reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

U nas wichura i... aż trudno uwierzyć: śnieżyca!!!!!:szok::eek::-D
Młodziaki od rana szaleją. Mnie wciąż męczy katar i zapchany nos (w zasadzie cieknący:sorry:).
Asia, trzymam kciuki, na pewno coś Ci się przyzwoitego trafi!!!!!;-)
Mamo Maksa, wiem, jak to jest nie mieć neta....:tak:
Marma, ocho, imprezowi z was ludzie!!!!!:laugh2:
Miłego dni Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Galerie masz na mysli handlowa?mamy.ale tam tez probowalam-tyle ze tam praca w weekendy.a ja nie moge bo zlobek zamkniety w weekendy.ja bym chciala na pol albo 3/4 etatu najlepiej.wlasnie znalazlam cos na pol....zobaczymy...wyslalam cv.ale wyslalam juz chyba milion ale nawet w takiem ccc nie chca mnie mimo ze wymagan nie maja niby zadnych...

Asia - Galerianka!! Praca o tyle dobra, że w niepełnym wymiarze godzin, wolne kiedy się chce, pracuje kiedy się ma czas. Kwalifikacje - łatwość nawiązywania kontaktu, praca tylko dla kobiet.:-) żart oczywiście! a tak poważnie to mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego i w czasie jaki Ci pasuje... teraz chyba jest w ogóle trudny okres na szukanie roboty przez ten cholerny kryzys :no::no::no:

CZARNA moja mama spi z Jasiem w ich pokoju Oni maja jeden pokoj :tak:
A dlaczego pytasz?

U mnie nic ciekawego Oliwka strasznie marudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo juz sie pogubiłam piszesz ze macie 2 pokoje w jenym ty z mała w drugim G wiec sie zastanowiłam gdzie Mama:eek::eek::eek: Czyli wychodzi z tego ze macie 3 pokoje:confused2:
Hej,
oglądałam zwiastun galerianek w necie. Maskra, co te dziewuchy wyprawiają :szok:.

Gratulację dla kolejnych roczniaczków i wszytskiego najlepszego.:-)

U nas kolejny dzień zwariowany i baardzo zimny. Wyciągnęłam dziś kozaki i zimowy płaszcz i wcale mnie nie zgrzało :cool2: zima idzie czy co? :rofl2:
Dziś babcia kupiła Szymciowi kombinezon zimowy: kurtka i spodnie, no i czapa z szalkiem jak go wystroiłam, to ryczeliśmy ze śmiechu. Wyglądał jak zapomnieni z tv Pi i Sigma (kojarzy ktoś????) :-D:-D:-D chodził przewracał się turlał, wstawał i znowu baaaach... no ubaw po pachy. Niby jeszcze sam nie chodzi, bo się boi, ale w tym odzieniu to luz blus śmigał bo miał miękkie lądowanie.:-D:-D:-D

Ok, mykam spać
miłej nocki
dobranoc
lol pamietam ten program Pi i Sigma!!!! albo ten z reklamy tych opon Mischell czy jakoś tak (ja zawsze sos przekrece:-p)
I ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działam:tak: A teraz lece już spać. Dobranoc

no i super!!!!
Mirabelko i jak i jak???? Juz wyparła czy jeszcze się męczy???

Witam w zimny pochmurny dzień:confused2::confused2::confused2: Niki mnie namawia na wyskok do miasta po buty a mi sie niehcce nosa z domu wyciagac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale najważniejesze

Dla Bartusia i Patrycji

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Witam
U was w Pl strasznie zimno widze a u nas cieplutko az trudno uwierzyc ze zimna anglia a jest cieplej niz teraz w Pl:-p

Galerianki no coz bez komentarza....mam tylko nadzieje ze moja corka nie bedzie szukala idealow wsrod takich "kolezanek"

Aska przesmysl Ania ma racje praca taka wiesz "przyjemne z pozytecznym":-p:-p:-p:-p;-)żarcik
A tak powaznie to masz kurcze ciezko a ty chcesz jak pracowac w godzinach kiedy Rafcio w zlobku tak??pon-pt?? dawaj do ns pomozemy:tak: ;-)

A ja znow tradycyjnie pije kawusie,oranko sie pierze, mloda buszuje a ja mysle co zrobic na obiad;-)

A DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW DUŻO ZDRÓWKA UŚMIECHU NA TWARZY I DUUUUŻO SŁONECZKA
z6186588X.jpg

Ostatnia edycja:
A my na obiad mamy dzisiaj Canelloni ze szpinakiem :-) wczoraj robione, dzisiaj będzie zapieczone... szkoda tylko, że ja dużo jeść nie mogę :eek: jedynie odrobinke

reklama
Ooo.. ja też pamiętam Pi i Sigmę bardzo dobrze:-)
Pamiętam też:
Było sobie życie - uwielbiałam
5 10 15
Pan Tik Tak (wtorek o 16-ej)
Walt Disney Przedstawia (sobota o 14-ej)
Teleranek (ale za tym nie przepadałam)
No i dobranocki oczywiście...

Wtedy zawsze się czekało na te programy... teraz dzieciaki mają inaczej... o każdej porze moga bajki oglądać i filmy dla dzieci...

Do góry