reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

kaka82. jesli chodzi o pieniadze i prace to jest oki . nie jestem na stałe tylko na czas okreslony na jeden rok.ale moj pracodawca wiem ze chce zebym w przyszlosci pracowala a nawet dzwoni zapytac jak sie czuje. rodzina mi pomoze na pewno. chodzi tylko o moje serce bo bardzo krwawi bo ja tak bm kocham i to byl 1 i ostatni mezczyzna w my life i nikogo innego nie hcce . dzis bylam sama na usg. :(:(:(

reklama
dorotko usg w porzadku. maluszek rosnie w sily i jest sliczny :) szkoda ze bylam sama na usg :(:( lekarz powiedzial ze jest all oki. duzo witaminek i swieze powietrze. i mniej stresu (z tym to jest najogrzej )

dorotko usg w porzadku. maluszek rosnie w sily i jest sliczny :) szkoda ze bylam sama na usg :(:( lekarz powiedzial ze jest all oki. duzo witaminek i swieze powietrze. i mniej stresu (z tym to jest najogrzej )

Karolinko ciesze sie ze dzidzia zdrowa i to jest najwazniejsze :tak:
A cala reszta jakos sie kiedys ulozy :-D.
Tak bym chciala zebys sie usmiechnela :tak:

mialam usg na przeziernosc karkowa i wszytko jest oki :) wszytkie wymiary idealne tak jak powinno byckosc nosowa widoczna. niestety na 1 badaniu usg wyszło mi że płod moze byc obarczony wada genetyczna, lekarz mnie tak wystrachał ale mialam amniopunkcje gen. i potem wyszło oki. kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

no tak . po ciazy tez przez jakis miesiac. potem jakies jazdy . po 2 miesiacach bylo tylko gorzej, zaczał mi gadac ze coraz czesciej mysli o swojej bylej i takie tam inne sprawy.potem przysiegal ze nas nie zostawi. po miesiacu znowu bylo to samo :(:(. a teraz on oczekuje zdjecia usg . ma prawo widziec dziecko ale tez musi zaczac sie normalnie zachowaywac i traktowac mnie z szacunkiem a tego mu brakuje, a nie wyzywac i mówic ze jestem kretynka, itd :(.

reklama
Do góry