jak tam dziewczyny gracie dziś o miliony? ;-) ja już mam kupon a przy okazji dostałam ulotkę że duży lotek zmienia się w lotto od chyba 9 paźdz. ale nie wiem czym będzie się różnić, ceną pewnie bo pisze że od 3 zł zakłady
minisia super że już tak zorganizowani jesteście :-) zdjęcia rewelka na n-k
ppatqa pracowałam w budowlance to wiem jak to świństwo kłuje w ręce, nawet nie wiadomo kiedy wlazło
dorota no czad te buty, m.in. córa T.Cruise'a w takich chadza
Magdasf trochę nerwówki Was czeka i załatwiania, powodzenia :-)
Marma tak to jest z małymi odkurzaczami, fakt mogło gorzej się skończyć
Aniaaa kawał pierwsza klasa
muszę małżowi przeczytać
wesolutkaa z tortem nawalili ale widzę że odpowiednio ich potraktowałaś ;-) urodzinki udane, super. O kurcze pokój 28 m, moje mieszkanie całe to 38m2
Kaka radio w pracy bardzo przydatne, czas szybciej leci :-)
u nas na razie słonko ale chłodno, muszę suszarkę wreszcie kupić do pokoju bo na balkonie już nie będzie schło
u nas nie będzie tematu smoka bo Iga zupełnie bezsmoczkowa, chociaż nieraz chciałam ją przyzwyczaić do zapychacza ale nic z tego, z Sebą to samo było
za to u nas inny problem będzie - jak od cyca odzwyczaić, nie mam serca ani stanowczości, na razie zresztą jest ok ale do końca roku chciałabym zakończyć i będę się bujać jak z Sebą
szkoda że ta metoda ze sklepem i wymianą na zabawkę się nie uda z cycem :-), ale do smoczka może się świetnie sprawdzić