reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Karolina222 (moja imieniczko:)) chciałabym Ci coś madrego doradzić. Najważniejsze jest to, ze masz wsparcie rodziny, żę masz pracę...a on może zmądrzeje w koncu.

reklama
Czesc dziewczyny kiedys tu zaglądałam ale jakos niebyło po drodze zeby sie udzielic,moze tym razem zawitam tu dłuzej bo wkoncu fajniej udzielac sie w dyskusjach niz tylko czytac,prawda?Będe mamunia po raz drugi termin z OM24pazdziernik,ostatni raz na usg byłam 13marca,we wtorek wybieram sie na ponowna wizytę wiec moze znowu ujrze jak sie miewa moje malenstwo,tak jakos sie zastanawiam czy oby wszystko jest ok,pewnie tez tak macie,a czy moge Was zapytac mamunie równiez jak tam z waga u was jak na razie?U mnie leci 13tydzien i juz 2,5 na plusie od ostatniej wizyty,czy mieszcze sie w normach?hihi,mam wrazenie ze to tylko ja tak sie zaokraglam a wszystkie mamusie naokoło wyglądaja cudnie oprócz mnie.PozdrawiamWas wszystkie i mam nadzieje ze wspólnie dooczekamy pazdziernika:-)

Madzia81 mi się przybrało przed ciążą....na razie się trzymam ale kto wie co będzie dalej. Fajnie, że masz ochotę z nami poklikać:)

karolinka 22 Najważniesze że maluszek ma sie dobrze
Ja też dzisiaj padam, może przez tą pogodę, idę spać.
madzia81witaj

nie tylko Tobie przybralo . mi przybralo prawie 2 razy wiecej..tyle ze jem za 2. zeby bejbik byl zdrów :p a brzuszek juz widac trochu

Jestem mamusie i dziekuje za te kciuki bardzo sie przydały. Reszte opisałam na odpowiednim wątku.
Karolinko222 wszytko sie ułoży. Najważniejsze abyś nie pokazywała mu jak Ci na nim zależy bo widocznie on od tego rośnie. Buziam i przesyłam pozytywne fluidki i uśmieszek
Madzia81 witaj i zachecam do dyskusji.Ps. ja tez z tych tyjących teraz w ciagu 5 tyg przybrałam 2 kg:-:)szok:

Dorotko1234 aż jestem dumna z twojego M oby tak dalej

Jeju to ja przed ciązą tez przybrałam,mam tak ze zawsze przez zime troszke mi wpada ale juz na aerobik nie ma szans,wyszła fasolka i tak musze znosic chyba te kilogramy,moze ze mna jest cos nie teges i powinnam sie ograniczac,zdrówko dzidzi najwazniejsze ale nie chcę stac się wielorybem:baffled:

ppatqa,kaka82,karolina222,czarna79 dziekuje z przywitanie :-)minie chwila zanim Was zapamietam cięzko sie połapac troszku tak od razu

reklama
Do góry