reklama
Witam w piątkowy poranek :-)
Mój mężuś dziś spał z koteczkiem w salonie bo tamten nie czuł się najlepiej i wymiotowała a stwierdził, że lepiej żebym to ja się wyspała. W sumie bez sensu bo i tak w nocy często się budzę do ubikacji... No ale nie będe mu przecież tego mówiła skoro chłopak chce się wykazać :-)
Mój mały strasznie się wierci. Bardzo mocno napiera mi tą główką. Ale nie martwcie się dziewczyny dzieci przed porodem często ograniczają ruchy do minimum a czasami potrafią wogóle się nie ruszać przez cały dzień. Jak macie wątpliwości to lepiej idźcie na KTG przynajmniej nie będziecie się stresowały.
No a ja dziś mam zamiar skończy sprzątać w salonie tak żeby jutro można było już poprzestawiać meble. Tak bardzo bym chciała wszystko skończyć przed porodem. Mam nadzieję że się uda. No planuje rodzić dopiero w poniedziałek ;-)hihihihi
A teraz pora na małe śniadanko. Paróweczki na ciepło :-)
Do zobaczenia później i miłego dnia życzę :-)
A ja właśnie dostałam miłą niespodziankę od ZUSU :-) Przysłał mi zaległe pieniążki :-) Mogę dokupić rzeczy których mi brakuje :-)
Umówiłam się z synkiem że rodzimy w poniedziałek :-) Może dlatego jak się coś rozkręca to on to powstrzymuje. W końcu umowa jest umową co nie :-):-):-)
Ale piękny dzień się zapowiada. Aż od razu człowiek ma lepszy humor i chce mu się coś robić. Ja już po pysznym śniadanku i zaraz wyrzucam męża do roboty i chata wolna c.d. szaleństw sprzątaniowych. :-)
Właśnie sobie poczytała troszkę co się działo rok temu i śmiać mi się chce. Słowny ten mój synek
A ja w łóżku leżę, M robi obiad a moja siostra zabrała bąbla na spacer . dobrze mi tylko dlaczego tak fatalnie się czuję....
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Minisia, genialna pamiątka.
Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac
Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie...
ok, ide popisac na reszcie watkow :****************
Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Moglabym klikac i klikac
Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie...
no witamy GosiuMinisia, genialna pamiątka.
Moglabym klikac i klikac
napisz wiecej co u was?kiedy roczek bedziecie wyprawiac?
Marma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj
Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:--( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona Tak więc wsio działa super
Gosia. witaj
Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:--( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona Tak więc wsio działa super
reklama
No to najwazniejsze ze wsio juz naprawione a u mnie zbliza sie najwspanialsza chwila kiedy dzieci pojda spacMarma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj
Podziel się: