reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

ania.j.28 witam i życzę spokojnych kolejnych miesięcy.:-)
U nas też pogodny spokojny poranek, aż chce się gdzieś wyjść! Dzisiaj idę do gina na konsultację poszpitalną.
A jak u Was plany na weekend majowy, który zbliża się wielkimi krokami...(?)

reklama
Antuanet24 ja jeszcze żadnych planów...mężu będzie napewno cały weekend pracował:( 30 kwietnia za to idziemy na wesele:)

ania.j.81 Witam kolejna mamusie i to w dodatku potrójną (jak ja) Będe sie powtarzac ale zachecam do czestego (w miare mozliwosci) udzielania sie.

ppatqa to ja juz skonczycie z tym remoncikiem mysle ze jakas fota sie pokaze:-p

Antuanett my mielismy jechac nad morze ale wiadomo jakie to sa koszty. Dlatego zrezygnowaliśmy. Dlatego raczej pojedziemy gdzies do rodzinki moze;-)

a wogóle dzień dobry:-D

Jak będzie ładna pogoda to można coś spontanicznie wymyślić. Ja pewnie będę leżeć w hamaku u rodziców na działce:)

My właśnie z mężem wczoraj zamówiliśmy nocleg w Kołobrzegu:tak:. Trochę drogo ale w tym roku pewnie nigdzie nie pojedziemy na dłuższe wakacje dlatego teraz się nacieszymy. Boję się tylko że będzie full ludzi i wypoczynek stanie się męką:-(

Witam sie i ja w srode:-D.
Firstmama ja jestem na zwolnieniu od samego poczatku ale to dlatego ze
moja ciaza byla bardzo zagrozona :-( teraz jest duzo lepiej:tak: ale wydaje mi sie
ze zostane na zwolnieniu do konca.Dla mnie najwazniejsza jest dzidzia a nie kasa
choc mamy jej bardzo malo :-( ale wole miec kasy malo a nie narazac
dziecka a pozatym u mnie nie ma pracy dla kobiet w ciazy:-(.

Ja tez bym sobie gdzies wyjechala na weekend majowy ale moj M ostatniego
kwietnia na 1 maja jedzie do znajomych na majowke ja tez mialam jechac bo
to tradycja ze tam jezdzimy ale kolezanka ma w domu kilka kotow
wiec ja sie nie chce narazac:no: wolalabym aby M tez nie jeschal ale nie moge
mu wsio zabraniac:no:.
Wlasnie pomyslalam sobie ze mozemy jechac do mojej tesciowe u ktorej nie bylismy ponad rok ale ona tez ma kota i cholerka nie pojade nigdzie:crazy:

Ania.j.28 WITAJ :-D

Dorotka...pr3ecież nie będziesz czyścić kuwety tym kotom. Wystarczy przestrzegać higieny i moim zdaniem nie powinnaś niczym się zarazić:)

reklama
Do góry