reklama
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Hej my dziś zamówiliśmy meble
Połaziłam po ciuchach i kupiłam sobie 2 bluzki z czego jakaś jedna była b lużna ale z tyłu miała sznurek wiązany i mmówie fajna będzie do getrów czarnych a w domu patrze a ona ma rozmiar 48Masakra jak bede tak dalej zarła to będzie dobra Jagna w ciuchach marudziła bo chciała na ręce a jak już wziełam na ręce to chciała na nogi na czworaka wiec wiecie umyła im tam podłoge.A tak poza tym twierdze że ciuchy są ostatnio drogie kurtke dla Jagny widziałam fajną to 30 zł, śpiochy na zime 9zł a w sklepie za 11 wiec nie wiem czy sie opłaca.
U mnie Jagna pokazuje jak coś chce paluchem( śmiejemy się że jej tak zostanie) noi co wchodzi do kuchni to na banany pokazuje aż płacze i piszcy a jak dostanie to sie śmieje ale nie moge jej codziennie przecież dawać bo u takich małych dzieci mogą wystąpić lambrieA ona tak lubi.
Ja gotuje obiadokolacje.Zmęczyły mnie te sklepy
Połaziłam po ciuchach i kupiłam sobie 2 bluzki z czego jakaś jedna była b lużna ale z tyłu miała sznurek wiązany i mmówie fajna będzie do getrów czarnych a w domu patrze a ona ma rozmiar 48Masakra jak bede tak dalej zarła to będzie dobra Jagna w ciuchach marudziła bo chciała na ręce a jak już wziełam na ręce to chciała na nogi na czworaka wiec wiecie umyła im tam podłoge.A tak poza tym twierdze że ciuchy są ostatnio drogie kurtke dla Jagny widziałam fajną to 30 zł, śpiochy na zime 9zł a w sklepie za 11 wiec nie wiem czy sie opłaca.
U mnie Jagna pokazuje jak coś chce paluchem( śmiejemy się że jej tak zostanie) noi co wchodzi do kuchni to na banany pokazuje aż płacze i piszcy a jak dostanie to sie śmieje ale nie moge jej codziennie przecież dawać bo u takich małych dzieci mogą wystąpić lambrieA ona tak lubi.
Ja gotuje obiadokolacje.Zmęczyły mnie te sklepy
Wesolutka jakie mebelki kupilas??????
Ja wlasnie szukam kurtki dla malego, wpadlo mi cos takiego w oko *ewaed* BOMBOWA BLUZA/KURTKA TROPI GREY2 86/92 (746123088) - Aukcje internetowe Allegro
musze tylko jackowatego nakrecic...chociaz znajac zycie to powie ze jak trzeba to trzeba
Ja wlasnie szukam kurtki dla malego, wpadlo mi cos takiego w oko *ewaed* BOMBOWA BLUZA/KURTKA TROPI GREY2 86/92 (746123088) - Aukcje internetowe Allegro
musze tylko jackowatego nakrecic...chociaz znajac zycie to powie ze jak trzeba to trzeba
Agniesia25:)
Karolina, robimy, ale dopiero w sobote.Balony, czapeczki,serpentyny... juz nie moge sie doczeakc!!!!
ppatqa
Październikowe mamy'08
witam my mieliśmy dzień wolnego od góry, ale tylko dlatego ze pojechaliśmy po buty dla młodego, bo już wyrosł ze swoich które nosił. Więc mamy i buty i kapcie, nie wiem czy nie kupić jakiś mu lżejszych na cieplejsze dni, bo te są całe ze skórki i nie tak niskie jak te co miał takie adidaskowate??? a z drugiej strony już idzie ku zimniejszym dnią.
Nicola sto lat w dniu twojego święta
Nicola sto lat w dniu twojego święta
malaulka
Podwójna mamusia
Hej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca
Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz
Ppatqa to udane zakupy mieliście
Magda śliczna ta kurteczka
Minisia a pracujesz z Polakami? i fajnie bo nie musisz iść na 8 godz tylko 2 godz to szybciutko mija
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLE!!!!!
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca
Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz
Ppatqa to udane zakupy mieliście
Magda śliczna ta kurteczka
Minisia a pracujesz z Polakami? i fajnie bo nie musisz iść na 8 godz tylko 2 godz to szybciutko mija
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLE!!!!!
reklama
Ja wpadlam sie pozegnac i zyczyc kolorowych snow
Poczytalam troche wszytkich wateczkow(krcze jak to wciaga).
Niestety dzien sie konczy, tak dlugo czekalam na tego 30 a tu juz prawie po.....Ciesze sie ze udalo mi sie spedzic calutki dzien z mala.Nastepne urodzinki...za rok....(((
Poczytalam troche wszytkich wateczkow(krcze jak to wciaga).
Niestety dzien sie konczy, tak dlugo czekalam na tego 30 a tu juz prawie po.....Ciesze sie ze udalo mi sie spedzic calutki dzien z mala.Nastepne urodzinki...za rok....(((
Podziel się: