reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

kaka82. jesli chodzi o pieniadze i prace to jest oki . nie jestem na stałe tylko na czas okreslony na jeden rok.ale moj pracodawca wiem ze chce zebym w przyszlosci pracowala a nawet dzwoni zapytac jak sie czuje. rodzina mi pomoze na pewno. chodzi tylko o moje serce bo bardzo krwawi bo ja tak bm kocham i to byl 1 i ostatni mezczyzna w my life i nikogo innego nie hcce . dzis bylam sama na usg. :(:(:(

reklama
dorotko usg w porzadku. maluszek rosnie w sily i jest sliczny :) szkoda ze bylam sama na usg :(:( lekarz powiedzial ze jest all oki. duzo witaminek i swieze powietrze. i mniej stresu (z tym to jest najogrzej )

dorotko usg w porzadku. maluszek rosnie w sily i jest sliczny :) szkoda ze bylam sama na usg :(:( lekarz powiedzial ze jest all oki. duzo witaminek i swieze powietrze. i mniej stresu (z tym to jest najogrzej )

Karolinko ciesze sie ze dzidzia zdrowa i to jest najwazniejsze :tak:
A cala reszta jakos sie kiedys ulozy :-D.
Tak bym chciala zebys sie usmiechnela :tak:

mialam usg na przeziernosc karkowa i wszytko jest oki :) wszytkie wymiary idealne tak jak powinno byckosc nosowa widoczna. niestety na 1 badaniu usg wyszło mi że płod moze byc obarczony wada genetyczna, lekarz mnie tak wystrachał ale mialam amniopunkcje gen. i potem wyszło oki. kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

no tak . po ciazy tez przez jakis miesiac. potem jakies jazdy . po 2 miesiacach bylo tylko gorzej, zaczał mi gadac ze coraz czesciej mysli o swojej bylej i takie tam inne sprawy.potem przysiegal ze nas nie zostawi. po miesiacu znowu bylo to samo :(:(. a teraz on oczekuje zdjecia usg . ma prawo widziec dziecko ale tez musi zaczac sie normalnie zachowaywac i traktowac mnie z szacunkiem a tego mu brakuje, a nie wyzywac i mówic ze jestem kretynka, itd :(.

reklama
Do góry