz czyścić kuwety tym kotom. Wystarczy przestrzegać higieny i moim zdaniem nie powinnaś niczym się zarazić:)

reklama
Do góry