reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

a ja dzień czekam aż M wróci z niemiec, młody nie ma ochoty na druga drzemkę, a za oknem pogoda zmienia się co 3 minuty- leje- słonce.

reklama
Hania, Maciuś, Kacperek, Maciuś w dniu Waszego Święta moc serdecznych życzeń radości, zdrówka, pociechy z rodziców :)-);-)) od e-ciotki i Igi

zimno potworne, wieje koszmarnie i co chwilę deszcz, wiatr zdmu****e resztki liści, zaraz będą łyse drzewa
a ja prawie cały dzień z siostrzeńcem spędziłam, bo od nas blisko do szpitala, nasza ciężarówka 9 godzin pod oksytocyną i nic, teraz przerwa nocna i od rana znów kombinują
byliśmy w hurtowni dla dzieci, kupiłam krzesło do karmienia i w końcu rękawiczki młodej i jeszcze parę rzeczy
Evelajna, M.Maksa fajnie że jesteście :tak:

A mi dzionek na wzruszeniach mija, popłakuję po kątach....oglądam zdjęcia i filmiki sprzed roku. Jakie to cudowne uczucie być Mamą :-) Wczoraj bylismy z K w kinie na Galeriankach. Jestem wstrząśnieta. i nie do poślenia to dla mnie. przeciez te dziewczyny to jeszcze dzieci. Chciałabym uchronić mojego Maciusia przed złem tego świata, tylko czy tak się da?
M Maksa Evelajna miło że sie odezwałyscie:-) Lecę z K po zakupy póki dziadkowie są u nas i mogą zająć sie Młodym.pa.

Patrycja to jest film o 13 latkach ktore chodza do galerii handlowych i "oddaja" sie facetom za pare spodni, telefon czy nawet skarpetki z trolla....szok.ja ogladalam ten krotkometrazowy sprzed 3 lat.to byla praca dyplomowa tej dziewczyny.a teraz w kinach jest pelnometrazowa kinowka.ja czekam na nia na torrentach.
tu macie linki do tej krotkometrazowej .3 czesci po 10 minut.genialne to ale hmmm trudne....jak dla mnie do przelkniecia.bo az sie plakac chce
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ"]YouTube - Galerianki (etiuda WSF) 1/3[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bwm-Qn8UKHs&feature=channel"]YouTube - Galerianki (etiuda WSF) 2/3[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pgfr5RT0ZbM&feature=channel"]YouTube - Galerianki (etiuda WSF) 3/3[/ame]

Hej,
oglądałam zwiastun galerianek w necie. Maskra, co te dziewuchy wyprawiają :szok:.

Gratulację dla kolejnych roczniaczków i wszytskiego najlepszego.:-)

U nas kolejny dzień zwariowany i baardzo zimny. Wyciągnęłam dziś kozaki i zimowy płaszcz i wcale mnie nie zgrzało :cool2: zima idzie czy co? :rofl2:
Dziś babcia kupiła Szymciowi kombinezon zimowy: kurtka i spodnie, no i czapa z szalkiem jak go wystroiłam, to ryczeliśmy ze śmiechu. Wyglądał jak zapomnieni z tv Pi i Sigma (kojarzy ktoś????) :-D:-D:-D chodził przewracał się turlał, wstawał i znowu baaaach... no ubaw po pachy. Niby jeszcze sam nie chodzi, bo się boi, ale w tym odzieniu to luz blus śmigał bo miał miękkie lądowanie.:-D:-D:-D

Ok, mykam spać
miłej nocki
dobranoc

reklama
Do góry