reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Cześć Dziewczyny.

Też będę mamusią październikową. Jakiś czas temu udzielałam się na tym forum, ale potem pojawiły się kłopociki z ciążą, musiałam leżeć, no i chciałam przeczekać ten niepewny okres...teraz mogę już wrócić, bo wszystko jest w porządku:-)

Musialam zmienic lekarza, bo poprzednia pani gin okazala sie malo kompetentna, albo, co gorsza, po prostu znudzona juz swoja praca :wściekła/y:
W poniedziałek miałam usg. Dzidzia zdrowa, ruchliwa, pięknie pozowała do zdjeć, przezierność ok.:tak:

Miło czytać także od Was dobre wiadomości i obserwować jaką fajną grupę wsparcia tworzycie:-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

reklama
Ja ostatnio polubiłam zielone oliwki, za którymi kiedyś nie przepadałam...zmieniają mi sie smaki:)

A Tatziki i ogórek ostatnio jadałam przed ciąża i mam nadzieję, ze będzie mi smakować:)

Firsmama milutko ze do nas wróciłaś. I kłopoty z ciążą sie unormowały. Mam nadzieje ze dołączysz do naszego grona nie tylko jako obserwator:-p A wklej na odpowiednim wątku zdjecie dzidziusia

Kaka pamietam jak kiedys wpadłaś do mnie z jakimiś oliwkami. A fujjjjjj nie na moje skromne podniebienie:rofl2:

Tamte były czarne:) które przejadły mi sie w ciąży hihihi

Firstmama cieszymy się, że mozesz z nami znowu poklikać:)

Czarna na którą idziesz do gina??

Na 17:30.
Własnie wstała moja mała ksieżniczka. Musze jej dać obiad i lece do miasta po kase. Bo mi kasy na gina zabraknie:-p
Buziaki raczej juz niedam rady wpaśc przed wizytą (choc wsio jest możliwe) jakby co wpadne po a wiecie co......:rofl2::-D

Czarna ja bardzo mocno zaciskam za ciebie kciuki a zwlaszcza za Twoja Dzidzie
wracaj do nas jak najszybciej z dobrymi wiadomosciami CZEKAMY :-)

Kaka swietna zapiekanka :-)

Moj M wrocil dzis wyjatkowo wczesnie i normalny wczoraj tez :-) i jest fajnie
po 18 wybieram sie z M do mojej pracy czyli do SHELLA oddac chorobowe ale ide po 18
bo bedzie moja najlepsza kolezanka :-) i wiecie co w shellu sa takie specyficzne
hod-dogi tylko parowka i sosy a ja takie lubie heheh i chyba sie skusze ,poczuje
sie jakbym byla w pracy hehehhehe

Hej dziewczyny ;-)troche mnie tu niebyło i już tak sie rozpisałyście :tak:dzis okropny,deszczowy dzień, głowa mnie boli więc przespałam pól dnia:-(i męcze sie z tą pracą mgr.

reklama
Ewela nie zazdroszcze samopoczucia ale ja tez chodze dzis troche jak na iglach
bo od rana kuje mnie w grzuchu i janiki wiec nie ruszam sie gwaltownie aby mnie nie kulo i wogole

Do góry