reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

My byliśmy dziś na zakupkach, oddałam buciki do naprawy (obcasy)
W sumie nic dla siebie nie kupiłam tylko body dla małego.
Ale lody zaliczyliśmy:)

A po południu chyba palca u nogi złamałam bo mnie rwie cała noga i zsiniał mi.
Zachaczyłam o fotelik Bartka do karmienia:no:

Zmykam powoli spać bo rano trzeba wstać:-):-):-):-)

reklama
Hej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam:tak:
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca:tak:

Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz:tak:
o matko to cie teraz czeka szykowania na komunie. Ale ciekawa jestem jak to u was wygląda;-)
Ahhh jutro decydujacy mecz!!!!!
witam my mieliśmy dzień wolnego od góry, ale tylko dlatego ze pojechaliśmy po buty dla młodego, bo już wyrosł ze swoich które nosił. Więc mamy i buty i kapcie, nie wiem czy nie kupić jakiś mu lżejszych na cieplejsze dni, bo te są całe ze skórki i nie tak niskie jak te co miał takie adidaskowate??? a z drugiej strony już idzie ku zimniejszym dnią.
Nicola sto lat w dniu twojego święta
Mój jak narazie nosi takie zwykłe do kostki i mu noga się noga strasznie poci:eek:

eee a moze przejedz sie na przeswietlenie???
Ja wpadlam sie pozegnac i zyczyc kolorowych snow:)
Poczytalam troche wszytkich wateczkow(krcze jak to wciaga:shocked2:).
Niestety dzien sie konczy, tak dlugo czekalam na tego 30 a tu juz prawie po.....Ciesze sie ze udalo mi sie spedzic calutki dzien z mala.Nastepne urodzinki...za rok....:((((

No tak tyle czekania a tu trach i już po:tak:

O rety...moja jakis czas temu ważyła 11kg:eek:
Chociaż już nie jest tak pulchniutka, wiecej się rusza więc juz ianczej wygląda. Musze kupić baterie do wagi to się zobaczy ile teraz ma królewna.

A ja niedługo kończę i do domku;-)
Jeny ja mam problemy oliwke nosic Dla nie ciezkie sa te 9 kg :-D
Ja niedlugo po dzieci do szkoly ide i znow mlyn do 19 ehh ;)
A ja jutro do pracy na 10 do 12 :)
2 godzinki To fajnie :tak:Nie wiem czy mi gdzies umknelo ale napisz mi gdzie pracujesz? co robisz?
To chyba jak kazda z nas :) kazda wklada tyle serca w ta imprezke i czeka na reakcje maluszka czy bedzie sie podobalo czy nie;-):tak::-D:-D
Agus nie ma sprawy kazdy pazdzioszek otrzyma zyczenia :tak::tak::tak:
A ja sie wlasnie dzis zastanawialam o tych zeczeniach Chyba o nas zapomnicie bo my dopiero 30 pazdziernika :-p:cool2:

Sprawdz sobie co masz z tym palcem Bo jesli zlamany to to nie sa przelewki Powidzenia

AGA no to fajnie do soboty juz niedaleko i doczekacie sie swojego balu:tak:

Ja sie wkurzylam bo mowilam babce co uklada grafik ze 30 oliwka ma roczek to wlepila mi 30 ze pracuje do 20:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
A goscie poumawiani na 16 :wściekła/y:Gadalm z chrzestna bo glownie ona pracuje na zmiany i raczek odprawimy w srodku tygodnia w srode 28 pazdziernika:rofl2:
Ja po pracy Jutro wolne ale pelno planow na jutro wiec bedzie sie dzialo hihih

minisia a dzieciaczki chodzą do jakiejś polskiej szkoły czy jak to wygląda?
natusia oby to nie było złamanie

młoda nas wymęczy z usypianiem wieczornym, im bardziej zmęczona tym bardziej chce hulać :confused2: w dzień przy drzemkach bezproblemowo zasypia szybciutko a awieczorem masakra
u nas fajnie z ciuchami bo mamy wielki rynek który jest jak olbrzymi ciucholand, głównie nówki i prawie nówki ;-) znanych firm i trochę używanych, od roku jest zadaszony więc tylko jechać i grzebać, super sprawa i w niskich cenach :tak:

Dzien doberek:-) Pogoda u mnie piekna....ciemno, zimno, deszczowo i pochmurnie:eek::eek: Nic tylko w wyrku lezec...
Maly oglada cbeebies, ja pije kawke i juz chce zeby ten dzien sie skonczyl:sorry:

Weszlam na pazdziernik 2009...i az motylko w brzuchu mialam...ale fajnie bylo, i naprawde takie forum to super pamiatka.

Ostatnia edycja:
Mirabelka pamiętam jak pisałaś o tym ciuchlandzie:tak: Współczuje wieczornego usypiania:sorry:

Ahh u nas dziś mokro choć zaczyna przedzierać się słonko a mi się nic nie chce. Nawet pisać na klawiaturze. Najchętniej bym poszla spać bo jestem mega nie wyspana:confused2: Kto mi posprzata i pomyje gary:cool:

MIRABELKA u nas jest tak samo W dzien nie ma problemu z zasypianiema na noc to czasem jest masakra :-(
Dziewczyny ja powinnam medal dostac za niespanie Dzis polozylam po 24 Zawsze jak wracam z pracy spac mi sie nei chce :-(Wiec polozylam sie po 24 a zasnelam dopiero o 3 Bo albo Oliwka albo ja sama zasnac nie moglam :wściekła/y: A od 5 najpierw byl wielki ryk oliwki a pozniej bawila sie juz na puzlach i lazila po calym mieszkaniu Wiec spalam 2 godziny O 6,30 Poszlysmy spac i spalam az godzine Masakra Od jutra mam ranki az sie boje jak te nocki beda wygladaly Bo na popoludniu jak ide to sie jeszcze drzemlam a tak? Teraz jak tylko Oli zasnie wieczorem to ja zaraz za nia :tak:
Dzis ide zobaczyc malego dzidziusia Siostra mojej przyjaciolki urodzila 2 tygodnie temu :tak:
MILEGO DNIA widze ze wiekszosc nie ma nastroju dzis:crazy:

reklama
Do góry