reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Powinnas dostac, wim ze sa takie uniwersalne, kolezanka sprowadzala wozek z Polski i tu kupowala nowa folie bo jej sie porwala.

Czarna Tobie to dobrze, relaksuj sie szczesciaro:)

reklama
[/CENTER]
Gościom nisko się kłaniamy,
na wesele zapraszamy.
Będą pląsy, tańce, bale
i jedzenia stosy całe.
Więc się nasi mili stawcie
o prezenty się nie martwcie.
By nie stawiać ich na stercie,
niechaj zmieszczą się w kopercie.

Martynka ten mial moj brat na zaproszeniu
ja u mamy juz 2 dni.czuje sie lepiej jakos.pogadalam z kolezankami i chyba zostane tu do niedzieli a potem od razu na wyklad do Warszawy w niedziele zeby nie jezdzic w kolko.mlody dostal dzisiaj prezent na roczek od babci-stolik i krzeslo bo chcialam a on lubi w zlobku na tym siedziec i bezrekawnik tak przy okazji.
trzymajcie sie
milego dnia

Spóźnienie paro dniowe więc narazię się nie martwie za bardzo:)

Blond Zdrówka dla Was.

Jagna dziś ciągle miauczy i musze z nią siedzieć nic nie da mamusi robić.Przeczytałam Magde z tymi oknami i też miałam myć na szczęście deszcz spadł:p

Dobra nie mam weny.
Buśka

no i cały dzień w łóżku. Dostaliśmy z M nowy już drugi antybiotyk i mam nadzieję że on nas postawi na nogi. Choć jak na razie ja wcale nie czuję się lepiej. :eek:
Kacperek zdrowy i prze szczęśliwy bo ma oboje rodziców w domu :-D

witam sie ija na krótko. Młody z=zrobił sobie jedną drzemkę w ciągu dnia, spal od 11 do 12,30 a potem poszedł spać dopiero po 20, a nanogach byliśmy już przed 7. mykam spać bo padam

reklama
Unas już jakiś czas jest tylko jedna drzemka, tak ok 11 i śpi czasem nawet ponad 2 godz. A pada już po 18:00 więc kąpiel, jedzonko i w łużeczku jest już przed 19:00.
A pobudka po 7 rano tylko dziś coś mu się stało i watał o 6:00:wściekła/y:

Do góry