reklama
madzia81
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny kiedys tu zaglądałam ale jakos niebyło po drodze zeby sie udzielic,moze tym razem zawitam tu dłuzej bo wkoncu fajniej udzielac sie w dyskusjach niz tylko czytac,prawda?Będe mamunia po raz drugi termin z OM24pazdziernik,ostatni raz na usg byłam 13marca,we wtorek wybieram sie na ponowna wizytę wiec moze znowu ujrze jak sie miewa moje malenstwo,tak jakos sie zastanawiam czy oby wszystko jest ok,pewnie tez tak macie,a czy moge Was zapytac mamunie równiez jak tam z waga u was jak na razie?U mnie leci 13tydzien i juz 2,5 na plusie od ostatniej wizyty,czy mieszcze sie w normach?hihi,mam wrazenie ze to tylko ja tak sie zaokraglam a wszystkie mamusie naokoło wyglądaja cudnie oprócz mnie.PozdrawiamWas wszystkie i mam nadzieje ze wspólnie dooczekamy pazdziernika:-)
Karolina222
Początkująca w BB
nie tylko Tobie przybralo . mi przybralo prawie 2 razy wiecej..tyle ze jem za 2. zeby bejbik byl zdrów a brzuszek juz widac trochu
Jestem mamusie i dziekuje za te kciuki bardzo sie przydały. Reszte opisałam na odpowiednim wątku.
Karolinko222 wszytko sie ułoży. Najważniejsze abyś nie pokazywała mu jak Ci na nim zależy bo widocznie on od tego rośnie. Buziam i przesyłam pozytywne fluidki i uśmieszek
Madzia81 witaj i zachecam do dyskusji.Ps. ja tez z tych tyjących teraz w ciagu 5 tyg przybrałam 2 kg:-szok:
Dorotko1234 aż jestem dumna z twojego M oby tak dalej
Karolinko222 wszytko sie ułoży. Najważniejsze abyś nie pokazywała mu jak Ci na nim zależy bo widocznie on od tego rośnie. Buziam i przesyłam pozytywne fluidki i uśmieszek
Madzia81 witaj i zachecam do dyskusji.Ps. ja tez z tych tyjących teraz w ciagu 5 tyg przybrałam 2 kg:-szok:
Dorotko1234 aż jestem dumna z twojego M oby tak dalej
madzia81
Aktywna w BB
Jeju to ja przed ciązą tez przybrałam,mam tak ze zawsze przez zime troszke mi wpada ale juz na aerobik nie ma szans,wyszła fasolka i tak musze znosic chyba te kilogramy,moze ze mna jest cos nie teges i powinnam sie ograniczac,zdrówko dzidzi najwazniejsze ale nie chcę stac się wielorybem
reklama
Karolina222
Początkująca w BB
a ja gruba moge byc wazne zeby dzieciatko bylo zdrowe i dowitaminizowane
Podziel się: