reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
anula ja też ściskam kciuki za wizytę, dorota cieszę się razem z Tobą z dobrych wieści :-)
dziś mój mąż robi obiadek, pyszne leczo z cukinią do tego ryż albo kuskus a potem robimy wyprawę do sklepu "Mama i ja" chcę popatrzeć z bliska na łóżeczka i i nne przydatne rzeczy, spisać nazwy i oczywiście porównać w internecie ceny ;-) i może wreszcie jakieś spodnie sobie sprawię
dziś mój mąż robi obiadek, pyszne leczo z cukinią do tego ryż albo kuskus a potem robimy wyprawę do sklepu "Mama i ja" chcę popatrzeć z bliska na łóżeczka i i nne przydatne rzeczy, spisać nazwy i oczywiście porównać w internecie ceny ;-) i może wreszcie jakieś spodnie sobie sprawię
Dorotka - do tej pory chodziłam prywatnie ale musiałam zmienić na nfz choć też w prywatnej klinice. Nie dałabym rady finansowo. Tego nowego poleciła mi znajoma mamy (pielęgniarka) i zna go zawodowo tylko z dobrej strony więc jestem dobrej mysli.
Andzia 21
Październikowe mamy'08
No niestety tego nieda sie już teraz "wymusić" te kamery sa dość dokładne... Wcześniej jak ich nie było to można było. Ale nie matrw sę ja zdawałam teorie dwa razy bo mi ważność testów mineła ale zawsze bezbłędnie:-) no i jazde niestety 5 razy i się na kamery załapałam Według mnie to zdanie egzaminu jest to jedno a jazdy i tak się musisz później nauczyć...Andzia21 no ja tez bede w jakims 5/ 6 miesiacu. Aż sama jestem ciekawa jak zareaguje. Albo trwafie na takiego gbura który pomyśli ze chce wymusic ciążą
k@siek a na kiedy wykazuje badanie????/
mirabelka no powazna sprawa jak juz idziecie ogladac łóżeczka a swoja droga to popieram ja tez lubie takie przemyslane zakupy
ale mi tym leczem ochotki narobiłas
anula nfz nie znaczy gorszy. jakbym ja znała jakiegos fajnego tez bym poszła do nfz
Andzia najwazniejsze ze zdałas a za którym razem to juz nie ważne No nic zapisałam sie to musze to pociagnąc do końca
mirabelka no powazna sprawa jak juz idziecie ogladac łóżeczka a swoja droga to popieram ja tez lubie takie przemyslane zakupy
ale mi tym leczem ochotki narobiłas
anula nfz nie znaczy gorszy. jakbym ja znała jakiegos fajnego tez bym poszła do nfz
Andzia najwazniejsze ze zdałas a za którym razem to juz nie ważne No nic zapisałam sie to musze to pociagnąc do końca
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Nio tak...
A co do tego usg to troche dziwne jest bo mi też z Om wychodzi tp na 12X a z usg jak byłam 15 to mi powiedziała doktor ,że tak 20-27 X bo brała to z tych pomiarów co robiła.
A co do tego usg to troche dziwne jest bo mi też z Om wychodzi tp na 12X a z usg jak byłam 15 to mi powiedziała doktor ,że tak 20-27 X bo brała to z tych pomiarów co robiła.
Andzia moze miałaś później Ovu. U mnie tez jest odchył o 4 dni ale starsze;-) ale dla mnie data z OM jest najbardziej wiarygodna
U mnie farsz na pierożki juz gotowy a mi na sama myśl ślina cieknie i tylko podchodze i podzeram go
U mnie farsz na pierożki juz gotowy a mi na sama myśl ślina cieknie i tylko podchodze i podzeram go
Andzia 21
Październikowe mamy'08
witam gochna_oo
No może i tak. Lece i ja gotować pulpeciki w sosie pomidorowym z serem...
No może i tak. Lece i ja gotować pulpeciki w sosie pomidorowym z serem...
reklama
Czarna masz racje, że nfz nie znaczy gorszy. Tylko, że kazda zmiana lekarza to jakiś stres. Tamtemu ufałam a teraz od poczatku. Spoo złego przeszłam na samym początku więc teraz musi być tylko dobrze!!
To ja juz uciekam i do miłego. Dzięki za wsparcie. Papatki!!
To ja juz uciekam i do miłego. Dzięki za wsparcie. Papatki!!
Podziel się: