reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

KAKA swietne te zdjecia I jaka pamiatka :-)
PATI u mnie sa 4 stopnia I dokladnie taki sam zimny wiatr MASAKRA jakas :-(

Ja tak tylko z mala refleksja hihi Dobrze ze jestem teraz na chorobowym i pozniej na wychowawczy Bo nie wyobrazam sobie po takich nocach jak funduje nam Oliwka isc do pracy na rano :-(
Podziwiam G ze tak potrafi Ja jak jestem w domu to jest calkiem inaczej Te mamy siedzace wiedza o co mi chodzi hihihi
Kocham ja najbardziej na swiecie ALE MOGLABY WIECEJ I LEPIEJ SPAC :-)

Ide na sniadanko i sprzatanko Jak wsio zrobie to zajze do was Musze sie nauczyc nowego trybu dnia A nie siedziec wiecznie na BB :-)
Musze sie przestawic na ranne sprzatanie gotowanie itp a pozniej BB chyba ze z samego rana BB :-)
POZDRAWIAM to sie wygadalam hihihi

reklama
Kaka przyj przyj kochana, juz niedlugo hihi
Kurde normalnie sie wzruszam, kto powie ze maciezrynstwo nie jest najwiekszym cudem na swiecie???
Dorotka, fajnie masz ze jestes w domku, tez bym tak chciala:)Zeby tylko Oliwka byla zdrowiutko to bedziecie mogly sie cieszyc soba nawzajem calymi dniami.ujjjjjjjyyyyyyyyyyy to Nicole:-)

Jedzie pociąg, jedzie... W pierwszym wagonie olbrzymie słonie. Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie... Na samym końcu pyszny tort jedzie... Zające z miną uśmiechniętą wołają: "Dziś jest Twoje święto..." Jadą do Ciebie życzenia... jadą... Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce... A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny!

CA7WBBZ6.gif

tort.gif

DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
Nasz wwieczor byl paskudny do 23 Weronika wyła jak szalona!! powod zatkany nos:wściekła/y: nie lubie jak ma katar bo wtedy ciagle ryczy:wściekła/y:

A ja treraz standardzik siedze na kompie i czekam az mloda pojdzie spac, juz wrocilam z "ciezkiej"pracy:-p i caly dzionek wolny ale rano dupa ciezka:crazy:

Wszystkiego najlepszego dla Hani, Kacperka i 2 Maciusiow!!!!

Ja pije kawusie,zagryzam drozdzowka i czuje jak mi tylek rosnie:zawstydzona/y:mlody w zlobku a ja piore i piore i prasuje ....ile mozna to robic....
lece dalej....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZSEGO DLA HANI, KACPERKA I DWÓCH MACIUSIÓW!!

Kaka - jak się czujesz jako świeża mama?? Obolała??

Czarna - dzięki za programik!!

A ja się wyspałam wreszcie... od 22 do 6..a młody od 19 do 6 spał... choć budził się parę razy na smoka:crazy: ale 6-ty ząb mu idzie to jest trochę usprawiedliwiony ...

Czarna - kupiłaś bluzki??
Ja muszę płaszcz kupić..ale nie wiem jeszcze jaki... bo tem mój stary... aż wstyd go komuś pokazywać taki zniszczony... i chyba się na czerwony skuszę ...

reklama
Lilunia swietne zdjecia :-)
KAKA jeszcze raz gratki :-)

Ja posprzatalam ale jak przeszla Oliwka przez pokoje to wyglada gorzej niz przed sprzataniem Jeny jak ona dzis marudzi a ja nie mam cierpliwosci :-(
Odkurzylam Pozmywalam Kurczak sie rozmraza Jeszcze ziemniaczki obrac I zaraz klade Oliwke Ale juz kladlam ze 2 razy i ryk straszny :-(
Jak zaniedlugo nie usnie to wozek pojdzie w ruch

Do góry