Czarna ide z tobą :-)
A patrzałam własnie te piosenki happy hippo o te "gwiazda pragne byc" i "spełniaja sie marzenia" naprawde super :-)
dajcie no jakiegos linka na te piosenki
a ja mam cos takiego http://www.kreskoweczki.pl/lista/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarna ide z tobą :-)
A patrzałam własnie te piosenki happy hippo o te "gwiazda pragne byc" i "spełniaja sie marzenia" naprawde super :-)
Dorotka wyobrażasz sobie zimą z taka dzieciarniąJa tez jestem za spotkaniem A czemu nie zima?Skoro mamy wynajc cos ?Zima jest super Fakt gorzej sie jedzie itp ale moze lepiej sie wczesniej spotkac?Boje sie ze jak na lato sie umowimy to sie to gdzies kiedys rozminie Latem to wszyscy maja jakies plany wyjazdowe
KASIA to wpadnij n te przyjemnosci tez do mnie :-)
Ja troche posprzatalam jeszcze odkurzyc .Obrac ziemniaki Powiesic pranie I poprasowac jeny ile roboty hihihi Oli spi teraz :-)
Kurcze to moje dziecko nic jesc nie chce:-(
Ciut przed 7 wypila 100 ml mleka Pozniej zjadla moze z 80 kaszki i nic wiecej :-( Ona juz od kilku dni malo je :-(
Jak jeszcze niedawno wazyla 8900 tak teraz 8700 :-(
daj znac czy jeszcze sa;-)A mi sie dzisiaj pracować nie chce;-) Ale nic...za 2h weekend
Po pracy chyba pojade do Tesco po szczeniaczka - uczniaczkai jakies zakupki na weekend.