reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna - no właśnie idę zrobić kawkę :-)
Jak ten nowy system będzie dalej tak długo zapisywał dane, to często będę do Was zaglądać :-)
Gosia - fajne fotki!!

dziewczyny - macie jakiegoś linka skąd mogę ściągnąć ten program do robienia zaproszeń???? gdzie to potem drukujecie?? na jakim papierze??

reklama
Aniu program ja wysyłałam. Co prawda mozesz go sciagnac z netu ale bys musiała jeszcze znalesc serie do niego bo inaczej wyskoczy ci info ze program jest bez licencji:sorry: Jak cos to podaj meila;-) Ja drukowałam w domciu a kupowałam papier płótno ;-)

I ja sie witam juz po pracy zaraz kawke zrobie bo tak jak Ty Aniu krotko spalam :sorry: to dla nas
FR_sxc_457985_521854_38608l.jpg

jeszcze ktorej zapodac??:-D
no u nas chlodno ale sloneczko swieci

Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa

Wanilia o jaaa dlatego ja jestem zdania chcesz liczyc na kogos licz na siebie:sorry: A moze chociaż jedna jakas fotka jest;-)

minisia o jak milutko:rofl2:

Laura robi bańki a ten piszczy hehe nie ma to jak zgrane rodzenstwo:-D:-D

Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa

No ja tak mialam na naszym slubie szwagier obiecal kamerowanie a nie wzial kamery i gdybym wiedziala kumpela by wziela swoja:wściekła/y:a tak aparatem pofilmowala 1 taniec chociaz:-(

Dzien doberek:-) A ja dzis caly dzien sama z dziecmi, jacek w warszawie:-( Pogoda do bani, wiec zostaje tylko siedzenie w domu...
Moj mlody wstal o 6 dzisiaj, szwendal sie godzine po lozku i o 7 znowu zasnal i spal do 9.30:rofl2:

To ja podlanczam sie do pijacych kawusie:tak:

reklama
Minisia...Ooo...dzięki!! od razu ta moja zaczeła mi bardziej smakowac, choć nie wygląda tak apetycznie... mam nadzieję, że z mleczkiem??

Do góry