reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć Dziewczyny.

Też będę mamusią październikową. Jakiś czas temu udzielałam się na tym forum, ale potem pojawiły się kłopociki z ciążą, musiałam leżeć, no i chciałam przeczekać ten niepewny okres...teraz mogę już wrócić, bo wszystko jest w porządku:-)

Musialam zmienic lekarza, bo poprzednia pani gin okazala sie malo kompetentna, albo, co gorsza, po prostu znudzona juz swoja praca :wściekła/y:
W poniedziałek miałam usg. Dzidzia zdrowa, ruchliwa, pięknie pozowała do zdjeć, przezierność ok.:tak:

Miło czytać także od Was dobre wiadomości i obserwować jaką fajną grupę wsparcia tworzycie:-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

reklama
Ja ostatnio polubiłam zielone oliwki, za którymi kiedyś nie przepadałam...zmieniają mi sie smaki:)

A Tatziki i ogórek ostatnio jadałam przed ciąża i mam nadzieję, ze będzie mi smakować:)

Firsmama milutko ze do nas wróciłaś. I kłopoty z ciążą sie unormowały. Mam nadzieje ze dołączysz do naszego grona nie tylko jako obserwator:-p A wklej na odpowiednim wątku zdjecie dzidziusia

Kaka pamietam jak kiedys wpadłaś do mnie z jakimiś oliwkami. A fujjjjjj nie na moje skromne podniebienie:rofl2:

Tamte były czarne:) które przejadły mi sie w ciąży hihihi

Firstmama cieszymy się, że mozesz z nami znowu poklikać:)

Czarna na którą idziesz do gina??

Na 17:30.
Własnie wstała moja mała ksieżniczka. Musze jej dać obiad i lece do miasta po kase. Bo mi kasy na gina zabraknie:-p
Buziaki raczej juz niedam rady wpaśc przed wizytą (choc wsio jest możliwe) jakby co wpadne po a wiecie co......:rofl2::-D

Czarna ja bardzo mocno zaciskam za ciebie kciuki a zwlaszcza za Twoja Dzidzie
wracaj do nas jak najszybciej z dobrymi wiadomosciami CZEKAMY :-)

Kaka swietna zapiekanka :-)

Moj M wrocil dzis wyjatkowo wczesnie i normalny wczoraj tez :-) i jest fajnie
po 18 wybieram sie z M do mojej pracy czyli do SHELLA oddac chorobowe ale ide po 18
bo bedzie moja najlepsza kolezanka :-) i wiecie co w shellu sa takie specyficzne
hod-dogi tylko parowka i sosy a ja takie lubie heheh i chyba sie skusze ,poczuje
sie jakbym byla w pracy hehehhehe

Hej dziewczyny ;-)troche mnie tu niebyło i już tak sie rozpisałyście :tak:dzis okropny,deszczowy dzień, głowa mnie boli więc przespałam pól dnia:-(i męcze sie z tą pracą mgr.

reklama
Ewela nie zazdroszcze samopoczucia ale ja tez chodze dzis troche jak na iglach
bo od rana kuje mnie w grzuchu i janiki wiec nie ruszam sie gwaltownie aby mnie nie kulo i wogole

Do góry