reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja dziś pierwsza noc w domku i dobudzić się nie mogłam:tak:Wstałam gdzieś ok 9, a potem poszłam do pracy zanieść zwolnienie. Kierowniczka oczywiście zepsuła mi humor:crazy:Powiedziała że nie spodziewała się że dostanę ze szpitala zwolnienie "AŻ" na miesiąc. Tak więc do 15.05 mam zwolnienie a na wizyte kontrolną do lekarza prowadzącego za 7 dni. Też idę coś zjeść, bo chyba mi apetyt wraca :-)

reklama
Kaka chcesz dostać po tyłku:crazy: termofor na plecy!!!!! Kobieto krwotoku dostaniesz albo skurczy:wściekła/y: nie można sie nagrzewać. Dlatego zakazane są gorące kąpiele. NO

Dorotka1234..... Toxo przechodziłaś i masz przeciwciała wiec Twoja dzidzia jest BEZPIECZNA
bardzo mnie zdziwiła opinia twojej położnej ze mozesz niby jeszcze raz zachorować przeciez to bzdura:szok:

Ewela normalnie chciałabym zobaczyc twojego mena z tym strachem w oczach przed przyszłym teściem:-p

Jak juiż gdzieś usiądę to jest ok...problem pojawia sie jak muszę wstać i gdzies iść. 10 minut zajmuje mi doczłapanie do kuchni...a nie mam daleko.

Bo ja wiem...wróciłam wczoraj ze spaceru i nagle zaczęlo mnie boleć...i ani stać ani usiaść...jak już usiade to jest trochę lepiej po jakims czasie ale jak zaczynam chodzić to wymiękam i nogę sobie odgryzę. Moze źle stanełam albo nadwyrężyłam sobie stawy...jak wróci M to pójdzie do apteki.

reklama
Kaka nie wiem czy coś na to dostaniesz:no: Teraz nawet wyczytałam ze sa tabletki na bóle stawów które uzywają do wczesnych poronień:szok::wściekła/y::-(
Wydaje mi sie ze powinnaś oszczedzac noge i wstawac tylko kiedy musisz. Dobrze ci zrobi masaż i ćwiczenia tą noga;-)
Moze coś ci przeskoczyło i stąd ten ból.

Do góry