reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

anula1975 to penie dzidziuś rośnie i od tego ten ból brzucha mnie ostatnio bolą dość często jajniki ale to normalne ,brzuch mnie bolał ale to jak w dresach z gumką chodziłam i mnie cisneły na brzuch....
czarna79 napewno sobie poradzicie to takie trudne nie jest :-). Testy to żaden problem gorzej z jazda bo nigdy nie wiadomo na jakiego instruktora trafisz. Chociaz kobietkom z zaokraglonym widocznym brzuszkiem lepiej idzie egzamin... :-)

reklama
Dzien doberek w ten pieknie sloneczny dzionek:-D
jezu a ja dopiero usiadłam na dupce. Kurde miała siora wpaść farbowac włosy (tzn ja jej) wiec od rana na wiekszych obrotach, porządki, zakupy a tu sms "bede po 18 albo w czwartek":crazy: a ja jak z pieprzem aby miec zrobione zanim ona przyjedzie coby spokoj nie posiedziec:-( Ale za to ziemniaczki sie juz gotuja, cebulka smaży dziś szef kuchni poleca pierożki ruskie:-D. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :-p
ppatqa idz na te L4 jak masz możliwość i czujesz ze ci to potrzebne:tak:

Andzia21 hehe powiadasz ze z brzusiem wieksze szanse:)) Ja słyszałam inaczej ze jak instruktor h... to moze i mnie nie dopuscić ze wzgledu na stres:baffled: No nic zobaczymy bo ja własnie barzdie obawiam sie jazdy niż testów;-)

Andzia ja tez się pocieszam, ze to dlatego że dzidzia rosnie.

Pochłonęłam śniadanko i teraz szykuje sobie relaks w pianie. Chciałabym byc juz po wizycie u gina i wiedzieć że wszystko ok. Trzymajcie kciuki. Zdam relacje wieczorem.

Dziekuje w imieniu swoim i fasolinki :)
Mam nadzieje, ze bedzie fotka choc pewności brak bo zminiłam gina. Poprzedni organizował "sesje zdjeciowe" a tu wielka niewiadoma. Jakby co, wywierce jej dziure w brzuchu:-D

Miłych rozmówek i duzo słoneczka!!!

Anula bede 3 mala kciuki a na ktora idziesz do gina ?:-D

Czarna ty juz jestes zapisana na egzamin czy jak? czy dopiero zaczynasz nauke ?:-D ja mam egzamin 4 czerwca i to juz bedzie 5 miesiac i moze trafie na fajnego instruktora ale boje sie wogole tego egzaminu coby dzidzi stres nie zaszkodzil:crazy:.

czarna moja siostra zdawała jakoś chyba w 5,6 miesiacu bo miała juz dość duży brzuch a mojego męża siostra też jakoś w 6 miesiącu i nic nie marudzili tylko się śmieli ,że dzidziuś podpowiadał...:-) A co do tego stresu ,że może Cię nie dopuścić to chyba zależy od Ciebie i raczej na cos takiego wcale nie musisz się zgodzić. Przecież jak zapłacisz za egzamin to Ci później nie zwrócą tylko dlatego ,że instruktor powiedział ,że cie nie dopuści...

Do gina niestety dopiero na 15ta. Pewnie wyjade koło 14tej bo przebić sie przez Poznan o tej porze to nielada wyzwanie.

To 3 mam kciuki od 15 :tak: a prywatnie idzies do gina? magluj go o zdjecie :tak:

A ja wam dziewczynki wkleje mojego bobaska zdjecie jak tylko sie naumiem.

Suwaczek zrobilam sama bo poprzednio pomagala kolezanka a teraz sama
i w koncu zgadza sie suwaczek co do dnia do OM :tak:.
I wczoraj sie pomylilam ze wedlug usg i gina to jest 13 tydzien 1 dzien wczoraj
bylo 13 tydzien i 2 dni czyli dokladie tak jak OM :-D i normalnie mam teraz taki inny suwaczek hihihihihihihihihi:rofl2:

reklama
Dorotka1234.... sliczny suwaczek;-) i dzidzioł juz w 4 okienku:szok: Co do prawka ja dopiero zaczynam tzn zapisywałam sie w marcu. i zekomo po 2,5m powinien byc egzamin czyli na czerwca. Tylko ten mój instruktor coś cicho siedzi nawet jeszcze jady nie miałam a mówiłam im przed zapisaniem ze mi na czasie zależy.:crazy: Chyba ich w czwartek pogonie:-p
ppatqa twoj też juz 4 zalicza:szok: Boze jak ten czas leci:tak:
Andzia21 no ja tez bede w jakims 5/ 6 miesiacu. Aż sama jestem ciekawa jak zareaguje. Albo trwafie na takiego gbura który pomyśli ze chce wymusic ciążą:nerd:

Do góry