reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ja rok temu czekalam juz na meza w szpitalu z Adasiem, zeby zabral nas do domu :) i na wieczor jedlismy w domu obiadek, ktory robilam poprzedniego dnia- zanim jeszcze wszystko sie zaczelo :-)
TO JUZ ROK :) Az mi sie wierzyc nie chce:no:

Adaś w dniu twojego święta
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

I dla Ciebie Anai gratulacje od roku pełnisz najważniejszą funkcję jaką jest bycie Mamą;-)
ale was szybko do domciu wypuscili:szok:

A ja w koncu pomyłam gary. Mały zasypia wiec zaraz umyje podłogi i zrobie sobie kawunie:-p Tylko nie mam pomysła co na obiad:sorry:

reklama
Adasiu wszystkiego najlepszego w dniu twoich pierwszych urodzin!!!!!

Witam się ze słonecznego ranka, już odwiozłam Karolinkę do szkoły a teraz chwilę się pobawimy z Lenką i do spanka:tak:
Dziś Karolina ma wizytę u dentysty po południu.

Dorota przekichane masz z takimi nockami:no:
Czarna narazie musimy chodzić na długie i nudne zebrania ,raz w miesiącu z dzieckiem na mszę,pierwsza spowiedż jest dużo wcześniej a nie dzień przed luty/marzec, jeszcze nie wiemy dokladnie a komunia jest w sobotę rano i chyba podobnie jak w Polsce z tym że tu się przyjmuje komunię do ręki a nie do buzi.
Sukienki same kupujemy jakie się podobają.
To chyba dużej różnicy nie ma, ale ja i tak mam stresa jak to będzie;-)

Adasiu wszystkiego najlepszego w dniu twoich pierwszych urodzin!!!!!

Witam się ze słonecznego ranka, już odwiozłam Karolinkę do szkoły a teraz chwilę się pobawimy z Lenką i do spanka:tak:
Dziś Karolina ma wizytę u dentysty po południu.

Dorota przekichane masz z takimi nockami:no:
Czarna narazie musimy chodzić na długie i nudne zebrania ,raz w miesiącu z dzieckiem na mszę,pierwsza spowiedż jest dużo wcześniej a nie dzień przed luty/marzec, jeszcze nie wiemy dokladnie a komunia jest w sobotę rano i chyba podobnie jak w Polsce z tym że tu się przyjmuje komunię do ręki a nie do buzi.
Sukienki same kupujemy jakie się podobają.
To chyba dużej różnicy nie ma, ale ja i tak mam stresa jak to będzie;-)
e to prawie tak jak u nas:-p:-p a dlaczego tak wcześnie spowiedz:szok: choć u nas są Alby :crazy:
Czarna a może łazanki na obiad??;-)
nie lublu:laugh2::laugh2:
Dobra idu umyć podłogi, bo mały wcinał winogrono i wsio się klei:laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Mlody spi, ja wcinam sniadanie i delektuje sie momentem kiedy nikt mi sie do nogi nie przykleja;-)
ja na obiad schabik w slodkokwasnym mniam
u nas zimno , kropi na dworze ale w domu cieplej troche bo wreszcie wlaczyli ogrzewanie:tak:

Czarna bo pierwsza spowiedz to impreza no a potem pierwsza komunia to dopiero impreza:tak: dla nich każda okazja jest dobra:-D

A na obiad może ryż z jabłkami na słodko:-)
Ja robię rybkę.

Lo matki lazanki mmmmmmmmmmmmmmmm i slina mi cieknie ;-)
Chyba jutro zapodam i sie skusze....

Ja tam jestem jak najbardziej za Albami...w koncu to komunia nie wesele:tak: Poza tym nie zebym byla jakas tam katoliczka pierwsza klasa bo do kosciola mnie zaciagnac to sukces, ale wydaje mi sie ze gdzies cala ta "komunia swieta" zanika i robi sie poprostu impreza z prezentami, a nie raz male weselicho bo kazdy chce sie pokazac:tak: Jak patrze jaie sie prezenty teraz daje:szok: to moze jak zocha do komuni pojdzie to zazycze sobie nowego merca:rofl2::laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No my szukaliśmy najpopularniejsze prezenty na komunie to niewiarygodne co ludzie dają takim małym dzieciom:szok:
My już kupiliśmy małej prezent bardzo skromny , a jak chrzestni chcą dawać komputery to proszę bardzo chociaż wątpię w to szczerze:-D

reklama
Adasiu sto lat

Młody właśnie poszedł drzemać a ja mam chwilkę dla siebie, zamówiłam młodemu bodziaka na roczek z napisem mam już rok, obiad jest z wczoraj, więc luzu godzinka

Do góry