reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam się i ja!
Agamir spóźnione, ale szczere życzenia dla Antosia - samych radości i słonecznych dni. Dla Ciebie dużo siły i cierpliwości i głowa do góry!!!
Martynka musisz częściej takie wypady sobie organizować, to się Rafałek przyzwyczai, że teraz mamie nie wolno przeszkadzać ;-)
Ppatqa gratulacje dla Kamilka, a swoją drogą więcej było nocnikowych dzieci - jeszcze są jakieś sukcesy?
Czarna a jak Lala z kolczykami?

Martynka odprowadzona. Chociaż dziś był kryzys pt "nie chce iść do przdszkola, nie a nie", ale jakoś poszło. Pożegnała sięze mną, a potem łezki w oczach i buźka w podkówkę, aż mnie serce zabolało :-(, ale do tej pory było ok wiec to pewnie poweekendowy kryzys.

u nas rano była kupka i siku do nocniczka:-)
no pięknie!!!!
Dzien dobry, napisalam mega posta ale mi wcielo:eek:wiec sie tylko witam bo drugi raz nie chcemi sie tego pisac.
Narazie babeczki milego dnia
trelelele niewierze Ci:-p
Czarna a jak Lala z kolczykami?

Martynka odprowadzona. Chociaż dziś był kryzys pt "nie chce iść do przdszkola, nie a nie", ale jakoś poszło. Pożegnała sięze mną, a potem łezki w oczach i buźka w podkówkę, aż mnie serce zabolało :-(, ale do tej pory było ok wiec to pewnie poweekendowy kryzys.
Kasiu z kolczykami nie ma najmniejszego problemu:tak::tak: Chodzi i sie wszystkim chwali:-D:-D:-D

I ja mówie dzien doberek;-)
Mały własnie zasypia wiec zaraz przygotuje ciuchy na wyjscie i musze porzadek w dokumentach zrobic:confused2: Potem spacerek i zakupki moze uda mi sie jakiś papier do zaproszen kupic;-)

cześć laseczki :-) meldujemy się że jesteśmy całe i zdrowe, wszystko u nas ok tylko czas jakoś tak gna że go brak na internet
wszystkim dzieciaczkom które na dniach obchodziły swój pierwszy roczek życzę mnóstwo uśmiechów i zdrówka na kolejny rok :-)
ja też z sentymentem zaglądam czasem do wydarzeń sprzed roku

przed chwilą w DDtvn było o bucikach, nie wiem czy oglądałyście ale mnie poraziły i zszokowały te buciki na obcasie dla maluszków

Hejka!

Antoś - wszystkiego, wszystkiego najlepszego !! Zdrówka i radości!!
Minisia - cieszę się, że jesteście szczęśliwi... a rodzice..no cóż... i tak źle i tak niedobrze... penwie pomimo konfliktów tęsknią za Wami i dzieciakami...
Martynka - zazdroszczę imprezki!!
Ppatqa - gratki!! u nas już było pare kupek w nocniku, ale to wszystko zbieg okoliczności.. po prostu rano zawsze robi kupę, więc wstrzelam się z nocnikiem w tych godzinach i często udaje się :-)
Dorotka - współczuję nocki...bardzo się budzi Oliwka ostatnio...
Kasia - u nas dziś też był kryzys pt. "mamo nie chcę zostać w domu"....ale o tym za chwilę.
Czarna - zrób zdjęcie gotowych zaproszeń już na nowym papierze! Wzór jest śliczny... ehh...chyba sama też się pokuszę o zaproszenia..jedynie `czasu ostatnio brakuje i jeszcze przezd 2,5tyg nie będzie go więcej.... ale do 12 listopada jeszcze trochę czasu :-)

Mamy teraz tydzień z teściami ...A u nas od soboty wieczora teście... moi rodzice na wakacje pojechali, na 3 tygodnie, i w związku z tym na tydzień przyjechała teściowa z teściem (tzn teść może nie będzie cały tydzień). W sumie to sami im zaproponowaliśmy, ale nie namawialiśmy, bo opiekunke mamy, ale bardziej propozycja, gdyby babcia chciała z wnukiem pobyć... więc są... tyle, że nie jest lekko... Reszta na zamkniętym...

Czarna nie podskakuj bo wieksza i ciezsza od ciebie jestem;-):-p:-p:-p
Moj maly szaleje ostatnio, nie wiem co mu sie w glowie pomerdalo ale namietnie we wszystko wchodzi, szuflady, szafki, szafy, kosze, koszyki, torby wszystko doslownie!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze robi takie dziwne cos, nakrywa sie koldra, kocem recznikiem co tam ma pod reka i zastyga:-D:-D:-D Tak komicznie to wyglada, jakby go ktos czarodziejska rozdzka dotknal, pac rusza sie pac nie rusza:-D:-D:-D wariat po mamusi:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Was
Agamir wszystkiego naj naj dla Antosia i duużo zdrówka dla Ciebie
Ppatqa brawo!!!!! ja jakoś nie mogę się zabrać za sadzanie a nocnik stoi i czeka:zawstydzona/y:
Dorotko u nas ostatnie 3 nocki też ciężkie mała wyje od 2,3 do 4,5 :-(podejżewam ząbki ale nic narazie nie widać a sił mi zaczyna już brakować

szybko minął nam ten weekend w sobotę byliśmy u kuzyna M, w niedziele na obiadku u teściów w później u znajomych- ich córeczka jest z lutego wiec pomiędzy nią i Alicją jest 7m-cy różnicy ale w tej chwili to cała przepaść. Tamta mała chodzi, mówi i ma suuuper duuużo włosków. A to moje to łyse, raczkujące - taka gapa mała;-)

A ja dziś praktycznie dzionek na świeżym powietrzu z przerwa na zrobienie i zjedzenie obiadku;-) A potem po chamsku wprosiłam się do Kaki na kawke i piwko z moją ferajną:-D:-D:-D

Pożyczyła mi w sklepie 5 groszy bo mi zbrakło do zakupów i potem nie było zmiłuj:cool2:

A swoją droga niech rpzhcodzą bo z mego dziecka dzicz wyrośnie. Na dzien dobry Samik został pociągnięty za włosy, a potem były próby rozbierania i ściagania do parteru:sorry:

Ja tam Magdzie też nie wierzę w tego długiego posta:cool2:

Czarna w taką pogodę chce Ci się łazić. Niby nie jest bardzo zimno ale ja bym dziś chętnie cały dzien przeleżała w łóżku.

Mirabelka witaj;-)

No i brawa dla Kamilka. Ja nieługo tez spróbuje nocika;-)

Dobrego dzionka dla wszystkich;-)

reklama
Hej mamuski
Ja juz tez po zakupach w do ku posprzatane, obadek gotowy, maz zaraz do pracy a ja o 15 po dzieci do szkoly ciekawe jakich dzis rewelacji sie dowiem :cool2:

U nas pogoda super odkad tu jestem codziennie swieci sloneczko i jest bardzo ciepło:tak:

Gratki dla nocniczkowych postepów:-D:-D my musimy sobie kupic bo został w PL:-p

Do góry