reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Adasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
od razu po porodzie was do domu wypuścili !!!!!!!!!!!!:szok:

A u nas dzień mija leniwie. Pogoda fatalna więc siedzimy w domu. Ja szykuję te zaproszenia. Zaraz idziemy na małe zakupki.
no to ja czekam na efekty:-p
Oto Anglia wlasnie :-p

aaaaa no widzisz Wrocłam mnie zmylił:-D:-D

A ja się wzięłam za poważne porządki kątów :confused2: Jeden worek 120l przygotowany do śmieci. ale spokojnie jeszcze jeden spakuje:-D:-D:-D śmieciara jak nic:zawstydzona/y:

ADAśKO WSZYSTKIEGO DOBREGO.

Ja tez dziś sprzątanko posprzątałam w lodówce bo po roczku straszny bałagan sie zrobił,troche poprasowałam choć 2 sterte zostawiłam na wieczór, pranie noi troche zabawek poprzenosiłam do Jagny pokoiku.
A co do mebelek to pokaże fotki jak już będą ale to za jakieś 3 tyg:)
Moja Jagna pierwszy raz śpi od niepamietnych czasów 2 raz w dzień bo chodziła i miauczała za mną non stoper aż w końcu ją uśpiłam troche na siłe ale teraz śpi ciekawe o której w nocy pójdzie lulu.My mieliśmy w planach jeśli pogoda będzie ładna jechać do Zakopca ja bym z małą pospacerowała po dolinach aqua park zaliczyła a K chciał pójśc w góry na granaty ale to wszystko zalezy od pogody i czekam co mi dziś powie.

Czarna w czoraj Ci pisałam że sprzątasz ciągle a ty że musisz ja tez musze ale sprzatam to co jest na wierzchu a jak pomyśle ile półek mam do sprzątniecie i musze okna pomyć masakra!Ale poczekam może u Ciebie sie skończy i może z nudów wpadniesz do mnie to może razem heheh aCH JAKBY BYłO PIęKNIE.

Adasiu wszystkiego naj naj, sloneczka kazdego dnia, usmiechu i wielu kolegow i kolezanek do zabawy, oraz by rodzice zawsze mieli duuuzo czasu dla Ciebie.Buziaczki!!![/SIZE]

U mnie dzien latania, za pierdolami po centrum.Kurcze nic nie moge tu znalelezc zeby przyzdobic torta, chyba musze zdac sie na wlasna inwencje trworcza(nie mam jej ale ciiiii:))
Mala zaczyna byc strasznie nieznosna, pozwolilam jej sie przejechac na karuzeli w centrum handlowym a ona nie chciala potem zejsc.Scena jak z "super niani", placz i wyrywanie sie....Co to bedzie potem...a niby staram sie jej nie rozpieszczac:-p

Hej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam:tak:
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca:tak:

Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz:tak:

Ppatqa to udane zakupy mieliście:tak:
Magda śliczna ta kurteczka:tak:
Minisia a pracujesz z Polakami? i fajnie bo nie musisz iść na 8 godz tylko 2 godz to szybciutko mija

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLE!!!!!
Hej to Ulka obie mamy damy do komuni ??? ja ide moja na dniach zapisac do kosciola polskiego bo tu wyprawiamy komunie

minisia a dzieciaczki chodzą do jakiejś polskiej szkoły czy jak to wygląda?
natusia oby to nie było złamanie

młoda nas wymęczy z usypianiem wieczornym, im bardziej zmęczona tym bardziej chce hulać :confused2: w dzień przy drzemkach bezproblemowo zasypia szybciutko a awieczorem masakra
u nas fajnie z ciuchami bo mamy wielki rynek który jest jak olbrzymi ciucholand, głównie nówki i prawie nówki ;-) znanych firm i trochę używanych, od roku jest zadaszony więc tylko jechać i grzebać, super sprawa i w niskich cenach :tak:
Tak dzieci chodza do angielskiej szkoly i jak Wiki sobie swietnie radzi a nawet ma kolezanki chociaz nie wiem jak sie dogaduje tak Mateusz idzie ale jak na sciecie:-p:-p
No ja juz po pracy acha Dorota ja pracuje jako cleaner ;-)sprzatam dyskoteki, kino..
My juz obiadek zjedlismy mielismy dzis golabki :tak: a teraz bedziemy do kawki siadac bo mezo ma dzis wolne:rofl2:

ADASIU
CA7WBBZ6.gif

reklama
Czarna w czoraj Ci pisałam że sprzątasz ciągle a ty że musisz ja tez musze ale sprzatam to co jest na wierzchu a jak pomyśle ile półek mam do sprzątniecie i musze okna pomyć masakra!Ale poczekam może u Ciebie sie skończy i może z nudów wpadniesz do mnie to może razem heheh aCH JAKBY BYłO PIęKNIE.
U mnie się nigdy nie skończą porządki bo tylko ja sprzątam a reszta bałagani:sorry::sorry:
U mnie dzien latania, za pierdolami po centrum.Kurcze nic nie moge tu znalelezc zeby przyzdobic torta, chyba musze zdac sie na wlasna inwencje trworcza(nie mam jej ale ciiiii:))
Mala zaczyna byc strasznie nieznosna, pozwolilam jej sie przejechac na karuzeli w centrum handlowym a ona nie chciala potem zejsc.Scena jak z "super niani", placz i wyrywanie sie....Co to bedzie potem...a niby staram sie jej nie rozpieszczac:-p
a moze pomiedzy artykułam do pieczenia beda jakies ozdóbki;-)
a teraz bedziemy do kawki siadac bo mezo ma dzis wolne:rofl2:
lol to prawie jak swieto:-D:-D:-D

A ja własnie ogladam ME Rosja-Holandia i modle sie by ruskie przegrały!!!
JEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT
teraz wszystko w rękach naszych

Ostatnia edycja:
Do góry