reklama
no to ciekawe....
Znalazłam taką stronkę gdzie można sprawdzić leki: Gdy jesteś w ciąży... | Lek Bezpieczny
o Apapie piszą że brać tylko w razie konieczności...może sobie za to amol kupie i tyłek wysmaruje heh
Znalazłam taką stronkę gdzie można sprawdzić leki: Gdy jesteś w ciąży... | Lek Bezpieczny
o Apapie piszą że brać tylko w razie konieczności...może sobie za to amol kupie i tyłek wysmaruje heh
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiesz co kaka własnie coś mi uświadomiłaś. W poprzednich ciążach KOCHAŁAM frytki i to był mój objaw ciążowy i chyba znak na córcie a teraz hmmmmm nawet mnie nie ruszają czyżby......
To takie spontaniczne myślenie
Ja tez bym wsio jadla z frytkami a ty mi teraz piszesz ze tez tak mialas i dziewczynka
byla a ja wlsanie od poczatku mysle ze to wlasnie bedzie dziewczynka i kolejny
powod do myslenia o dziewczynce hehehehehehe.
Wiem ze to jest u kazdej inaczej ale tak sie smieje ze u mne wsio na dziewczynke hihihihh.
Zawsze chcialam chlopca a teraz nie umiem o niczym innym myslec niz o dziewczynce choc dla mnie najwazniejsze aby bylo zdrowe .
Dorotka1234... no niestety to nie jest reguła z tymi frytami:-( a szkoda bo miałabym jakies nadzieje.
A to żeby było zdrowe to rzecz najważniejsza wiec nawet o tym nie wspominam
Boże ale tu sa pustki:-(
A ja siedze i odliczam czas do ogladania chałupki a potem jade po wyniki badań
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorotka1234... no niestety to nie jest reguła z tymi frytami:-( a szkoda bo miałabym jakies nadzieje.
Wiem ze frytki to nie regula ale tak sie smieje
O ktorej jedziecie ogladac ta chalupke ? a co chcecie zmienic lokum?
wynajmujecie mieszkanie ?
I po jakie badania masz miec wynik po normalnej krwi czy jakies szczegolowe?
Podziel się: