reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam u nas młody wstał o 5 na mleczko i stwierdził ze czas się bawić. Ja teraz czekam na jego drzemke choć już niedługo

reklama
A u nas młody przestawił sobie pobudkę na 6 i martwi mnie to bo powinien wstawać coraz później a nie coraz wcześniej. Co to będzie po zmianie czasu....:eek::eek:

A to rzeczywiście już niedługo (chodzi mi o zmianę czasu).
Dzieciaki wstały o 6. Potem kąpiel Małego (z pampka aż wylazłó:-D), moja kawa, Julki kakao, Radusia kaszka:-p. Na zewnątrz buro i ponuro, a miałam plany...
To straszne, co się dzieje u Dorotki. Dziewczynie nie jest lekko... Tak mi przykro, że Oli musi się tak męczyć....:zawstydzona/y::-( Taka Kruszynka! :-(
PS. Gdzie są teraz wątki zamknięte???​

Ostatnia edycja:
Witam się i ja!
U nas nocka jak ostatnio parę, więc przerywana płaczem. Ale udało mi sie dziś oszukać Maćka wodą i po raz pierwszy od urodzenia właściwie nie zjadł nocnego posiłku :tak: Nie chciał jeść kolacji (kaszkę mu wymieszałam z deserkiem ze słoiczka, którego nie chciał jeść, bo za duże kawałki w nim są :cool:) więc dostał butklę przez sen o 22.30 i później trochę wody ok 5. I az się sama zdziwiłam, że się nie domagał mleka, bo zawsze w nocy wciąga cała butlę aż furkocze :confused2: Wprawdzie ostatnio robiłam mu mleczko z połowy ilości proszku, żeby go przestawić, ale i tak jestem w szoku, że pociągnął ta wodę z 5 razu, odwrócił się i spał dalej :szok: może się uda go przestawić :confused2:

Czesc dziewczyny u nas nocka spokojna. Mały pospał do 7 wiec jest ok. Za oknem leje szaro brrrrrrrrrrrr. Mały bawi sie w łózeczku. Zjadł rao 120 mleka i teraz dopiero obiadek moze uda i wscicnac. widze ze jeszcze troszke dzieci je w nocy nasz niestety nie a wcisnieciu mu leka przez sen jest niemozliwe budzi sie i wrzeszczy ze złosci. Jedynie rano wypija melko 90-120 i to jest jedyny mleczny posiłek. Zycze miłego i udanego dzionka.

Straszne biedna Oli. Pozdrowienia dla niej i Malenkiej. Aby czarny scenriusz sie nie sprawdził

no i cały dzień w łóżku. Dostaliśmy z M nowy już drugi antybiotyk i mam nadzieję że on nas postawi na nogi. Choć jak na razie ja wcale nie czuję się lepiej. :eek:
Kacperek zdrowy i prze szczęśliwy bo ma oboje rodziców w domu :-D

o ludu to żeście sie pochorowali:szok::szok:

witam środowo. U nas pochmurnie choć akurat teraz nie pada a na zewnatrz całkiem przyjemnie, ale zapowiadaja deszcze wiec nie wiem czy spacerek bedzie:sorry:
Moj mały śpi 2 x dziennie raz godzine lub 1,5 tak koło 10 zasypia, a drugi raz zazwyczaj na spacerze drzemie lub w domku koło 0,5h;-)

dzis mnie mały zaskoczył bo sam wczłapał się do mamusi do łóżka:-D:-D Jego łóżeczko stoi przy naszym ;-)i ostatnio otworzyłam mu ten otwór aby nie wstawać tylko przez niego podawać małemu smoka itp. I ten dziś wyczaił ze można przez niego sie do nas dostać:-D:-D

Dzien doberek, a ja niedawno sie z wyra zwloklam;-)
Mlody zajety nowymi zabawkami a ja moglam se polezec...
Za oknem normanie strasznie, trza swiatlo miec zapalone bo normalnie ciemno:-):-):-) buuuuuuuuuu nie lubie takiej pogody....
\Uciekam na kawcie:tak:

Trina widziałam to wczoraj w TV aż mnie zmroziło!!!! Mam nadzieję że to nie rodzice zrobili bo na bank juz praw rodzicielskich nie mają!!!!!!!!!!!!

reklama
A ja zawsze sie wkurzam jak czytam cos takiego, ale to problem bardziej zlozony, bo to nie tylko rodzice sa winni ze tak sie dzieje (moim zdaniem;-)) chory jest caly system...No i zawsze sie kluce z moja sis jak gadamy o porzuconych dzieciach, aborcji itd.
A jak czytam tamte komentarze....i szkoda ze wypilam kawe bo juz mi sie cisnienie podnioslo :D:D:D:D:D

A my w przyszlym tygodniu podpisujemy umowe!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj spakowalam pokoik zosi, duzo rzeczy poszlo na smietnik, zostaly zabawki ktorymi sie bawi i nie sa zniszczone.
No i urodzinki stasia sie rzesunely na 17 pazdziernika zeby jeszze tutaj je zrobic:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry