reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Wiesz co kaka własnie coś mi uświadomiłaś. W poprzednich ciążach KOCHAŁAM frytki i to był mój objaw ciążowy i chyba znak na córcie a teraz hmmmmm nawet mnie nie ruszają czyżby......:-p
To takie spontaniczne myślenie

Wiesz co kaka własnie coś mi uświadomiłaś. W poprzednich ciążach KOCHAŁAM frytki i to był mój objaw ciążowy i chyba znak na córcie a teraz hmmmmm nawet mnie nie ruszają czyżby......:-p
To takie spontaniczne myślenie

Ja tez bym wsio jadla z frytkami a ty mi teraz piszesz ze tez tak mialas i dziewczynka
byla a ja wlsanie od poczatku mysle ze to wlasnie bedzie dziewczynka i kolejny
powod do myslenia o dziewczynce hehehehehehe.
Wiem ze to jest u kazdej inaczej ale tak sie smieje ze u mne wsio na dziewczynke hihihihh:-D:-D:-D.
Zawsze chcialam chlopca a teraz nie umiem o niczym innym myslec niz o dziewczynce choc dla mnie najwazniejsze aby bylo zdrowe .:tak:

Dorotka1234... no niestety to nie jest reguła z tymi frytami:-( a szkoda bo miałabym jakies nadzieje.
A to żeby było zdrowe to rzecz najważniejsza wiec nawet o tym nie wspominam:-p

Boże ale tu sa pustki:-(
A ja siedze i odliczam czas do ogladania chałupki:-p a potem jade po wyniki badań:baffled:

reklama
Dorotka1234... no niestety to nie jest reguła z tymi frytami:-( a szkoda bo miałabym jakies nadzieje.
A to żeby było zdrowe to rzecz najważniejsza wiec nawet o tym nie wspominam:-p

Boże ale tu sa pustki:-(
A ja siedze i odliczam czas do ogladania chałupki:-p a potem jade po wyniki badań:baffled:

Wiem ze frytki to nie regula ale tak sie smieje :-D

O ktorej jedziecie ogladac ta chalupke ? a co chcecie zmienic lokum?
wynajmujecie mieszkanie ?
I po jakie badania masz miec wynik po normalnej krwi czy jakies szczegolowe?

Do góry