reklama
Jestem panienki i w znacznie lepszym humorku (dzieki Kaka na tel;-))
Co do moich wyników to krew mam rewelacyjna tylko wyskoczyły jakies bakterie, śluz i inne dziadostwa w moczu a leukocyty 100
Dorotka1234..... napisałam o Tym USG bo skoro wsie badania mam do du.... to boje sie jak wyjdzie badanie USG
A co do wysyłania badań cytologii to tez jestem w szoku i to mnie najbarzdiej przeraziło nie sam wynik, mi sie wydaje ze to wysłała recepcjonistka i niespojrzała ze mam teraz wizyte i moze sadziła ze juz sie niepokaze
DZIEKI KOBIETKI ZA TROSKE.
Co do witamin ja bede brała chyba Feminal;-) po prenatalu są podobne duze dzieci
Antuanet to co wiem to folik bierze sie do 12 tc a potem juz witaminki. Ale napewno lekarz wie co robi.
Co do moich wyników to krew mam rewelacyjna tylko wyskoczyły jakies bakterie, śluz i inne dziadostwa w moczu a leukocyty 100
Dorotka1234..... napisałam o Tym USG bo skoro wsie badania mam do du.... to boje sie jak wyjdzie badanie USG
A co do wysyłania badań cytologii to tez jestem w szoku i to mnie najbarzdiej przeraziło nie sam wynik, mi sie wydaje ze to wysłała recepcjonistka i niespojrzała ze mam teraz wizyte i moze sadziła ze juz sie niepokaze
DZIEKI KOBIETKI ZA TROSKE.
Co do witamin ja bede brała chyba Feminal;-) po prenatalu są podobne duze dzieci
Antuanet to co wiem to folik bierze sie do 12 tc a potem juz witaminki. Ale napewno lekarz wie co robi.
majeczka02
Fanka BB :)
Hej! Co do złej cytologii moge sie troszkę wypowiedzieć... Mojej znajomej też nie wyszła najlepsza. Dzwonila do niej sekretarka gina i powiedziała,ze po wyniki ma się stawic osobiscie bo zle wyszło. Ona przerażona myślała,ze już umiera...(niezle ja nastraszyli) Okazało się,ze to nadzerka...ale nie jakas rakowa. Zabieg został przeprowadzony po porodzie. Matka i dziecko czują sie dobrze:-) Moja mama też miała nadzerkę bedąc w ciąży. Pózniej została usunieta.
Kochana nie martw się bo szkodzisz fasolince...Zobaczysz wszystko będzie dobrze:-)
Kochana nie martw się bo szkodzisz fasolince...Zobaczysz wszystko będzie dobrze:-)
A
agamir
Gość
Kaka poza wymiotami mdłosciami to niezbyt a to dlatego ze jestem bardzo osłabiona jak chwile postoje albo poczuje jaks nie taki zapach to zaraz mdleje ale reszta oki . Choc maz mowi ze zrozbiłam sie bardzo marudna a to dlatego ze siedze w domku a chcialabym do pracy juzzzzzzzzzz.
majeczka02
Czarna ja z leukocytami też mam problem-sa powyzej normy. Robiłam posiew moczu. Moja ginka przepisała mi ziołowe leki. Powiedziała,ze nie ma co zatruwac mi organizmu antybiotykami Przed kolejna wizytą mam zrobic badanka i dowiemy się czy jest poprawa...
Czarna będzie dobrze. W recepcji pewnie nie zauważyl, ze masz jutro wizytę. Trzymam kciuki. Fasolka będzie piękna jutro i duża
Co do zemdleń to faktycznie trzeba uważać. Mój M zawsze mi mówił, ze jestem marudna;-)
Co do zemdleń to faktycznie trzeba uważać. Mój M zawsze mi mówił, ze jestem marudna;-)
majeczka02
Czy któraś z Was miała już badanko na przeziernośc karkową?
Ja mam zrobić je 24...Jak zwykle martwie się czy wszystko będzie ok...
Ja mam zrobić je 24...Jak zwykle martwie się czy wszystko będzie ok...
reklama
Podziel się: