reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
wiecie co, od kiedy dowiedziałam się o tym filmie to jak jestem na zakupach albo przechodzę przez naszą galerię bałtycką i widzę takie kręcące się, często nieźle wypindrzone małolaty, mam wrażenie że to takie "galerianki"
choć mogę się mylić i to "tylko" wagarowiczki

Hania, Maciuś, Kacperek, Maciuś w dniu Waszego Święta moc serdecznych życzeń radości, zdrówka, pociechy z rodziców :)-);-)) od e-ciotki i Igi

zimno potworne, wieje koszmarnie i co chwilę deszcz, wiatr zdmu****e resztki liści, zaraz będą łyse drzewa
a ja prawie cały dzień z siostrzeńcem spędziłam, bo od nas blisko do szpitala, nasza ciężarówka 9 godzin pod oksytocyną i nic, teraz przerwa nocna i od rana znów kombinują
byliśmy w hurtowni dla dzieci, kupiłam krzesło do karmienia i w końcu rękawiczki młodej i jeszcze parę rzeczy
Evelajna, M.Maksa fajnie że jesteście :tak:
Może w nocy się coś ruszy? Trzymam kciuki :****** Widzę, że u Igusi 11-sty ząbek się pojawił!!!! Wow, gratulacje!!!!!!!!
A mi dzionek na wzruszeniach mija, popłakuję po kątach....oglądam zdjęcia i filmiki sprzed roku. Jakie to cudowne uczucie być Mamą :-) Wczoraj bylismy z K w kinie na Galeriankach. Jestem wstrząśnieta. i nie do poślenia to dla mnie. przeciez te dziewczyny to jeszcze dzieci. Chciałabym uchronić mojego Maciusia przed złem tego świata, tylko czy tak się da?
M Maksa Evelajna miło że sie odezwałyscie:-) Lecę z K po zakupy póki dziadkowie są u nas i mogą zająć sie Młodym.pa.
Myślę, że każda z nas po chwili nieobecności Smyka, ma ochotę wziąść swoje Maleństwo na ręce i je pocałować. To naturalne:tak:. U mnie dzieci czasem robią taki bigos, że mam ochotę tylko krzyczeć.... Ale wiem, że to .... tylko dzieci:sorry::laugh2: I wtedy mi przechodzi:laugh2:
Co do Galerianek... Nasuwa mi się obraz Polańskiego... Nie miałam nigdy styczności z tego typu patologią, ale zdaję sobie sprawę, że istnieją takie dziewczyny-dzieci... Boże, a ja taka niewinna byłam w ich wieku....:eek:

I ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działam:tak: A teraz lece już spać. Dobranoc

I ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działam:tak: A teraz lece już spać. Dobranoc
Ciesze sie ze ruszasz z nami pelna para :tak:
Ja tych filmikow nie widzialam moj net nie pokazuje No i dobrze nie mam sie z jakiego powodu dodatkowo denerwowac :tak:
Nocka lepsza Oliwka mimo pobudek Spala dalej Wstawala o 22 o 3 po 5 i zaraz ja budze bo do szpitala idziemy I do mojej pracy U mnie snieg z deszczem pada Trzeba niunke przyzwyczajac do zimna heheheh
Odezwe sie pozniej Milego dnia

Witam sie
mlody zrobil mi dzisiaj pobudke o 6:eek:i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarek:eek:powiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(

reklama
No a my po wczorajszej uroczystości rodzinnej. Teście zmyli się o 6 rano a ja teraz musze ten cały bajzel posprzątać ;-)W sobotę kolejna impreza i w następną też..... to się to moje dziecię wyimprezuje :-D Dobra odezwę się później bo mam dziś sporo planów z czego pewnie nawet połowy nie zrealizuję .....:sorry:No i Kacperek dostał parę zł to będzie na kombinezon, buty i cosik jeszcze :-D

Do góry