reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witajcie!
Troszkę mnie nie było...
Mam powoli dość wszystkiego...:-(
Za mało żeby żyć za dużo żeby umrzeć...
Już mineło 2 m-će od kiedy M stracił prace...
Debet na rchunki wzięty...za chwilę się o niego upomnął...:-:)-:)-(
Ja ciągle za pożyczoną kasę jeżdze na rozmowy kwalifikacyjne i wracam z kwitkiem...Codziennie myślę co do garka włożyć...gdyby nie moi rodzice zgineli byśmy ...
Kryzys odczuwam boleśnie...jeszcze nigdy tak nie mieliśmy...
Czytam Was...
Wybaczcie,że nic nie pisze...nie jestem w nastroju...wali mi się mój świat...
Czekam na cud-czyli jakąś robote bo za chwile o czesne też się upomną...ehhh...
Rubenek ostatnio bardzo pobudzony...ciągle na ręce chce i płacze...chyba mój nastrój mu się udziela...

Czarna nie mam sił pisać Ci to samo na PW - zrób jak uważasz...
Ja na wątku zamkniętym zawsze wstawiam fotki Rubenka jak mam nowe. Nie pisze bo co mam do powiedzenia to piszę tutaj...

oj kurcze majeczko az serce sciska tak mi was zal:-( a moze tez wyjazd by wam sie przydal i jakos sie byscie podniesli sie z dolka:eek:tule mocno!!!

reklama
MAJECZKO ja tez nie wiem co powiedziec Kurcze M szuka tej pracy?Moze serio wyjazd choc wiem ze z nim to nie takie latwe Moze ty bys podjela sie pracy a M w domu skoro i tak juz jest w domu Moze Tobie udaloby sie znalesc prace?
3 mam kciuki bo wiem co to jest nie miec kasy I mysle ze kazda z nas w jakims stopniu to wie :-(
Nie obrazaj sie na nas Tylko zagladaj jak najczesciej I nie obrazaj sie o watek zamkniety skoro i tak nie masz na niego czasu :-(
Ja to bym wolala aby u was bylo ok I abys miala wiecej czasu na bb czego tych rzeczy ci zycze :-)

lece ogladac shreka 3 Oli spi :-)

:cool2:Hey Mamusie!
Dorotka, myślę, że Twoja Malutka to po chorobie nie chce za bardzo jeść.
Majeczko! Wiem, że słowa cudu nie sprawią, ale jesteśmy z Tobą!!! Kasa to nie wszystko, a jednak potrafi czlowieka wytrącić do reszty..:wściekła/y: Trzymam kciuki w sprawie pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie piszę na lekarskim, tylko tu, że nie odwiedziliśmy pediatry, bo kolejka za długa, padał deszcz, nam za długo czekać, a i bez auta byliśmy. Więc zalatwiłam sprawy na mieście i sruuu do domciu. A domciu, w skrzynce baaaardzo serdeczna niespodzianka. O tym na zamknietym. Moj M. jak mu powiedzialam, zmienił ton rozmowy i jak mysz pod miotłą.... Tylko że nie o niego tu chodzi. Ach , szkoda gadać....
Życzę dobrej nocki! Spokojnej :-p:laugh2: Muaaa :**************

Gosia watek zamkniety znajduje się tutaj, ale nie wiem czy masz jeszcze do niego dostęp. Bo zrobiliśmy selekcję osób nieudzielających się i została im odebrana możliwośc dostania się tam:ninja2:
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/

A ja wyszłam z dzieciarami na sesje jesienna i nas złapał deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale cosik tam popstrykałam potem wrzuce foty
Nice...
Dwa dni temu mogłam, a dziś mnie nie wpuszczają... ech :rofl2: Idu spać....:sorry:

witam i ja, pogoda ładna więc podziałałam w ogródku z małym pomocnikiem:-), odespałam jak młody miał drzemke i odrazu lepiej, młody dalej marudny
majeczko och nie wesoło z pracą, może cos się znajdzie, a może własne coś, można dostać dofinansowanie z UP, a wiem ze nawet dla kobiet z dziecmi był jakis program
dorotko zdrówka dla Oli

Nice...
Dwa dni temu mogłam, a dziś mnie nie wpuszczają... ech :rofl2: Idu spać....:sorry:

Gosiu hmmm cóż mam Ci odpowiedziec miałaś możliość tam zajrzeć wiec wiesz o co chodzi;-) Pamiętaj ze zaszwe mozna tam wrócić;-)

ehhh ja za duzo nie napisze. Byłam z Kaką na zakupach pinda mnie wyciągneła. Potem pojechałam do koleżanki na winko. Wiec wieczór udane i zaznaczam że jeszcze się nie skończył:-p:cool2:

Czarna, nie bierz tego do siebie :laugh2:
A ja dziś noc Malina- 3 pobudki-dwa karmienia!!!!!! Normalnie nawet sen miałam od... nie pamiętam kiedy!!!!!!!!!!!!! Także wypoczęta ruszam do boju :))))) Dziś przyjeżdza M. z delegacji. Odkąd wróciłam z dziećmi do Polski widzieliśmy się kilka dni:eek:. Marzę,żeby być co wieczór razem (wiadomo: w dzień praca), móc się do siebie przytulić i po prostu być ze sobą.... Już niedługo...:cool2:
Buziam i sle duuuzo pozytywnej energy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry
PATI moze jak ja bede od lutego na zasilku I zarejestrowana to udaloby m sie cos z Up zadzialac hihih
GOSIU kiedy zas bedziecie z M razem I na jak dlugo?Z tego co pamietam to u was tak zawsze bylo ze razem nie byliscie :-(Podziwiam
CZARNA a zakupy choc udane ? :-)

U nas kaszka o 19 o 20 Oliwka zasnela Obudzila sie o 22 wypila 100 ml mleka i spala dalej do po 2 Po 2 herbatka i smoczek I spala do 6 O 6 170 ml mleka i wstalysmy o 8 wiec chyba nocke coraz lepsze odpukac Choc dzis tak pochmurno na dworze ze spalabym dalej I jakos nastroju nie mam :-( Ehhh ta pochmurna pogoda :-(

Witam sie tylko, zaraz jedziemy na zakupy, potem do tesciowej na obiad, i nie wracamy juz do domu tylko od nich pojedziemy do szwagierki:tak:Takze zajrze wieczorkiem nmoze jak nie bede padnieta;-)

Wesolutka no co zrobisz...plaszczyk za 300 a nie 2 tys i jakos na laptopa sie uzbiera;-);-);-):rofl2: Moj to juz staruszek, ale jeszcze dziala:tak:

Czarna nie pytam sie cos tam robila,ile wypila ale dzis pewnie kac zabojca:laugh2:

Dobra bujam sie do wieczorka:happy:

reklama
MAGDA jeny dla mnie 300 zl na plaszcz to duzo hihihi :-)

WANILIA PRZYJMIJ ZYCZONKA DLA SZYMUSIA
SZYMONKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU TWOICH PIERWSZYCH URODZIN :-) ROSNIJ ZDROWO I BADZ POCIECHA DLA SWOICH RODZICOW
CALUSKI OD CIOTKI Z BB :-)

Do góry