reklama
Czarna - super pomysł!! czy nie chodzi Ci o Plexę ?? http://www.plexi.eskade.pl/ ja właśnie szukam ładnej Plexi, matowej do drzwi przesuwnych. Moja siostra śliczną próbkę przywiozła z zatopionymi liśćmi, ale nie da się kupić :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MASAKRA z tymi twoimi tesciami Az mnie cos bierze jak slysze ze sie wciska smoka dziecku jak Ono go nie chce My to specjalnie jej wyciagamyDorotka, Wesolutka - u nas też jest podobnie.. tzn Szymek często jest bardzo pogodny i wesoły, ale nie chce się sam bawić... jak się go zostawi samego na chwilę to chodzi i jęczy.... też raczkuje do moich nóg i się wspina... Uczę go co znaczy "nie wolno" i chyba rozumie, bo jak powiem "nie wolno" to nie ruszy, ale zaczyna wrzask ze złością.
A ze smokiem... śpi ze smokiem (zasypia), ale w dzień mu raczej nie dajemy, bo też nie domaga się... teście mu dają, więc do 15-ej ma smoka non stop a po wyjeździe teściów będzie odwyk.. prosiłam ich żeby nie dawali, bo po ich wyjeździe nie będzie dostawał tak często i będzie cierpiał z tego powodu, no ale nie chcą, więc trudno .... a teściowa nawet jak wypluje smoka, to pędzi do niego, podnosi "cysiora" i wsadza mu do buźki.. a sam się nie domaga...ehh...pewnie zacznie...
Do kiedy w ogóle dziecko ma smoka?? chyba jeszcze dość długo może zasypiać, nie??
No ja planowalam w lato oduczac Oliwka jeszcze nie bedzie miala 2 latek I jak bede na uropie to moge pozwolic sobie na kilka nocek nieprzespanych I dni marudzacych Bo u nas jest smok ostatnio cale dnie i noceMoja siostra odzwyczajała od smoka jak dziecko miało ok 2 lat...szły do zabawkowego i w promocji sklepowej wymieniaały smoka na zabawkę
Oj jak ja nie lubie jak sie tak dziecko zapycha G tez tak kiedys robil ale dostal ochrzan odemnie i juz tak nikt w domu nie robi Owszem ostatnio sama jej daje bo inaczej sie nie da wytrzymacNiby "ksiazkowo";-) powinno sie oduczac smoczkowac kolo 7 miesiaca zycia...
Jatam jeszcze troche zaczekam, u nas smoczek jest tylko do spania. Czasami jackowaty daje mi jak zaczyna marudzic, ale wkurzam sie wtedy bo denerwuje mnie to ze zamiast sie dzieckiem zajac i troche pobawic to wciska mu dydka zeby tylko byl spokoj.
Ja poprzecinalam zosi smoki, i jak wziela do buzi takiego papcia to od razu wyplula i problem byl z glowy
Dobry ADAS z tym kieliszkiemZ tym budzeniem w nocy to i u nas teraz problem- budzi sie i kaze siedziec przy lozeczku, bo inaczej wstaje i wyje. dopoki siedze to spi- albo tak niby spi= czuwa. Ale jak tylko wyjde to ryk.... Ale twardo nie wyciagam go z lozka
A co do losowania- Adas chwycil jako pierwszy KIELISZEK ku ogromnej uciesze wszystkicg gosci, zaraz potem kase i niczym innym nie byl juz zaiteresowany
Wspolczuje ze wykladowcy nie bylo I tego dojazdu do zlobka :-(Ja to czesto mam oliwki dosc a jak jej nie ma kilka minut to juz TESKNIEWitam i ja
wiecie jaka zla jestem.pojechalam do tej Warszawy specjalnie na ten wyklad a koles nie przyszedl!!!!bez komentarza normalnie
Ja tez mysle zeby Rafalka odzwyczajac niedlugo id smoka.ale glupia jestem bo niedawno jak mu zeby szly to wogole nie chcial i wtedy by sie pewnie udalo a ja mu dawalam na sile zeby cicho byl...
Wesolutka no rzzeczywiscie duzy pokoj ma.moje mieszkanie ma 34i w tym sa 2 pokoje , kuchnia, lazienka i przedpokoj
u mnie leje, mlodego mama rano w zlobku zostawila i po poludniu po niego ide i nie wiem jak to zrobic bo pada....dojechac to dojade ale wozkiem nie da asie do tramwaju wejsc u nas:-(musze piechota.ale ostatnio taka wyprawa sie zakonczyla zapaleniem oskrzeli bo mlody folie sciaga i caly mokry byl.a 40 minut na deszcze u za duzo.chyba wezme nosidelko i bede do tramwaju biegla.moze ktos nas pusci bo tlok pewnie bedzie.ehhh kuzwa.tak to jest jak sie samochodu nie ma.
ja wlasnie piore, sprzatam i konca nie widac...
i powiem Wam ze pierwszy raz naprawde sie stesknilam za moim dzieckiem!naprawde.ostatnio 4 dni go nie widzialam i mi sie nie speszylo a teraz juz mnie nosi.jakis dobry znak.az niepodobne do mnie.ja taka zimna matka jestem jakassama nie wiem dlaczego.
a jeszcze Wam polece cos na poprawe humoru.wczoraj w pociagu oderwac sie nei moglam i przeczytalam cala smiejac sie pod nosem.genialna
Padam na twarz-opowieść o zyciu z małym ... (735676873) - Aukcje internetowe Allegro
Ja w pracy jak jestem to dzwonie na przerwie i slysze jak Niunka gada Wtedy najchetniej to bym do niej biegla
Pospalam jakas godzine z Oliwka Ona juz odstawiona Ja ide zjesc i do roboty Najpierw jeszcze lece dac kolezance moje CV ona je zaniesie koledze a kolega do kierownika marketu I 3 majcie kciuki aby sie udalo
Tam zarobilabym 1200/1300 to zawsze inaczej niz 800 zl ALE POZYJEMY I ZOBACZYMY CO LOS PRZYNIESIE
Czarna - super pomysł!! czy nie chodzi Ci o Plexę ?? http://www.plexi.eskade.pl/ ja właśnie szukam ładnej Plexi, matowej do drzwi przesuwnych. Moja siostra śliczną próbkę przywiozła z zatopionymi liśćmi, ale nie da się kupić :-(
no o co takiego mi biega ale juz ładnie przyciete i gotowe do załozenia
Oj to nieciekawie cale szczescie ze nie polknalWitam się w ten wspaniały jesienny poranek. Mgła i deszcz za oknem, temperatura 10 stopni, żyć nie umierać ......
No a ja ostatnio ponarzekałam że posiedziała bym sobie troszkę w domu z dzieckiem bo nie wyrabiam ze wszystkim no i mam.... Właśnie dzwoniła niania że się rozłożyła. No ale żeby było zabawnie to na 9 idziemy z rozbójnikiem do dentysty.... Wczoraj M rozkładał jego krzesełko drewniane i jakimś cudem wypadła mu śrubka której nie zauważyliśmy. Siedzimy przy obiedzie, mały bawi się przy nas na krzesełku a tu nagle krzyk. Myśleliśmy że upadł a tu nagle krew się leje nie wiadomo skąd. Suma summarum drogą dedukcji okazało się że nasze szczęście znalazło sobie tą nieszczęsną śrubkę i wbiło sobie w dziąsło. Ma dziurę i idziemy zobaczyć czy tam się coś nie robi i czy nie trzeba czymś tego smarować albo co... W sumie to i tak cud że przy żywotności naszego dziecka to pierwszy tego typu wypadek i jeszcze nie zaliczyliśmy z nim chirurgi ani ortopedii....
Wesolutka mebelki przecudne!! a co do smoka ja Wike oduczylam jak miala 2l i Mateusz tez jakos tak mial mysle ze teraz za wczesnie na to.. ale to ja tak sadze
Mirabelka dziekuje
MagdasF i jak dzwonili??pakujesz sie juz??
Co do mojej niuni to ona slicznie spi w nocy odkad skonczyla miesiac przesypia cale noce za to w dzien daje popalic bo gdzie ja albo Slawek idziemy tam juz jest Wera i za noge lapie a przy tym marudzi i brzeczyco mnie wnerwia ale coz co zrobic jak malpa nie rozumie ze mam musi ugotowac posprzatac itp
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Ja też pół dnia przy kąpie.Jaguśka u mnie na kolanach je banana.Właśnie skrobałyśmy z drzwi wejściowych folie i masakra niech sobie tetus sam skrobie bo nie zdjoł foli ściany pomalowane i ta folia troche też i trza skrobać.Ja myłam w przedpokoju podłoge a Jaguśka sie po niej ślizgała wygląda normalnie jak syfiara
Asia my kiedyś mieszkaliśmy na 28m w 2jke tyle że sypialnia była na górze bo na antresoli a z tym naszym mieszkaniem to jest tak że to miała być kuchnia antresola łazienka i jeden pokój i to było szykowane dla takiej babki po czym ta babka zrezygnowała noi my sie tam wprowadziliśmy i powiekszyliśmy mieszkanie o 2 mieszkanie bo też tam sie zrobiło pusto to kamienica wiec mozna kombinować i w sumie mamy 140m przy czym niestety mamy 2 małe łazienki przez tą babke bo to dla niej była robiona ta jedna mała i nie mamy wanny i ja bardzo nad tym ubolewam.Narazie mieszkanie jest w rozsypce ale powoli już coraz lepiej bo trzeba było wsio robić od nowa obniżać sufity ocieplać karton gipsy kłażdz kładz wsio.Podłogi.
Czarna ja w castoramie jestem conajmniej 2 razy w tygodniu i tam jest pleksa jakbyś szukała obok listewek drewnianych
Dorotko powodzonka z praca
Moja Jagna potrafi całego banana wsunąć naraz i najchętniej by go jadła codzien
Magda fakt dzieciaki niszczą strasznie Jagna jeżdzi jezdzikiem i obija już nowe ściany
Dobra mykam
Asia my kiedyś mieszkaliśmy na 28m w 2jke tyle że sypialnia była na górze bo na antresoli a z tym naszym mieszkaniem to jest tak że to miała być kuchnia antresola łazienka i jeden pokój i to było szykowane dla takiej babki po czym ta babka zrezygnowała noi my sie tam wprowadziliśmy i powiekszyliśmy mieszkanie o 2 mieszkanie bo też tam sie zrobiło pusto to kamienica wiec mozna kombinować i w sumie mamy 140m przy czym niestety mamy 2 małe łazienki przez tą babke bo to dla niej była robiona ta jedna mała i nie mamy wanny i ja bardzo nad tym ubolewam.Narazie mieszkanie jest w rozsypce ale powoli już coraz lepiej bo trzeba było wsio robić od nowa obniżać sufity ocieplać karton gipsy kłażdz kładz wsio.Podłogi.
Czarna ja w castoramie jestem conajmniej 2 razy w tygodniu i tam jest pleksa jakbyś szukała obok listewek drewnianych
Dorotko powodzonka z praca
Moja Jagna potrafi całego banana wsunąć naraz i najchętniej by go jadła codzien
Magda fakt dzieciaki niszczą strasznie Jagna jeżdzi jezdzikiem i obija już nowe ściany
Dobra mykam
reklama
Podziel się: