reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Bardzo fajnie. Nie bała się tej tryskającej fontanny??? Bo mój jak narazie się nie boi;-)

Obiadek zjedzony więc lece go spalić. Musze wyszorować łózeczko na sprzedaż i pomyć okna bo aż wstyd!!!!

Ostatnia edycja:
minisia super filmik :)

kaka pamiętam :) a swoją drogą to to forum to niezły pamiętnik :)

czarna zapraszam do siebie ja mam 6 + balkon do umycia :)

Witam w piątkowy poranek :-)

Mój mężuś dziś spał z koteczkiem w salonie bo tamten nie czuł się najlepiej i wymiotowała a stwierdził, że lepiej żebym to ja się wyspała. W sumie bez sensu bo i tak w nocy często się budzę do ubikacji... No ale nie będe mu przecież tego mówiła skoro chłopak chce się wykazać :-)

Mój mały strasznie się wierci. Bardzo mocno napiera mi tą główką. Ale nie martwcie się dziewczyny dzieci przed porodem często ograniczają ruchy do minimum a czasami potrafią wogóle się nie ruszać przez cały dzień. Jak macie wątpliwości to lepiej idźcie na KTG przynajmniej nie będziecie się stresowały.

No a ja dziś mam zamiar skończy sprzątać w salonie tak żeby jutro można było już poprzestawiać meble. Tak bardzo bym chciała wszystko skończyć przed porodem. Mam nadzieję że się uda. No planuje rodzić dopiero w poniedziałek ;-)hihihihi

A teraz pora na małe śniadanko. Paróweczki na ciepło :-)

Do zobaczenia później i miłego dnia życzę :-)

A ja właśnie dostałam miłą niespodziankę od ZUSU :-) Przysłał mi zaległe pieniążki :-) Mogę dokupić rzeczy których mi brakuje :-)

Umówiłam się z synkiem że rodzimy w poniedziałek :-) Może dlatego jak się coś rozkręca to on to powstrzymuje. W końcu umowa jest umową co nie :-):-):-)

Ale piękny dzień się zapowiada. Aż od razu człowiek ma lepszy humor i chce mu się coś robić. Ja już po pysznym śniadanku i zaraz wyrzucam męża do roboty i chata wolna c.d. szaleństw sprzątaniowych. :-)

Właśnie sobie poczytała troszkę co się działo rok temu i śmiać mi się chce. Słowny ten mój synek :)

A ja w łóżku leżę, M robi obiad a moja siostra zabrała bąbla na spacer . dobrze mi tylko dlaczego tak fatalnie się czuję....

Minisia, genialna pamiątka.

Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany :) Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac :)

Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu :) Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie... :-p:cool2::tak::-D

ok, ide popisac na reszcie watkow :****************

Minisia, genialna pamiątka.

Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany :) Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac :)

Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu :) Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie... :-p:cool2::tak::-D

ok, ide popisac na reszcie watkow :****************
no witamy Gosiu :tak:
napisz wiecej co u was?kiedy roczek bedziecie wyprawiac?

Magdasf a może by tak uaktualnić wątek nasze dzieciaczki i wrzucić ich aktualne zdjęcia , takie porównanie rok temu a teraz? Miała byś na to czas i ochotę?

Marma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj

Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke:cool2::-D:-D:-D Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-:)-( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona:-p:-p Tak więc wsio działa super:-D:-D

reklama
Marma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj

Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke:cool2::-D:-D:-D Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-:)-( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona:-p:-p Tak więc wsio działa super:-D:-D
No to najwazniejsze ze wsio juz naprawione :tak:a u mnie zbliza sie najwspanialsza chwila kiedy dzieci pojda spac:-D:-D

Do góry