no właśnie robiłąm wczoraj rozliczenie i tak sie zastanowiałam gdzie mam 5 gr A Hanka to dominator będzie. Mały uciekał jak tylko ją widziałPożyczyła mi w sklepie 5 groszy bo mi zbrakło do zakupów i potem nie było zmiłuj
A swoją droga niech rpzhcodzą bo z mego dziecka dzicz wyrośnie. Na dzien dobry Samik został pociągnięty za włosy, a potem były próby rozbierania i ściagania do parteru
Ja tam Magdzie też nie wierzę w tego długiego posta
Czarna w taką pogodę chce Ci się łazić. Niby nie jest bardzo zimno ale ja bym dziś chętnie cały dzien przeleżała w łóżku.
)
Witam Was
Agamir wszystkiego naj naj dla Antosia i duużo zdrówka dla Ciebie
Ppatqa brawo!!!!! ja jakoś nie mogę się zabrać za sadzanie a nocnik stoi i czeka
Dorotko u nas ostatnie 3 nocki też ciężkie mała wyje od 2,3 do 4,5 :-(podejżewam ząbki ale nic narazie nie widać a sił mi zaczyna już brakować
szybko minął nam ten weekend w sobotę byliśmy u kuzyna M, w niedziele na obiadku u teściów w później u znajomych- ich córeczka jest z lutego wiec pomiędzy nią i Alicją jest 7m-cy różnicy ale w tej chwili to cała przepaść. Tamta mała chodzi, mówi i ma suuuper duuużo włosków. A to moje to łyse, raczkujące - taka gapa mała;-)
Przy tak małych dzieciach miesiąc dwa to wielka róznica Wiec nie ma co porównywać
My po spacerku i zakupach. Zaraz obiadek a potem siadam do zaproszeń bo papier zakupiony