reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

cześć mamuśki :)

Ja tylko na chwile bo w pracy jestem. Normalnie siedzę i ryczę bo cały czas sobie przypominam co było rok temu. O tej porze przechadzałam się z M dookoła Ślęży i była taka piękna pogoda - nie to co dziś..... no i o 17 wszystko się zaczęło.... :-D

A ja rok temu o tej godzinie była w szpitalu i mi wmawiali, ze jeszcze nie rodze;-) U mnie skurczyki od 17stej;-)

A ja sobie pije gorący kubek;-)

reklama
A ja sie wkur***:wściekła/y::wściekła/y:
bo moj byly nie zaplacil alimentow w tym m-cu:wściekła/y::wściekła/y:i wszystko wskazuje ze juz tego nie zrobi!!:wściekła/y::wściekła/y:

poczekam do nast m-ca jak nadal nic napisze do sadu o rozprawe i koniec nie bede sie patyczkowala!!
a wiecie moze jak to wyglada?czy jak taka rozp sie odbedzie i on sie stawi oni go beda pytac itp czemu nie placi czy jak to wyglada??

Z tego co wiem to musi zaswiadczenie o zarobkach pokazac, napewno ty tez musisz byc na rozprawie, moja siostra dostaje 150 zl miesiecznie...bardzo duzo...:sorry: Jesli jest zatrudniony na najnizsza krajowa, a ty wiesz ze zarabia wiecej musisz to udowodnic, swiadkowie czy cos takiego. Tak to przynajmniej wygladalo u mojej siostry a to dawno temu bylo, napewno prez 9 lat cos sie zmienilo;-)

Z tego co wiem to musi zaswiadczenie o zarobkach pokazac, napewno ty tez musisz byc na rozprawie, moja siostra dostaje 150 zl miesiecznie...bardzo duzo...:sorry: Jesli jest zatrudniony na najnizsza krajowa, a ty wiesz ze zarabia wiecej musisz to udowodnic, swiadkowie czy cos takiego. Tak to przynajmniej wygladalo u mojej siostry a to dawno temu bylo, napewno prez 9 lat cos sie zmienilo;-)
wiesz na jego zarobki ja mam zasadzone 600zl m-c wiec niech tak zostanie tylko niech placi wiem ze pracuje chybaze cos wykombinowal i robi na czarno, wiem ze bede musiala isc na sprawe ale to nie problem wsiade w samolot i polece nawet na 2 dni trudno poswiece sie a wiesz moze jak mi np do rozpr nie bedzie placil czy on mi to pote wsio bedzie musial zwrocic??

J asię piszę na kawkę, bo padam na nos. Byłam z dzieciarnią na spacerze (wciąż pochmurno, jak na ulewę, ale nie pada:sorry:). Kupiłam rurki z kremem i nową książkę Coleho "Zwycięzca jest sam". Już się nie mogę doczekać chwili, kiedy zacznę ją "rozdziewiczać". To takie moje małe zboczenie:laugh2:; jedne z wielu jak twierdzi P.:cool2: . OK, buziak i do napisania potem :*******
Minisia, Twoj były stawia Was w bardzo niekomfortowej sytuacji...
Trina, życzę zdrówka, Kochana!

PS. Ja swój poród przeżywam, co czwartek wieczorem :p

Czesc dziewczyny serdecznie witam po weekendzie. Młody z dziadkami na spacerze a ja wziełam sie za przygotowanie ubranek do szpitala dla Maksa. ZPozdrawiam

reklama
Do góry