reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja tez jestem za spotkaniem A czemu nie zima?Skoro mamy wynajc cos ?Zima jest super Fakt gorzej sie jedzie itp ale moze lepiej sie wczesniej spotkac?Boje sie ze jak na lato sie umowimy to sie to gdzies kiedys rozminie Latem to wszyscy maja jakies plany wyjazdowe
KASIA to wpadnij n te przyjemnosci tez do mnie :-)

Ja troche posprzatalam jeszcze odkurzyc .Obrac ziemniaki Powiesic pranie I poprasowac jeny ile roboty hihihi Oli spi teraz :-)
Kurcze to moje dziecko nic jesc nie chce:-(
Ciut przed 7 wypila 100 ml mleka Pozniej zjadla moze z 80 kaszki i nic wiecej :-( Ona juz od kilku dni malo je :-(
Jak jeszcze niedawno wazyla 8900 tak teraz 8700 :-(

Mysle ze duzo z nas zima nie ma ochoty sie ruszac gdzies dalej :-D A ja nie mowie o lecie, bo wtedy faktycznie inne wyjazdy, niektorzy nie dostana urlopu itd. Ale np. Pozną wiosną albo wczesnym latem, przed głownym sezonem :-)

Dorotka o rozmawialas z pediatra o słabym apetycie Oliwi?? Bo skoro chudnie to moze ma jakas anemie albo cos takiego. Mojej kolezanki coreczka tez prawie nic nie jadła, była chudziutka, wyszedł niedobor żelaza, potem dostała jakies witaminki i cos na apetyt i teraz jest ok. Moze pogadaj z lekarzem.

A tu linki do pioseneczek :-) Małemu sie podobały, szczegolnie te 2 pierwsze :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZEYJk9oPaaE"]YouTube - GWIAZDĄ PRAGNĘ BYĆ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ABIXIvIgIqE&feature=related"]YouTube - SPEŁNIAJĄ SIĘ MARZENIA[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=x7sBxwVqosc&feature=related"]YouTube - NIECH NAS ŚWIAT ZOBACZY[/ame]

Ok on spi, a ja lece sie kapac :-)

Ostatnia edycja:
A mi sie dzisiaj pracować nie chce;-) Ale nic...za 2h weekend:-D

Po pracy chyba pojade do Tesco po szczeniaczka - uczniaczka:tak: i jakies zakupki na weekend.

Ja tez jestem za spotkaniem A czemu nie zima?Skoro mamy wynajc cos ?Zima jest super Fakt gorzej sie jedzie itp ale moze lepiej sie wczesniej spotkac?Boje sie ze jak na lato sie umowimy to sie to gdzies kiedys rozminie Latem to wszyscy maja jakies plany wyjazdowe
KASIA to wpadnij n te przyjemnosci tez do mnie :-)

Ja troche posprzatalam jeszcze odkurzyc .Obrac ziemniaki Powiesic pranie I poprasowac jeny ile roboty hihihi Oli spi teraz :-)
Kurcze to moje dziecko nic jesc nie chce:-(
Ciut przed 7 wypila 100 ml mleka Pozniej zjadla moze z 80 kaszki i nic wiecej :-( Ona juz od kilku dni malo je :-(
Jak jeszcze niedawno wazyla 8900 tak teraz 8700 :-(
Dorotka wyobrażasz sobie zimą z taka dzieciarnią:szok::szok::szok: a blizej lata zawsze mozna wiekszosć dnia na zew spedzic:tak: my mozemy pogrilowac. A wieczorkiem wiadomo jak dzieci usna:cool2::cool2::rofl2: ale sie rozmarzyłam Ja mysle o okresie maj czerwiec;-) np od soboty rana do niedzieli:-p(albo i piatku wieczora)
A mi sie dzisiaj pracować nie chce;-) Ale nic...za 2h weekend:-D

Po pracy chyba pojade do Tesco po szczeniaczka - uczniaczka:tak: i jakies zakupki na weekend.
daj znac czy jeszcze sa;-)

U nas słonecznie ale zdradliwie:sorry: Dzieciarnia demoluje mi kuchnie a mamusia na luzie bb i obiadek pozera:-D:-D

a mi dziś łeb pęka, koszmarnie boli, jeszcze sobie kawę chciałam zrobić a tu pusto, mała śpi i muszę czekać na Sebę
na spotkanie wiosenne my też się piszemy :-) jak gdzieś bardziej w centrum to chyba jakieś jeziorko, tylko kurcze żebym pociągiem albo pks-em dojechała :rofl2:
Marma ale numer, ja też czasem na jakieś apteki czy inne się rejestruję i nie doczytuję do końca regulaminu, naciągacze jedni
Martynka dziś wieczorem przetestuję nowe przeboje, może się młodej spodobają :tak:

u nas na razie na topie z YT "gummy bear song" taki powalony gumowy miś z ADHD ;-), ruszający tyłkiem, kilka piosenek jest z tej serii, Iga to uwielbia i od paru miesięcy jej się nie nudzi, w telefonie też mam, bo czasem w trasie się przydaje :-)

Heloł
a ja miałam dziś wolne od pracy tralala :-), myślałam ze coś zrobie a niania jak mi dziecko uśpiła do południa, to ponad 3 godzinna drzemka mu wyszła i teraz ani myśłi spać, a ja się biorę za przygotowania do urodzinek.

Witajcie!
Troszkę mnie nie było...
Mam powoli dość wszystkiego...:-(
Za mało żeby żyć za dużo żeby umrzeć...
Już mineło 2 m-će od kiedy M stracił prace...
Debet na rchunki wzięty...za chwilę się o niego upomnął...:-:)-:)-(
Ja ciągle za pożyczoną kasę jeżdze na rozmowy kwalifikacyjne i wracam z kwitkiem...Codziennie myślę co do garka włożyć...gdyby nie moi rodzice zgineli byśmy ...
Kryzys odczuwam boleśnie...jeszcze nigdy tak nie mieliśmy...
Czytam Was...
Wybaczcie,że nic nie pisze...nie jestem w nastroju...wali mi się mój świat...
Czekam na cud-czyli jakąś robote bo za chwile o czesne też się upomną...ehhh...
Rubenek ostatnio bardzo pobudzony...ciągle na ręce chce i płacze...chyba mój nastrój mu się udziela...

Czarna nie mam sił pisać Ci to samo na PW - zrób jak uważasz...
Ja na wątku zamkniętym zawsze wstawiam fotki Rubenka jak mam nowe. Nie pisze bo co mam do powiedzenia to piszę tutaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Napisze tylko tyle że nie moige was poczytac bo kurcze przeniosłam sobie laptopa do Jagny pokoju i położyłam pod łóżkiem i kużwa ktoś na niego nadepnoł i matryca pękła w jednym miejscu i teraz mam takiego liścia na ekranie:)Wkurwiuona jestem bo teraz są inne wydatki nie laptop chodzi mi o mieszkanie noi chciałam sobei pare żeczy na zime kupić.K się śmieje że po dobrym sexie mi przejdzie i zapomne i wszedzie u nas świeczki pali:)A JA JAK OSA:(((((((

Jutro chyba wyjade do rodziców na tydz odpoczne.I ZGłASZAM SWOJą NIEOBECNOść.BUZIAKI

Do góry