Adasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
od razu po porodzie was do domu wypuścili !!!!!!!!!!!!
Oto Anglia wlasnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
no to ja czekam na efektyAdasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
A u nas dzień mija leniwie. Pogoda fatalna więc siedzimy w domu. Ja szykuję te zaproszenia. Zaraz idziemy na małe zakupki.
Oto Anglia wlasnie
Hej to Ulka obie mamy damy do komuni ??? ja ide moja na dniach zapisac do kosciola polskiego bo tu wyprawiamy komunieHej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca
Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz
Ppatqa to udane zakupy mieliście
Magda śliczna ta kurteczka
Minisia a pracujesz z Polakami? i fajnie bo nie musisz iść na 8 godz tylko 2 godz to szybciutko mija
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLE!!!!!
Tak dzieci chodza do angielskiej szkoly i jak Wiki sobie swietnie radzi a nawet ma kolezanki chociaz nie wiem jak sie dogaduje tak Mateusz idzie ale jak na sciecieminisia a dzieciaczki chodzą do jakiejś polskiej szkoły czy jak to wygląda?
natusia oby to nie było złamanie
młoda nas wymęczy z usypianiem wieczornym, im bardziej zmęczona tym bardziej chce hulać w dzień przy drzemkach bezproblemowo zasypia szybciutko a awieczorem masakra
u nas fajnie z ciuchami bo mamy wielki rynek który jest jak olbrzymi ciucholand, głównie nówki i prawie nówki ;-) znanych firm i trochę używanych, od roku jest zadaszony więc tylko jechać i grzebać, super sprawa i w niskich cenach
U mnie się nigdy nie skończą porządki bo tylko ja sprzątam a reszta bałaganiCzarna w czoraj Ci pisałam że sprzątasz ciągle a ty że musisz ja tez musze ale sprzatam to co jest na wierzchu a jak pomyśle ile półek mam do sprzątniecie i musze okna pomyć masakra!Ale poczekam może u Ciebie sie skończy i może z nudów wpadniesz do mnie to może razem heheh aCH JAKBY BYłO PIęKNIE.
a moze pomiedzy artykułam do pieczenia beda jakies ozdóbki;-)U mnie dzien latania, za pierdolami po centrum.Kurcze nic nie moge tu znalelezc zeby przyzdobic torta, chyba musze zdac sie na wlasna inwencje trworcza(nie mam jej ale ciiiii)
Mala zaczyna byc strasznie nieznosna, pozwolilam jej sie przejechac na karuzeli w centrum handlowym a ona nie chciala potem zejsc.Scena jak z "super niani", placz i wyrywanie sie....Co to bedzie potem...a niby staram sie jej nie rozpieszczac
lol to prawie jak swietoa teraz bedziemy do kawki siadac bo mezo ma dzis wolne