reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Hej my dziś zamówiliśmy meble:)
Połaziłam po ciuchach i kupiłam sobie 2 bluzki z czego jakaś jedna była b lużna ale z tyłu miała sznurek wiązany i mmówie fajna będzie do getrów czarnych a w domu patrze a ona ma rozmiar 48:):pMasakra jak bede tak dalej zarła to będzie dobra:) Jagna w ciuchach marudziła bo chciała na ręce a jak już wziełam na ręce to chciała na nogi na czworaka wiec wiecie umyła im tam podłoge.A tak poza tym twierdze że ciuchy są ostatnio drogie kurtke dla Jagny widziałam fajną to 30 zł, śpiochy na zime 9zł a w sklepie za 11 wiec nie wiem czy sie opłaca.

U mnie Jagna pokazuje jak coś chce paluchem( śmiejemy się że jej tak zostanie) noi co wchodzi do kuchni to na banany pokazuje aż płacze i piszcy a jak dostanie to sie śmieje ale nie moge jej codziennie przecież dawać bo u takich małych dzieci mogą wystąpić lambrie:(A ona tak lubi.

Ja gotuje obiadokolacje.Zmęczyły mnie te sklepy

To chyba jak kazda z nas :) kazda wklada tyle serca w ta imprezke i czeka na reakcje maluszka czy bedzie sie podobalo czy nie;-):tak::-D:-D
Agus nie ma sprawy kazdy pazdzioszek otrzyma zyczenia :tak::tak::tak:

witam my mieliśmy dzień wolnego od góry, ale tylko dlatego ze pojechaliśmy po buty dla młodego, bo już wyrosł ze swoich które nosił. Więc mamy i buty i kapcie, nie wiem czy nie kupić jakiś mu lżejszych na cieplejsze dni, bo te są całe ze skórki i nie tak niskie jak te co miał takie adidaskowate??? a z drugiej strony już idzie ku zimniejszym dnią.
Nicola sto lat w dniu twojego święta

Hej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam:tak:
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca:tak:

Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz:tak:

Ppatqa to udane zakupy mieliście:tak:
Magda śliczna ta kurteczka:tak:
Minisia a pracujesz z Polakami? i fajnie bo nie musisz iść na 8 godz tylko 2 godz to szybciutko mija

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLE!!!!!

reklama
Ja wpadlam sie pozegnac i zyczyc kolorowych snow:)
Poczytalam troche wszytkich wateczkow(krcze jak to wciaga:shocked2:).
Niestety dzien sie konczy, tak dlugo czekalam na tego 30 a tu juz prawie po.....Ciesze sie ze udalo mi sie spedzic calutki dzien z mala.Nastepne urodzinki...za rok....:((((

Do góry