reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
kasia JUPIIIIII GRATKI ZĄBKOWE!!!!!!!!!!! a jak tam nowe i zaległe foty i filmik:-p:cool2:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: o wszystkim pamiętam, w weekend nadrobię zaległości :sorry::sorry::sorry:

Minisia no to chyba trochę lżej na sercu, że i Mateusz sobie radzi. Jeszcze trochę i dogada się z kumplami :-)
Agamir trzymam kciuki!!!
Dorota dobrze, że już w domku, no i że są jakieś bardziej konkretne plany na przyszłość :tak:
Martynka pluszowe tulaski na jesienną niepogodę :rofl2:
Małaulka jak jest fajan propozycja, to czemu nie skorzystać :happy: Mój M był rok na urlopie wychowawczym z Martyną od 10 m-ca i dał sobie elegancko radę, a ja mialam 12 godzin w dzień i nocki i się udało. I też gotował obiady "pomysł na ..." i jechane :-D
Trina może niech M trochę wcześniej potrenuje wtedy nie będzie się denerwował.
Marma zdrówka cd.
Ppatqa udanej drzemki :-)

A ja właśnie kończę śniadanie.Bartek śpi. Martyna w przedszkolu (odstawiła M scenę rozpaczy :-(, a było już tak pięknie :-(), a ja powinnam prasować :sorry:, ale co tam najpierw obowiązki, potem przyjemność :rofl2:

A u mnie z bajkami to jest tak ze czasem oleje totalnie, czasem popatrzy z 3 min, a czasem ładnie oglada nawet 20min :-)
Przez jakis czas ładnie ogladał codziennie wieczorynke, ale juz mu sie znudziło, ale szczerze powiedziawszy to jakies dziwne te bajki teraz...
Ja mam na płytce bałwanka bouli i mały chetnie oglada :-)
A ja sie na razie obijam. Zaraz wstawie jakies pranko, a jak młody zasnie to pojde sie wykapac. Obiadek mam dla niego od wczoraj, wiec luzik. A po południu moze sie przejdziemy na to EKG i wtedy chyba do babci na chwilke :-)

ja mojemu na YT puszczam Happy Hippo, mama mia kids i te wsie piosenki z mini mini i mam chwile spokoju:-D:-D:-D

Kasia lol u mnie odwrotnie z tymi przyjemnosciami:zawstydzona/y:

A ja mam ochotke gdzies dzis wyskoczyc:rofl2: moze zadzwonie do kumpeli i zrobie sobie wieczór babski:cool2:

Czarna ide z tobą :-)

A patrzałam własnie te piosenki happy hippo o te "gwiazda pragne byc" i "spełniaja sie marzenia" naprawde super :-)

Ostatnia edycja:
Martynka dawaj:-p im nas wiecej tym lepiej:-p

ale w sumie może uda nam sie na wiosne (wczesne lato) jakies spotkanko. Mozna gdzies znalesc jakis pensjonat i zrobic zjazd:cool2:

Dzien doberek:-) Jakos mam dobry humor, sama nie wiem dlaczego;-)
Tort i ciasta zamowione, przywioza wszystko w soote miedzy 14 a 16:tak:

Moj mlody to telemaniak, jak leci reklama albo cbeebies to dziecka nie ma:rofl2:
Dzisiaj robak szaleje i wchodzi na wszystkie lozka, kanape, fotel, pufe i szczesliwy schodzi i tak non stoper, najgorzej jak sie dostanie na kanape a potem zaczyna swiatlem sie bawic szlag mnie trafia a on sie smieje w glos:eek:
Dzisja na 16 z zocha znowu do dentysty, zobaczymy jak znesie dzisiejsza wizyt, a bedzie napewno gorzej niz w poniedzialek;-)

teraz zmykam robic obiad papa

Kurde ale się wkurzyłam. Właśnie dostałam rachunek na 70 zł za wejście na jakiś portal internetowy z księgowości.K.... Normalnie asz mnie coś trafiło. Kurcze na tym necie naprawdę trzeba uważać. Szukałam jakiś informacji i jak idiotka się zarejestrowałam.....Czasami mi się coś na mózg rzuca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja też , ja też :-D Proponuję w samym środku Polski przynajmniej wszystkim będzie tyle samo daleko :-D

A ja miałam nie siedzieć przy kompie i leżeć .....:)

Do góry