reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dorota to rzeczywiście niewesoło, a z odparzeniamy, to my też właśnie walczymy, pocszły 4 kupy i pupa nie dała rady :eek:
Ppatqa uwijacie się jak pszczółki, dobrze, że wszystko tak sprawnie idzie
Wanilia, Gosia witajcie po przerwie
Malena witaj i super, że u ktośka wsio ok, trochę gorzej, że tak daje mamie popalić :sorry:
Minisia wesoła imprezka, dzieciaki na pewno zadowolone
Aniu kamień z serca, że dali znać co i jak i, że wszystko w porządku, teraz pewnie odżyjesz
Marma kuruj się albo wstaw łóżko polowe do biura ;-)
Czarna no taka złośliwość rzeczy martwych, a my pomyliśmy okna po remoncie, dzieic wróciły i już nie ma śladów po porządkach :eek:

Remont zakończony. Bardzo nam się podoba :cool2: Mam tyle zaległości fotkowych, że jak mnie wreszcie M dopuści do aparatu, to wszystko powklejam (filmik o twarożku też :zawstydzona/y:)
Martyna jewszcze śpi. Do przedszkola w czwartek, a ja dwoje się i troję, żeby jakoś dzieciarnie ogarnąć, bo moja córka taka rozpuszczona od dziadków wróciła, że szok - wystarczyły 3 dni :crazy:

no to posypie się trochę fotek;-)

U nas nocka koszmarna. Jak nigdy. O 2giej laska się obudziła i spac nie chciała. padła dopiero o 5,30. Jak ją ubierałam do mamy po 6tej to nawet się nie obudziła jak jej pamperka zmieniałam. I z tego co wiem to jeszcze śpi u mamy a ja juz w pracy siedzę ehhh

ale się uśmiałam :-D:-D:-D

A moje dziecko właśnie sobie przykleiło smarkami paluszka pod nosem i tak biega......:eek:
A ja razem z M leżymy plackiem w łóżku.... Tz on przed telewizorem a ja przed kompem a dziecko buszuje pomiędzy. Znowu mi się terminy imprez poprzestawiały... więc ja już nie wiem co i jak bo się pogubiłam. Dobrze że tych zaproszeń jeszcze nie wydrukowałam :eek: Ale co ma być to będzie.

Kaka jeszcze tylko tydzień do urodzin naszych dzieciaczków :-D

Hey Laseczki!
My chyba na pierwszy roczek (24.10) zaprosimy chrzestnych i siostrę mamy M., bo reszta zagranicą :/// Zrobię ciasto, może biszkopt a'la pleśniak z dżemem w okrąglej tortownicy, bo tort Małemu to jeszcze nie najlepszy pomysł. Troszkę się obawiam :)))) Chyba pora zadzwonić po gości, żeby terminy sobie zgrali :-p Na szczescie 24. wypada w sobotę, więc i w niedzielę bedzie mozna zrobic.

Wlasnie skonczylam zmywac podlogi. Jula zajeta Lego, a Radek jezdzil po mokrej podlodze za mna, tyle ze nie szmatka a rekoma i resztą ciałka :cool2:. Bilans dzisiejszej nocy: 5 pobudek, trzy karmienia... Jeszcze długa droga przed nami:eek:.
A zaraz wybieramy się na spacer. Buziam mocno :***********

Dzien doberek :-) U nas slonko napitala, mlody wstal o 8.30 :szok: Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac:sorry:

A ja dzwonilam dzisiaj do przychodni, bo mlodemu w miejscu szczepionki zrobilo sie po skora takie zgrubienie, niby go to nie boli, ale wolalam sprawdzic czy takie cos o normalne. No i mam kupic altacet i smarowac 3 razy dziennie, i ponoc takie odczyny czasami sie zdarzaja, ale nie trzeba sie martwic:sorry:

Teraz zmykam szykowac dzieciarni sniadanie, potem sie ubieramy i mykamy na spacerek:tak:

no to posypie się trochę fotek;-)

U nas nocka koszmarna. Jak nigdy. O 2giej laska się obudziła i spac nie chciała. padła dopiero o 5,30. Jak ją ubierałam do mamy po 6tej to nawet się nie obudziła jak jej pamperka zmieniałam. I z tego co wiem to jeszcze śpi u mamy a ja juz w pracy siedzę ehhh
o ludu to ci dała popalic:szok::szok:
Dzien doberek :-) U nas slonko napitala, mlody wstal o 8.30 :szok: Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac:sorry:

A ja dzwonilam dzisiaj do przychodni, bo mlodemu w miejscu szczepionki zrobilo sie po skora takie zgrubienie, niby go to nie boli, ale wolalam sprawdzic czy takie cos o normalne. No i mam kupic altacet i smarowac 3 razy dziennie, i ponoc takie odczyny czasami sie zdarzaja, ale nie trzeba sie martwic:sorry:

Teraz zmykam szykowac dzieciarni sniadanie, potem sie ubieramy i mykamy na spacerek:tak:

to jest normalne;-);-);-)

Juz wiem dlaczego plik wychodził uszkodzony bo adres html połaczył sie z ikonkami:-D:-D Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy ten jest poprawny:-p
EEEEE ale kto powiedział ze ja te rzeczy wszystkie naprawiłam:szok::szok: Junkers Pan "fachowca" spłuczke mój szanowny tylko wanne razem przepychaliśmy:-p:-p:-p Ale was teraz rozczarowałam:-D:-D:-D
Ja myslałam ze bede miała dzis labe bo zupka od wczoraj a tu jak zwykle zapomniało mi się że mam siostrzenice dziś u siebie i musze jednak jakis obiadek zrobic:sorry: A te pannice tak sobie przeskrobały (jedna 15 druga 13l) ze moja sis nawet na chwile je same nie zostawia, zabrała komórki, komputer:szok::szok: Tylko piczka niechce powiedzieć co się stało:no:

hej
a ja juz po 7 wrocila z pracy bo dzis wczesnie rano zaczelysmy ;-)
potem sniadanko, wyposarzylam starszakow do szkoly a teraz po kawce zaczne sie brac za obiadek, tylko nic sie nie chce bo u nas dzis leje jak nie wiem:wściekła/y:
Karola to fakycznie mala dzis miala jazdy w nocy:szok:
milego dzionka mamuski bede zagladala

reklama
Do góry