reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No a Kacper dziś od rana cały zaryczany. To pewnie dlatego że z mamusią został. M w szpitalu na badaniach kontrolnych płuc. A ja chyba się zdrzemnę....

reklama
Witajcie!
U nas jak co dzień, więc co tu pisać...
Ale na weekend chyba się do Zakopanego przejedziemy, bo w sumie nie byliśmy razem na wakacjach w tym roku...
Tyle, że ja nigdzie nie wlezę :wściekła/y:

hej
a ja juz po 7 wrocila z pracy bo dzis wczesnie rano zaczelysmy ;-)

Minisia- gdzie pracujesz?

Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, strasznie mi szkoda młodego, tak się męczy, spać nie może, denerwuje się, że nie może i wtedy juz zupełnie nie może zasnąć. .

Dużo zdrówka dla Królewicza!

KOSZMARNY pewnie to leki łaze jak hipopotam spac mi sie chce i działanie tych leków jest koszmarne a brzuch wyglada tak jakby ktos mnie pobił cały w siniaki

A co to za leki bierzesz?
Co się właściwie ze zdrówkiem dzieje?

Buziaki dla wszystkich starszych i młodszych :-)

Hej.

A ja nie słysząłam o tym niemowlaku:szok:. dzieki Bogu nic sie dziecku nie stało. A co do rodziców...nie mogli oddac po prostu dziecka tylko musieli je zostawiać w krzakach?? A jak by trafiło na jakiegoś zboka, pedofila, morderce...

Pogoda do d...Nic tylko się w wyrku zakopać.

A ja umyłam wczoraj ostatnie 2 okna i mam już czyściutkie;-) Musze jeszcze pochować letnie rzeczy i buty bo jakos czasu nie miałam;-)

A jutro przyjdzie do mnie fryzjerka odrosty robić co bym ładnie na roczek wygladała;-)

Mnie generalnie wszystko...... A po tych wszystkich lekach żołądek mi się zbuntował i odmówił współpracy....

Też muszę poszukać czegoś dla siebie, szczególnie spodni bo mi wszystkie z tyłka spadają.

reklama
A ja sobie ostatnio kupiłam 3 pary spodni i buty botki. Kozaczków mam jescze 2 pary z zeszłego roku. Bluzeczki troche wczesniej kupiłam. Teraz sobie musze kupic jakis sweterek jeszcze i najgorsze czyli jakis płaszcz na zime, bo moj sie juz nie nadaje. A mi sie nic nie podoba, a jak cos fajne to kupe kasy kosztuje...
Ja wlasnie sobie kawke zrobiłam bo cos przymulona jestem. Mały spi, a ja sie delektuje chwila spokoju :-)

Ostatnia edycja:
Do góry