reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to moje serdeczne uściski.

W Dniu Urodzin Antosiu życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!!

reklama
No czesc mamuski :) i kolejny solenizant :-DANTOSIU STO LAT I ZEBY KAZDE KOLEJNE URODZINKI BYLY OBCHODZONE TAK HUCZNIE I WESOLO JAK TE PIERWSZE!!!
roczek.jpg

Ja juz po pracy i po spacerku zwiedzilismy chyba caly York:-Dnogi mi do tylka wchodza:-Dale warto bo tu jest pieknie :)
czarna ja ostatnio tez wspominalam nasze oczekiwania porodowe normalnie lezka sie zakrecila takie to wzruszajace bylo :tak:
magdziunia masz racje odzywam i jestem baaardzo szczesliwa!!!!!:tak::tak:
milej niedzielki lasencje

A ja byłam na imprezce, wróciłam o 4 rano, troszke se wypiłam i nic mi sie nie chce dzisiaj :-D Suszy...
Odchamiłam sie troche :biggrin2: he he
Dzisiaj sie obijam, na obiad zamówilam pizze, nawet Rafał zjadł prawie pół dużej z szyneczką...:eek: :rofl2: Patrykowi powiedziałam ze dzisiaj on małego przewija itd, a ja odpoczywam :-D Chociaz niestety mały rano mi pospac nie dawał, chociaz Patryk sie nim zajął to Rafał i tak mnie zaczepiał cały czas, wchodził na łózko, skakał po mnie i niewyspana jestem :confused2: No ale przynajmniej się odstresowałam ogólnie :cool2:

ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak:

Witam w niedzielne popołudnie.
Znów zmagania naszych siatkarek i dziś już takie emocje, że szok.
Jestem u rodziców i wróciłam z kościółka, spaceru i zjadam loda :-p

A dziś dzionek piękny i taki prawie letni - tylko liście żółciutkie i zapach jesieni nie dają zapomnieć, że to już ta pora.

Agamir i ode mnie przyjmij dla Antosia najserdeczniejsze życzenia z okazji 1-szych urodzinek.

Martynka fajnie, że poimprezowałaś.

Minisiu :tak::tak::-) ciesze się razem z Wami.

Antosiu Sto Lat !!!!!!!!!!!! A dla ciebi eAgamir gratulacje od roku jesteś mamusią :)

agamir zdrówka życze dla was

My wczoraj nie robiliśmy góre, ale stajnie- tzn boksy, ja pomułam wszystko i drzwi, już w przyszłym roku nie wpuszczam jaskółek tak wszysko obsrane, szprowałam dobre 2 h, aż w nocy reka mnie bolała. A dziś rano pomysl by jechać do Wrocka, zaloczyliśmy zoo- młody przeszczęśliwy, byłą stancje, szczytnicki i hale, i jeszcze kfc( w końcu:-)

I się nic nie odezwałaś ....

No a u nas weekend zleciał jakoś. Wpadła teściowa z wizytą , wczoraj byliśy po południu u znajomych i czas minął a jutro do roboty....

marma było za poźno pomysł mieliśmy o 9 a po 10 już jechaliśmy, i planowalismy być w zoo od 12 a wyszło ze byliśmy po 15, bo jeszcze kupa innych wizyt. Ale już wiem ze na zoo musimy poświęcić cały dzień. I niedługo znów ruszymy do Wrocka, ale ta droga masakra, non stop roboty. Chciałam dzwonić, ale M stwierdził ze nie wyrobimy tych wszystkich odwiedzin. Zresztą lista wyjść o spotkań jest na tydzień pobytu we Wrocku

Młody nasikał do nocnika
wiem ze przypadkiem, bo dziś przywieźliśmy nocnik od siostry M, i przed kąpielą posadzilam go by się oswajał, a on nasikał:-) ale były brawa i spłukał wode.
Dzisiaj do południa M zorganizował spacer dziadka z młodym a my na koniki, krótko bo i my i one rak formy, ale jazda była.

Witam. Wszystkim z całego serca w imieniu Antosia Dziekuje za pamięć. JA w szpitalu ale roczek robimy niebawem . Dostała prezenty od dziadków i znajomych. Buzaki

Witam. Wszystkim z całego serca w imieniu Antosia Dziekuje za pamięć. JA w szpitalu ale roczek robimy niebawem . Dostała prezenty od dziadków i znajomych. Buzaki
ojjj na pewno Ci cieżko na serduszku ze nie mozecie być w tym dniu razem:-:)-:)-( Ale będzie dobrze i niedługo sobie to odbijecie!!! A kiedy wychodzisz???
Młody nasikał do nocnika[/B] wiem ze przypadkiem, bo dziś przywieźliśmy nocnik od siostry M, i przed kąpielą posadzilam go by się oswajał, a on nasikał:-) ale były brawa i spłukał wode.
Dzisiaj do południa M zorganizował spacer dziadka z młodym a my na koniki, krótko bo i my i one rak formy, ale jazda była.
no pięknie Brawo dla Kamisia
A ja byłam na imprezce, wróciłam o 4 rano, troszke se wypiłam i nic mi sie nie chce dzisiaj :-D Suszy...
Odchamiłam sie troche :biggrin2: he he
Dzisiaj sie obijam, na obiad zamówilam pizze, nawet Rafał zjadł prawie pół dużej z szyneczką...:eek: :rofl2: Patrykowi powiedziałam ze dzisiaj on małego przewija itd, a ja odpoczywam :-D Chociaz niestety mały rano mi pospac nie dawał, chociaz Patryk sie nim zajął to Rafał i tak mnie zaczepiał cały czas, wchodził na łózko, skakał po mnie i niewyspana jestem :confused2: No ale przynajmniej się odstresowałam ogólnie :cool2:

ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak:

nie ma to jak dobre odreagowanie:cool2::cool2::cool2:

A ja dziś praktycznie dzionek na świeżym powietrzu z przerwa na zrobienie i zjedzenie obiadku;-) A potem po chamsku wprosiłam się do Kaki na kawke i piwko z moją ferajną:-D:-D:-D

reklama
WITAJCIE :-)
MARTYNKA no tez ci sie cos od zycia nalezy :-)
MINISIA ciesze sie ze jestes szczesliwa :-)
PATI brawo dla Kamisia
AGAMIR wlasnie kiedy wychodzisz?

Ja po koszmarnej nocce Do 24 nie umialam zasnac Albo Oliwka non stop marudzila Pozniej wstala o 3,30 I po mleczku ona godzine spala a ja zasnac nie umialam :-(
Pozniej przed 5 poszlam do innego pokoju wiec zasnela Ale przed 6 mama mnie obudzila bo cos tam chciala :-(A od przed 7 jestesmy z Oliwka na nogach :-(
Jak tylko ona usnie tak ja tez sie klade Nigdzie nie wychodze narazie bo przed 14 ide do pracy bo na 14,30 mamy zebranie a od 16 zaczynam prace
Oliwke do zlobka pozniej zaprowadze wiec moge isc na to zebranie

Wczoraj dostalam od kolezanki fajne buciki dla Oliwki i nosimy je po domu aby nauczyc sie chodzic w butkach I oswajamy sie w butach :-)
MILEGO DNIA

Do góry