reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Mnisia miałam ci pisać eska że ciesze się że u was ok fajnie że sczęśliwi jesteście.A jak dzieci w szkole sobie radzą.Ja też sie wkurzyłam jak nie wiem i perwsze co musiałam opowiedzieć gością jak było z tortem ale jak sie napiłam kielicha to mi przeszło:)

reklama
Mnisia miałam ci pisać eska że ciesze się że u was ok fajnie że sczęśliwi jesteście.A jak dzieci w szkole sobie radzą.Ja też sie wkurzyłam jak nie wiem i perwsze co musiałam opowiedzieć gością jak było z tortem ale jak sie napiłam kielicha to mi przeszło:)
% na wszystko pomaga:-D:-D:-D
Dzieci juz dobrze pierwsze dni Mateusz mial ciezkie bo on to taki strachliwy bardziej a Wika idzie przebojem wiec ona odrazu dala sobie rade :-D:tak: mysle ze pierwsze koty za ploty a teraz juz bedzie sie oswajal i z kazdym dniem bedzie lepiej bo nadal ma kwasna mine ze do szkoly ale wraca z usmiechem na twarzy:tak::tak:

Ach to dobrze ,że uśmieszek na buzi jest.Na pewno im ciężko bo tam mieli swoje koleżanki i kolegów tutaj muszą zdobyć nowych noi ta bariera językowa.Ale powolutku.Mnisia a jak idziesz na te 3 h do pracy to kto siedzi z małą?Mąż?A Justynka też dorabia?Dawno jej nie było.

Ach to dobrze ,że uśmieszek na buzi jest.Na pewno im ciężko bo tam mieli swoje koleżanki i kolegów tutaj muszą zdobyć nowych noi ta bariera językowa.Ale powolutku.Mnisia a jak idziesz na te 3 h do pracy to kto siedzi z małą?Mąż?A Justynka też dorabia?Dawno jej nie było.

Maz bo on pracuje ciagle na popludniu wiec on wyposaza dzieci do szkoly :tak:
Justynka nie pracuje w domku z dziewczynkamisiedzi

Wesolutka niestety u mnie nie ma Castoramy:-:)-:)-( jest Nomi moze tak dostane:sorry:

Minisia Tyś to obrotna baba i szacun za zorganizowanie:tak:

Nio wstępny kosztorys dla mojego Pana zrobiony nawet pomiary zrobiłam w mm:-p Tylko czekam na ocene i akceptację mojego Inżyniera:-D:-D:-D A jak wsio będzie OK to może w tym tyg zaczniemy zakupki a w następny lifting:rofl2:

A ja mam kuchnie przerobiona ze starej kuchni;-) Tylko szafki wiszace sa nowka, polka nad okapem, a tak reszta tylko fronty powymieniane i poprzerabiane tak ze jest kuchnia na wymiar a caly koszt z robocizna (ktos nam oczywista robil by my z jackowatym mamy dwie lewe rece do takich rzeczy) to cos kolo 1000 zl...jak na kuchnie wydaje mi sie tanio:tak:

No to zakupilam w pepco spodenki po domu mlodemu, 9.9 a naprawde super, szare i niebieski

Magda mnie same półki też dużo nie wyjdą. Bo kupujemy płyty i sami bedziemy robic;-) Tylko sprzęt wyjdzie drożej:sorry:
Kurde a Ja nie mam jak do Pepco podjechać:crazy:

Kurde poszłam puścić lotka a ludzi:szok::szok::szok::szok::szok:

APELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wysylajcie toto lotkow!!!!!!!!!!!
Szkoda pieniedzy, ja i moj menz;-)jestesmy szczesliwymi posiadaczami wygranego kuponu TL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarna u nas gdybysmy sami zaczeli robic cokolwiek to wyszlo by...tak ze szkoda gadac:-) A tak pan wachowiec zrobil czary mary i kuchnia wyglada jak na zamowienie;-)

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja to widzisz musze wszedzie dopilnowac wszystkiego a to moja wada ze kilka srok za jeden ogon ciagne ale lubie jak mam zajecie przynajmniej wiem ze mam po co zyc :-D:-D
z nudow tu sama caly dzien chyba bym do glowy dostala:cool2:
hehe no widzisz pewnie dlatego ja taki głąb jestem bo wiecznie sama siedze:confused2:
APELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wysylajcie toto lotkow!!!!!!!!!!!
Szkoda pieniedzy, ja i moj menz;-)jestesmy szczesliwymi posiadaczami wygranego kuponu TL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarna u nas gdybysmy sami zaczeli robic cokolwiek to wyszlo by...tak ze szkoda gadac:-) A tak pan wachowiec zrobil czary mary i kuchnia wyglada jak na zamowienie;-)
za poźno już wysłane:sorry:
A ja tam lubię cos sama robić. Najwyzej spieprze ale co tam:cool2:

Do góry