reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dziękujemy serdeczne za życzenia, Hani Kacperkowi i Maciusiowi życzymy dużo zdrówka, miłości i szczęścia w życiu :rofl2:
A moje dziecko woli tatusia.....:-(
Moje też :-(
Agamir - wytrzymaj jeszcze trochę :tak:
Dorotka, a nie możecie się z G zamienić na pokoje?

Maciek zdrowy, ale teraz M się rozłożył, a same wiecie, że facet chory to gorzej niz chore dziecko :crazy:
U mnie w fabryce znowu troche sie ruszyło, więc przez najbliższy czas bedę trochę mniej dostepna, ale postaram sie choc raz dziennie coś skrobnąć.

A na koniec chwila wspomnień, zdjecia z Maćka pierwszego tyg życia i z ostatniego miesiąca :-)

Załączniki

• M4.jpg
    M4.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 24
  • M7.jpg
    M7.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 21
  • M1.jpg
    M1.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 22
  • M2.jpg
    M2.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 23
  • b65bf2c2f4.jpg
    b65bf2c2f4.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny - zdjęcia boskie!!!!

MamaMaksa - witaj ponownie!! super, że dobrze Wam się mieszka w nowym mieszkanku.

Dorotka - a może śpiworek?? nie odkopie się ze śpiworka, a dodatkowo możesz ją jeszcze czymś przykryć... zastanawiałaś się nad prezentem od chrzestnej - to może właśnie coś takiego jest dobrym pomysłem?? Trochę za duży, żeby na dłużej starczył... my też mamy chłodno..tzn w mieszkaniu bardzo grzeją, ale zakręciliśmy 1 kaloryfer, w dodatku otwieramy okno trochę i w nocy jest około 18 stopni, ale Szymek w ogóle się nie przeziębia, a w dodatku ładnie śpi.

Właśnie drugą kawę wypiłam, wcześniej 2 herbaty i 1,2 litra wody... i kolejny raz lecę do kibelka...

No a ja uczciłam dzisiejszą noc z moim mężem winkiem.:-D Jakoś nie wieżę w to że to już rok... Strasznie to przeżywam..... A moje dziecko woli tatusia.....:-(

Agamir trzymam kciuki. I czekamy na dobre wieści :)
ehhhh wyobrazam sobie jak to przeżywałaś!!!!
[

Czarna - kupiłaś bluzki??
Ja muszę płaszcz kupić..ale nie wiem jeszcze jaki... bo tem mój stary... aż wstyd go komuś pokazywać taki zniszczony... i chyba się na czerwony skuszę ...
jeszcze nie zamówióam ja taka sierota ogladam ogladam i potem nie mam kiedy kupic:confused2:
Wszystkiego Naj Naj Naj dla dzisiejszych solenizantów i tych wcześniejszych :-)

Cześć dziewczynki. Bardzo za wami tęskniłam. Ale jeszcze chwilka jeszcze momencik i będę z wami. Może już jutro Adam zakupi ruter i bedzie ok. Nie wiem czy zdołam zorientować sieco sieu was dzieje. Ale spróbuje. U nas leci po staremu Siedze w domu z Maksiem i próbuje ogarnąć wszystko. Na nowym mieszkaniu jest super. Czuje sie tu naprawde dobrze. Jak już bede miała stały dostęp to wstawie wam zdjęcia. Maksio zaczyna chodzić ale jeszcze chyba troch poczekamy zanim ruszy na dobre. próbuje troszeczkę was dziś poczytać ale nie obiecuje że coś odpisze. No i oczywiście musze na zdjęciowy wpaść i zobaczyć jak te wasze szkraby urosły. Buziaki dla was i waszych pociech. odezwe sie niedługo.
witaj CZEKAMY TU NA CIEBIE

Evelajna witaj

dziewczyny piękne zdjecia każde po kolei aż się wzruszyłam!!!!!

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM MACIUŚ, KACPEREK, HANIA I MACIUŚ. ZDRÓWKA, UŚMIECHU I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA I DUŻOOOO PREZENTÓW

Witam ten zimny i nieprzewidywalny dzionek raz słonko raz leje:crazy: Ale spacerek był i kawka z ciastem u synowej:-p

Ostatnia edycja:
Helol dziolchy, my zaraz spadamy na zakupy, bo jutro, czwartek i piatek Jacek ma byc pozno, wiec trzacos na sobotnie urodziny kupic, najwyzej zamroze;-):tak:
Wpadne jak wrocimy:tak:

Ostatnia edycja:
Mam pytanko?, Kiedy powinnam wykopać marchewke, pietruszke i buraki przed zimą???? Pomidory udało mi się zerwać przed przymrozkiem, ale bbazylie trafilo
Pati, ciotka Piotrka kazała mi wszystko wykopać przed pażdziernikiem oprócz pietruszki. Buraki też:laugh2:. Podobno tylko pietrucha nie boi się przymrozkow :laugh2:

U mnie chwila wolne. Po obiedzie pozmywane, Radek zasnął sam, Jula ogl. tv, a ja... Mnie coś katar męczy od kilku dni, a dzis szczegolnie mam zatkany nos. I czuję się "niewyraźnie" :laugh2: (ach te reklamy!!!). Może pomaluję pazurki, jak mam chwilę?

Z okanami tez cos musze zrobic :tak:
Spiworek mam Kilka razy w nim spala Ale chyba rzeczywiscie musze ja do niego wkladac co noc :tak:
TRINA my mamy 2 pokoje
1 to taki maly tam jest lozeczko Oliwki Tapczan i szafa i jej komoda na ciuchy I tam spimy
2 to mamy gdzie usiasc Telewizor Komputer i zabawaki Oliwci I tam nie ma miejsca juz na lozeczko A Oli spi w lozeczku A pozatym G spi tam gdzie telewizor A ja nie lubie zasypiac przy tv :no:
GOSIU zdrowka zycze
MAGDA udanych zakupow Czyli rozumiem w niedziele ROCZEK ?

Ja Oliwce otwprzylam lozeczko i jaka zadowolona Jak rozkminila ze sama moze do niego wejsc i wyjsc :-DBiegala w ta i spowrotem jak opentana :-D

reklama
Do góry