reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
cześć mamuśki :)

Ja tylko na chwile bo w pracy jestem. Normalnie siedzę i ryczę bo cały czas sobie przypominam co było rok temu. O tej porze przechadzałam się z M dookoła Ślęży i była taka piękna pogoda - nie to co dziś..... no i o 17 wszystko się zaczęło.... :-D

u mnie też pogoda do bani, byliśmy z młodym po czapke i znówu brak rozmiaru, jak sa to dziewczęce, a mi jakos róż do jego ciuchów nie pasuje:-). Młody dopiero teraz poszedł spać, obiadek już mam dla niego.

czarna Ta fala fajna i ostatnia

Hejka!!
WItam się z rana!! niewyspana i zła.
Wczoraj kolega był u nas (służbowo) i siedzieliśmy do 24:30.... a wstałam dzisiaj o 5:30, więc nawet bardzo zła jestem..
Wdrażamy w firmie nowy system handlowy stąd tyle pracy..wczoraj chcieliśmy coś przetestować, ciągle jakieś błędy wychodziła więc stąd tyle czasu zajeło.. grrrr..

Miłego dnia!! a Szymek dzisiaj 11 miesięcy kończy :-)
Aniu wspolczuje Nocki i pracy :crazy:
Wszystkiego dobrego dla Szymonka za skonczenie 11 miesiecy :tak:
Wszystkie najlepszego Roczniakom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas weekend zleciał szybko. W sobotę sprzątanko, wieczorem rozmowa z rodzicami na Skypie, potem dzieci do łóżek i w koncu czas dla siebie i P. Wczoraj zaś pojechaliśmy ze Szkrabami na giełdę. P. nakupił drzewek, pojechaliśmy na działkę sadzić (bo nie ma kiedy), potem domek, obiadek (P. kupił swieżą rybę i biedny musiał patroszyć, bo to był warunek, że rybka będzie na obiad:-p). Wieczorkiem rozpracowalismy winko i było baaardzo miło:laugh2::cool2:. A dziś znów pojechał na tydzień do W-wy:confused2:. Mam nadzieje, że to ostatnia delegacja...

Widze, że u niektórych z Was też się działo:eek:. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania.

PS. A dziś na Mazurach deszcz, deszcz, deszcz.....:cool:

Ale buziam gorąco :***************************** Wklejam zdjęcia z soboty:
Zobacz załącznik 171608Zobacz załącznik 171609
Zobacz załącznik 171610Zobacz załącznik 171611
Zobacz załącznik 171612Zobacz załącznik 171613
Gosiu to weekend udany Zycze abyscie szybko juz razem byli :tak:Zdjecia super Widac MILOSC SIOSTRZANO BRATERSKA :rofl2::tak:
I ja sie witam juz po pracy zaraz kawke zrobie bo tak jak Ty Aniu krotko spalam :sorry: to dla nas
FR_sxc_457985_521854_38608l.jpg

jeszcze ktorej zapodac??:-D
no u nas chlodno ale sloneczko swieci
Jesli sie zalapie na kawke (choc jej nie lubie :-D)to ja chetnie bo tez malo spalam ale o tym nizej :confused2:
Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa
Woli ciesze sie ze imprezka udana I jakies zdjecie poprosimy :tak:
Oj tam sie nie nadajesz nie o to mi chodzilo:-pChuda jestes to nawet jak worek zalozysz to bedziesz wygladac dobrze:tak:
Zreszta wiem po sobie-ladnemu we wszystkim ladnie:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
NO NIE MA TO JAK SKROMNOSC :-D:-D:-D
cześć mamuśki :)

Ja tylko na chwile bo w pracy jestem. Normalnie siedzę i ryczę bo cały czas sobie przypominam co było rok temu. O tej porze przechadzałam się z M dookoła Ślęży i była taka piękna pogoda - nie to co dziś..... no i o 17 wszystko się zaczęło.... :-D
Nie dziwie sie ze placzesz :tak:No ale Wam zyczenia bedziemy skladac JUTRO HIHIHIH

Ja zas po ciezkiej nocy oli zanela o 21 o 1 obudzila sie z wielkim ogromnym placzem Normalnie zas miala jakis atak Wyginania sie proca ryki straszne ale po czopku sie uspokoila Ale spac nie chciala
G wzial ja do siebie i ja usypial i z nia spal :tak:G ma wiecej cierpliwosci co do usypiania Ja to jestem nerwus i sie denerwuje jak Ona nie chce spac :rofl2:
Rano bylysmy w szpitalu na kontroli Wiesci napisze na lekarzowym Pozniej u kolezanki bylam A pozniej w urzedzie To wszystko po drodze hihihi
Pogoda masakra zmoklam jak kura :crazy:

No to kawusia dla reszty mam
4503640.jpg

i z mleczkiem jaka kto woli

Obraz%2B061.jpg

Ja wlasnie wrocilam z miasta, dzieci w szkole mala sie obudzila, obiadek sie gotuje, pranko suszy ehhh:-D
Czarna wszystkie bluzeczki/sweterki cudne

reklama
Cześć Dziewczyny, Witam sie po weekendzie!
Ja tylko na chwilę, bo okropnie boli mnie głowa, chyba mi zatoki zaatakowało...
Młody już oficjalnie zdrowy, ale jeszcze go przetrzymam w domu do końca tyg.
Postaram sie odezwać jutro i wtedy więcej napisze :-)

Do góry