reklama
Meżulek mnie amolem wysmarował...trochę poleżałam i prawie zupełnie mi ból
przeszedł.
Czarna wyślij linka na na gg.
Ciekawe czemu tak mało mamuś pażdziernikowych jest aktywnych na naszym forum
Dorotka ja tezjuż sama nie wiem czy chce chłopca czy dziewczynkę. Byle było zdrowe
przeszedł.
Czarna wyślij linka na na gg.
Dorotka ja tezjuż sama nie wiem czy chce chłopca czy dziewczynkę. Byle było zdrowe
kaka a jakie bierzesz wkoncu witaminy??
Feminatal N. Na razie nie jest mi po nim nie dobrze.
Przyznaje bez bicia, że Was podczytuje, ale nie jestem w stanie nadrobić tego co naklikacie w ciągu dnia . Do 16 jestem w pracy, potem zajmuję się córką, bo m jeździ na korki do dzieciaków, a wieczorami same wiecie - tyle planów, tylko siły brak . Od połowy czerwca idę na urlop, a w lipcu na zwolnienie. U mnie w pracy nie ma z tym najmniejszego problemu więc się nie stresuje. Cieszę się, że znowu wolne wypada mi na wakacje - już mamy zarezerwowane wczasy nad morzem, raz jedziemy z teściami, a później z moją siostrą i jej rodziną. Na moje miejsce w pracy jest już chłopak, który zastępuję koleżankę, która wraca z macierzyńskiego. Taki rodzicielski taśmociąg .
Trzymam kciuki za wyniki, żeby już tylko same dobre. A z toxo, to właśnie tak brak świeżych przeciwciał, czyli ok.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja czekam na pijanego meza ,ale dzis wiem ze bedzie pijany bo szef ma dzis
urodziny i stawia im dzis picie,wiecie taka impreza w robocie .
Dziewczyny ja jak nie wciagam brzucha to juz mam brzuch jak w 5 miesiacu conajmiej hihihih
Ide do mamy do pokoju bo co bede sama siedziala
urodziny i stawia im dzis picie,wiecie taka impreza w robocie .
Dziewczyny ja jak nie wciagam brzucha to juz mam brzuch jak w 5 miesiacu conajmiej hihihih
Ide do mamy do pokoju bo co bede sama siedziala
Jestem
Mieszkanko całkiem ładniutkie i jak narazie debatujemy nad nim.
Wiedziałam ze za dobrze sie czuje itp bo wyniki mam do D.... pierwszy raz mi tak wyszły a do tego w skrzyńce znalazłam list od Gina i mam fatalna cytologie. Nosz fak fak fak zawsze cycuś glancuś a teraz:---( jestem załamana Jak tak maja wygladac moje wszystkie wyniki to nie ide na zadne USG:-nerd:
Wiedziałam ze za dobrze sie czuje itp bo wyniki mam do D.... pierwszy raz mi tak wyszły a do tego w skrzyńce znalazłam list od Gina i mam fatalna cytologie. Nosz fak fak fak zawsze cycuś glancuś a teraz:---( jestem załamana Jak tak maja wygladac moje wszystkie wyniki to nie ide na zadne USG:-nerd:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jestem
Czarna wyniki krwi zawsze sie moga pogorszyc i na szczescie poprawic
A jak nie rozumiesz o co chodzi w tych wynikach cytologi to zadzwon do nie
do gina .Pierwsze slysze ze gin wysyla paczta wyniki cytologi ?????
Kiedy ty u niego bylas ostatnio?
I co ma z tym wspolnego USG ?
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczynki ja juz z przejecia dzisiejszym ginem nie umialam juz dluzej spac ,a pozatym budzilam sie w nocy dzis non stop ale to chyba dlatego ze moj
pijany maz ( ale o to sie nie gniewam bo mial impreze a jak jest okazja to ja to rozumiem ) usnal w goscinnym pokoju jak tylko wrocil i zjadl obiad i tak spal do 5,30
rano ,a ja bez niego nie umiem spac i dlatego tez non stop sie budzilam hiih.
U mnie dzis jest straszna pogoda normalnie tylko siasc i plakac
Zycze Wam milego dnia
pijany maz ( ale o to sie nie gniewam bo mial impreze a jak jest okazja to ja to rozumiem ) usnal w goscinnym pokoju jak tylko wrocil i zjadl obiad i tak spal do 5,30
rano ,a ja bez niego nie umiem spac i dlatego tez non stop sie budzilam hiih.
U mnie dzis jest straszna pogoda normalnie tylko siasc i plakac
Zycze Wam milego dnia
Podziel się: