reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Witajcie!
U nas jak co dzień, więc co tu pisać...
Ale na weekend chyba się do Zakopanego przejedziemy, bo w sumie nie byliśmy razem na wakacjach w tym roku...
Tyle, że ja nigdzie nie wlezę
Minisia- gdzie pracujesz?
Dużo zdrówka dla Królewicza!
A co to za leki bierzesz?
Co się właściwie ze zdrówkiem dzieje?
Buziaki dla wszystkich starszych i młodszych :-)
U nas jak co dzień, więc co tu pisać...
Ale na weekend chyba się do Zakopanego przejedziemy, bo w sumie nie byliśmy razem na wakacjach w tym roku...
Tyle, że ja nigdzie nie wlezę
hej
a ja juz po 7 wrocila z pracy bo dzis wczesnie rano zaczelysmy ;-)
Minisia- gdzie pracujesz?
Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, strasznie mi szkoda młodego, tak się męczy, spać nie może, denerwuje się, że nie może i wtedy juz zupełnie nie może zasnąć. .
Dużo zdrówka dla Królewicza!
KOSZMARNY pewnie to leki łaze jak hipopotam spac mi sie chce i działanie tych leków jest koszmarne a brzuch wyglada tak jakby ktos mnie pobił cały w siniaki
A co to za leki bierzesz?
Co się właściwie ze zdrówkiem dzieje?
Buziaki dla wszystkich starszych i młodszych :-)
Hej.
A ja nie słysząłam o tym niemowlaku. dzieki Bogu nic sie dziecku nie stało. A co do rodziców...nie mogli oddac po prostu dziecka tylko musieli je zostawiać w krzakach?? A jak by trafiło na jakiegoś zboka, pedofila, morderce...
Pogoda do d...Nic tylko się w wyrku zakopać.
A ja umyłam wczoraj ostatnie 2 okna i mam już czyściutkie;-) Musze jeszcze pochować letnie rzeczy i buty bo jakos czasu nie miałam;-)
A jutro przyjdzie do mnie fryzjerka odrosty robić co bym ładnie na roczek wygladała;-)
A ja nie słysząłam o tym niemowlaku. dzieki Bogu nic sie dziecku nie stało. A co do rodziców...nie mogli oddac po prostu dziecka tylko musieli je zostawiać w krzakach?? A jak by trafiło na jakiegoś zboka, pedofila, morderce...
Pogoda do d...Nic tylko się w wyrku zakopać.
A ja umyłam wczoraj ostatnie 2 okna i mam już czyściutkie;-) Musze jeszcze pochować letnie rzeczy i buty bo jakos czasu nie miałam;-)
A jutro przyjdzie do mnie fryzjerka odrosty robić co bym ładnie na roczek wygladała;-)
A
agamir
Gość
Kaka i tak wygladasz super. Po 2 to uroczystosc hanusi ona est gwiazda.
Czarna zazdroszcze zakupów ja musze czekac az bzuchola nie bedzie
Czarna zazdroszcze zakupów ja musze czekac az bzuchola nie bedzie
Malena ja pracuje jako cleaner sprzatam kino, dyskoteki, domy
misia np.tu http://slub-wesele.pl/suwaczki/dziecko.html ale mozesz kliknac na suwaczek ktorejs z nas i otworzy sie stron ka na jakiej zostal zrobiony wtedy krok po kroku robisz co kaza i potem w ustawieniach na BB edytuj sygnature wklejasz link i gotowe!
misia np.tu http://slub-wesele.pl/suwaczki/dziecko.html ale mozesz kliknac na suwaczek ktorejs z nas i otworzy sie stron ka na jakiej zostal zrobiony wtedy krok po kroku robisz co kaza i potem w ustawieniach na BB edytuj sygnature wklejasz link i gotowe!
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja sobie ostatnio kupiłam 3 pary spodni i buty botki. Kozaczków mam jescze 2 pary z zeszłego roku. Bluzeczki troche wczesniej kupiłam. Teraz sobie musze kupic jakis sweterek jeszcze i najgorsze czyli jakis płaszcz na zime, bo moj sie juz nie nadaje. A mi sie nic nie podoba, a jak cos fajne to kupe kasy kosztuje...
Ja wlasnie sobie kawke zrobiłam bo cos przymulona jestem. Mały spi, a ja sie delektuje chwila spokoju :-)
Ja wlasnie sobie kawke zrobiłam bo cos przymulona jestem. Mały spi, a ja sie delektuje chwila spokoju :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: