reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Pożyczyła mi w sklepie 5 groszy bo mi zbrakło do zakupów i potem nie było zmiłuj:cool2:

A swoją droga niech rpzhcodzą bo z mego dziecka dzicz wyrośnie. Na dzien dobry Samik został pociągnięty za włosy, a potem były próby rozbierania i ściagania do parteru:sorry:

Ja tam Magdzie też nie wierzę w tego długiego posta:cool2:

Czarna w taką pogodę chce Ci się łazić. Niby nie jest bardzo zimno ale ja bym dziś chętnie cały dzien przeleżała w łóżku.
)
no właśnie robiłąm wczoraj rozliczenie i tak sie zastanowiałam gdzie mam 5 gr:wściekła/y::-D:-D:-D A Hanka to dominator będzie. Mały uciekał jak tylko ją widział:laugh2::laugh2:
Witam Was
Agamir wszystkiego naj naj dla Antosia i duużo zdrówka dla Ciebie
Ppatqa brawo!!!!! ja jakoś nie mogę się zabrać za sadzanie a nocnik stoi i czeka:zawstydzona/y:
Dorotko u nas ostatnie 3 nocki też ciężkie mała wyje od 2,3 do 4,5 :-(podejżewam ząbki ale nic narazie nie widać a sił mi zaczyna już brakować

szybko minął nam ten weekend w sobotę byliśmy u kuzyna M, w niedziele na obiadku u teściów w później u znajomych- ich córeczka jest z lutego wiec pomiędzy nią i Alicją jest 7m-cy różnicy ale w tej chwili to cała przepaść. Tamta mała chodzi, mówi i ma suuuper duuużo włosków. A to moje to łyse, raczkujące - taka gapa mała;-)

Przy tak małych dzieciach miesiąc dwa to wielka róznica:tak::tak::tak: Wiec nie ma co porównywać:tak:

My po spacerku i zakupach. Zaraz obiadek a potem siadam do zaproszeń bo papier zakupiony:-p

reklama
Nastepna sie dowala, nawet jak sie Kaka z Czarna zejda to dam rade:-p:-p
Nie pyskowac...tzn Czarna starsza to Ok, ale Kaka...ty gowniara jestes:laugh2::rofl2::happy:
Z mojego lenia wyszlo to ze okna pomylam i wysprzatalam mieszkanie:eek:

hej mamuśki

a ja właśnie wróciłam z maluchem do domu i pichcę obiadek, tz już sam się pichci. Czekam na męża i właściwie to wszystko. Zaczyna mi powoli brakować dni spędzanych z małym w domu. choć po weekendzie mam go dość :-p

a u nas zimno się robi i ponuro, do południa ja byłam z młodym na spacerku, a po południu góry cd, a młody z tesciową. Z nocnikiem chyba się udaje-sadzam go jak zmieniam pieluche i tylko raz nie nasikał, a tak to jak nasika bije już sobie sam brawo. wszystko mnie kłuje na rękach ale to przez wełna- a miałam rękawiczki.

minisia oj widziałam na zdjęciach

MIRABELKA ja ogladalam DDTVN i przerazily mnie te buty na obcasie :szok::confused2:
MAGDASF1 ja bym chciala miec takiego lenia i tyle zrobic co Ty :tak::-p
USTINJA u mnie tez jest nocnik a tez zebrac sie nie moge :cool:A z nockami to mi nawet nie mow Jak Oliwka nie daje mi spac tak moj popieszony organizm nie chce spac :eek:

Ja juz po pracy zaraz spac ide bo nie wiem co dzis Oliwka pokaze Niedawno polakala ale smoczek pomogl :tak:Kupilam dzis pierwszy raz pampersy WICKIES COMFORT z kauflandu Chyba Martynka je zachwalala?:laugh2:Od jutra je testujemy :tak:
Dobranoc

Dzien doberek:-) Pogoda jesienna...ach byle do wiosny;-)
Nocka jak zwykle, wczoraj wczesniej poszlam spac wiec dzisiaj humor nienajgorszy.
Maly bawi sie zabawkami, zocha juz w przedszkolu i dzisiaj slodkie lenistwo:-)
Ja coraz bardziej zdenerwowana, bo niby wczoraj gadalam przez tel. z kupcem i mam juz wymawiac tv,internet itd. zeby do konca pazdziernika sie wyprowadzic ale nic na 100% to nie wiadomo, i jestesmy na 1 umowieni na tel juz tak na pewniaka. Jak ja nie lubie takich sytuacji, bo niby tak, ale niewiadomo, i nie wiem na czym stoje...oby wszystko poszlo dobrze bo juz zaczelam sie pakowac:rofl2:

Witam się w ten wspaniały jesienny poranek. Mgła i deszcz za oknem, temperatura 10 stopni, żyć nie umierać ......:crazy:

No a ja ostatnio ponarzekałam że posiedziała bym sobie troszkę w domu z dzieckiem bo nie wyrabiam ze wszystkim no i mam.... Właśnie dzwoniła niania że się rozłożyła. No ale żeby było zabawnie to na 9 idziemy z rozbójnikiem do dentysty.... Wczoraj M rozkładał jego krzesełko drewniane i jakimś cudem wypadła mu śrubka której nie zauważyliśmy. Siedzimy przy obiedzie, mały bawi się przy nas na krzesełku a tu nagle krzyk. Myśleliśmy że upadł a tu nagle krew się leje nie wiadomo skąd. Suma summarum drogą dedukcji okazało się że nasze szczęście znalazło sobie tą nieszczęsną śrubkę i wbiło sobie w dziąsło. Ma dziurę i idziemy zobaczyć czy tam się coś nie robi i czy nie trzeba czymś tego smarować albo co... W sumie to i tak cud że przy żywotności naszego dziecka to pierwszy tego typu wypadek i jeszcze nie zaliczyliśmy z nim chirurgi ani ortopedii....

Dzien doberek:-) Pogoda jesienna...ach byle do wiosny;-)
Nocka jak zwykle, wczoraj wczesniej poszlam spac wiec dzisiaj humor nienajgorszy.
Maly bawi sie zabawkami, zocha juz w przedszkolu i dzisiaj slodkie lenistwo:-)
Ja coraz bardziej zdenerwowana, bo niby wczoraj gadalam przez tel. z kupcem i mam juz wymawiac tv,internet itd. zeby do konca pazdziernika sie wyprowadzic ale nic na 100% to nie wiadomo, i jestesmy na 1 umowieni na tel juz tak na pewniaka. Jak ja nie lubie takich sytuacji, bo niby tak, ale niewiadomo, i nie wiem na czym stoje...oby wszystko poszlo dobrze bo juz zaczelam sie pakowac:rofl2:
MAGDA to ten facet nie wie czy jest zdecydowany Czy jakis kredyt na to mieszkanie bierze I nie wie czy go dostanie?Powodzenia i 3 mam kciuki
MARMA a Ty mozesz sobie pozwolic w pracy na nie przyjscie?Idziesz do pracy jak niania chora czy w domu bedziesz?
A z ta srubka i dziaselkiem to niezawesolo Az sie przerazilam jak to przeczytalam Biedny potworniasty :-(

Ja spiaca jakas dzis jestem Choc u mnie sloneczko Oliwka sie skrada wlasnie na mnie i wspina sie po mnie i mnie wola EEEEEE jakos nie mam dzis cierpliwosci Najchetniej poszlabym spac Nic mi sie nie chce :sorry:
MILEGO DNIA MUSZE ISC POBAWIC SIE Z NIUNIA
Ide zrobic jej jajecznice zobaczymy czy zje :sorry:

Witam się i ja... od prawie dwóch tygodni męczy mnie przeziębienie i kaszle, kaszle... chyba do lekarza muszę iść... ehh..a ja tak nie lubię lekarzy :-(
Szymek dał nam w nocy popalić strasznie !! od 22:30 do 01:30 nie spał!! pote, budził się jeszcze 2 razy a o 6 trzeba było wstać.. może ząbki ...zmęczona jestem.. wczoraj wróciłam, to ugotowałam obiadek dla nas i teściów, posprzątałam po obiadku, kąpanie Szymka, kolacja, posiedzieliśmy i tyle.
Minisia - Twoje dzieciaki już do szkoły chodzą?? Jejuu...szybko wszystkie zmiany u Was poszły!!
Poniżej coś na rozweselenie:
Przychodzi facet do lekarza
- Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda).
- Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu.
Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.Kumpel - jako że kiedyś trochę się interesował medycyną- mówi.
- Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z laboratorium,ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
- Uuuuu, stary, prze****** masz..... Zobacz co ci tu napisali
- ?
- AB
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh
- Czyli
- Razem z hu....m!

reklama
Witam się i ja z paskudnym nastrojem.

STO LAT DLA ANTOSIA!!!!CóDOWNA CHWILA.

Urodzinki Jagny udqały się choć ja padłam w sumie, wkurzyłam się nie ziemsko na cukiernie bo jak wiecie Czarna mi zaprojektowała pięknie zdjęcia zamówiłam opłatek na tort przysłali wsio pieknie i poszłam do cukierni zamówić tort i tam była taka kartka co wolno co nie wolno z opłatkiem i pisało jak wół że nie wolno go przykrywać i dałam im go a oni polukrowali ten opłatek i sie zdjęcie całe rozmazało masakra wkurzyłam się jak nie wiem.Jagna dostała złoty łańcuszek, rowerek, zabawki klocki,i sporo kasy:)Poza tym Jagna jest strasznie niegrzeczna wymusza drze sie pojechaliśmy do Ikei a ona ciągle chciała na nogi lub raczkować a co ją wziełam na rece to darcie wyginanie w druga strone.W nocy sie budzi i z 2 h chce rozrabiać i nie chce spać, poza tym ten przklety smoczek cały czas trzeba podawać może założymy wątek oduczania od smoczka bo ja już nie wyrabiam.Marze o tym by sie w końcu wyspać.Acha Jagna wylosowała jako pierwsze różaniec (będzie zakonnicą) później kieliszek i kase:)My jeszcze mebli do jej pokoju nie zamówiliśmy bo nie było kiedy, pare kupiliśmy w ikei i takie fajne zabawki i rulon do zabawy ale pokój Jagny ma 28m więc trzeba go jakoś zagospodarować.Kończe bo mała jędza nie da mi nic zrobić.

Do góry