reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No to moze zapiekanka?? Pyzy??

A ja tam bym łazanki zjadła;-)
pyzy sama bym zjadła ale nie wiem co na to Sami:sorry:
Lo matki lazanki mmmmmmmmmmmmmmmm i slina mi cieknie ;-)
Chyba jutro zapodam i sie skusze....

Ja tam jestem jak najbardziej za Albami...w koncu to komunia nie wesele:tak: Poza tym nie zebym byla jakas tam katoliczka pierwsza klasa bo do kosciola mnie zaciagnac to sukces, ale wydaje mi sie ze gdzies cala ta "komunia swieta" zanika i robi sie poprostu impreza z prezentami, a nie raz male weselicho bo kazdy chce sie pokazac:tak: Jak patrze jaie sie prezenty teraz daje:szok: to moze jak zocha do komuni pojdzie to zazycze sobie nowego merca:rofl2::laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja jestem za sukniami choć wczesniej ustaliłabym jakies grance bo faktycznie niektóre suknie to lepiej niż niż ślubne wyglądaja:szok::szok:
Czarna bo pierwsza spowiedz to impreza no a potem pierwsza komunia to dopiero impreza:tak: dla nich każda okazja jest dobra:-D

A na obiad może ryż z jabłkami na słodko:-)
Ja robię rybkę.
aaaa no to co innego:-D:-D
ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Mlody spi, ja wcinam sniadanie i delektuje sie momentem kiedy nikt mi sie do nogi nie przykleja;-)
ja na obiad schabik w slodkokwasnym mniam
u nas zimno , kropi na dworze ale w domu cieplej troche bo wreszcie wlaczyli ogrzewanie:tak:
no unas wczoraj też właczyli ogrzewanie. Co prawda delikatnie przypalają ale zawsze coś:-p
No my szukaliśmy najpopularniejsze prezenty na komunie to niewiarygodne co ludzie dają takim małym dzieciom:szok:
My już kupiliśmy małej prezent bardzo skromny , a jak chrzestni chcą dawać komputery to proszę bardzo chociaż wątpię w to szczerze:-D
U nas tradycyjnie kupuje się rower (któryś z chrzestnych) potem jakieś, MP3,aparat, czy też telefon. Chrześniak mojego M w przyszłym roku ma komunie wiec po mału też myślimy co mu kupić:sorry:
Adasiu sto lat

Młody właśnie poszedł drzemać a ja mam chwilkę dla siebie, zamówiłam młodemu bodziaka na roczek z napisem mam już rok, obiad jest z wczoraj, więc luzu godzinka

bardzo pomysławe:tak::tak:
Ja muszę czegoś poszukać na roczek dla małego, moze uda mi się coś upolować:-p

No i poszperałam w zamrażalce i znalazłam mieszanke jarzynową, wkroiłam tylko ziemniaczki, przyprawiłam i obiadek się gotuje:-D:-D:-D Więc luzik
u nas teraz leje i dziś na pewno nici z wyjscia:-(

reklama
A u nas nic ciekawego. Patryka urlop mija leniwie w sumie. Chociaz ciagle cos do zalatwienia, a to do Plusa, a to na przegląd, a to gdzies i tak w kółko. Wczoraj bylismy w zoo na spacerku :biggrin2: Ale po południu juz wymarzlismy troche, no ale zaliczone, kolejna wizyta w przyszłe lato :-D
No nic ide jakis obiadek robic.
Pozniej moze na jakies zakupy pojedziemy, bo chce jakies spodnie dla siebie i jakas kurtke albo plaszcz na zime.

ja rok temu czekalam juz na meza w szpitalu z Adasiem, zeby zabral nas do domu :) i na wieczor jedlismy w domu obiadek, ktory robilam poprzedniego dnia- zanim jeszcze wszystko sie zaczelo :-)
TO JUZ ROK :) Az mi sie wierzyc nie chce:no:

Adasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
od razu po porodzie was do domu wypuścili !!!!!!!!!!!!:szok:

A u nas dzień mija leniwie. Pogoda fatalna więc siedzimy w domu. Ja szykuję te zaproszenia. Zaraz idziemy na małe zakupki.

reklama
Anai szczęśliwości i zdrówka dla Adasia w dniu jego święta :-):-)

no i do nas dotarł deszcz, nie wspomnę o zajebiaszczym wietrze
ściągałam pranie z balkonu i wynosiłam Igę kilka razy na koniec mieszkania bo biegła żeby na balkon wyjść, a w łóżeczku się burzyła
u nas też dziś lekko ciepłe grzejniki
Ula no komunia trochę stresuje, ja miałam wrażenie że bardziej rodziców, Seba na luzie wszystko przyjmował
zależy też od kościoła, u nas było mnóstwo spotkań a potem prób dla dzieci, za dużo jak dla mnie
i fakt komunie to czasem takie mini wesela, z pompą i przepychem, tylko po co
ale to jeszcze nic, pomału z bierzmowania też niektórzy robią maskaradę, ja nie pamiętam żeby na moje bierzmowanie dzieciaki dostawały prezenty (ale ja trochę starsza jestem to mogło się zmienić ;-))
Marma i co tam z dziąsełkiem?

Do góry