reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A i pochwalę się, bo wygrałam 16zł w TOTKA :-D .... dobre i to ... oczywiście puściłam na dziziejszą wygraną - oj marzy mi się ta sumka 25 000 000 zł ale nie pogardzę połową a nawet 1/5 ;-)
Madzia bedziesz musiała sie ze mna podzielic hi hi :-) Mi starczy nawet 1/10 tej sumy na spełnienie wielu marzen - dom z ogrodem, studia, firma jakas, wycieczki :-) Ja juz tez pare razy wygrałam 16zł. Na slub dostalismy jeden kupon na 10zakładów i tez bylo 16zł, ale wysłalismy dalej i juz nic nie było. he he :-)
A co do jazdy to ja w ogole w sumie nie jezdze, jakos nie mam potrzeby. Ale jak jade to moj marudzi zebym na wyzszych biegach jezdziła, jak jade po miescie to z reguły na 3, a ten na 4/5 nawet :-D he he

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorkiem
wlasnie wrocilismy z miasta bylismy w MCdonaldzie i na placu zabaw :)dzieciaki mialy radoche bo sie wyszalaly no a pogoda super!az zal w domu siedziec :tak:
teraz wieczorek sie zbliza mlodzi spac i wreszcie cisza:-D:-D

Kasia moi rodzice jak od dawna wiedzieli ze wyjedziemy i czekali na ten fakt tak teraz im bardzo ciezko:eek: ale coz takie zycia wkoncu dzieki nim tu jestesmy a wlasciwie za ich sprawka:sorry: ale jest super i razem mozemy wiele zdzialac :tak:

Są jeszcze;-) Sama dziś kupiłam ale 4+

Poza tym chcieli nas w Tesco oszukac o 20 zł. Kupiliśmy termometr za 9.99 a przy kasie wyskoczyło 29.99...
jutro spacerkiem sie przejde do tesko;-) a przy kasach trzeba uwazac!!!!!
Wczoraj pojechaliśmy po farby i tapetkę do pokoju :rofl2: Byle do piątku :rofl2:
A ja z samochodem radzę sobie co raz lepiej, tylko często właczają mi się długie światła, jak wyłaczam kierunkowskaz :sorry:. No i to cholorne przełączanie biegów na zakrętach :eek:, ale nie jest źle. Muszę się starać, bo mi M autka nie pozwoli kupić :sorry:
A co ty znowu remontujesz????????
Ja to sie smieje ze jestem niedzielny kierowca, jezdze tylko jako kierowca po imprezkach jako niepijaca:-D:-D:-D
Witam Was:-)
tak dawno mnie tu nie było... ale strasznie dużo się dzieje:
1. zapisałam się na prawo jazdy ale cienko to widze pamietam zeby ruszac na 1 za to kto i kiedy ma pierwszeństwo na rondach to dla mnie czarna magia. o parkowaniu nie wspomnę :-(
2. KUPUJEMY MIESZKANIE juuuupiiii tak sie ciesze wreszcie na swoim bez mamy i teściów. Tylko nigdy bym nie przypuszczała ile zamiesznia i papierów jest podczas starań o kredyt :-( Boję się tego kredytu ale chyba nie da się inaczej...

Co do pieluch to my używamy papersów ale zobaczę dziś po ile są te huggisy skoro tak zachwalacie. Ostatnio w realu była promocja pampersów 2 paczki za 84 zł czyli 1 za42 normalnie 1 paczka jest u nas za 49-56zł więc mój m zaszalał i mamy zapas na 2 miesiące :-p

My również przyłączamy się do życzeń dla Jagusi i innych już "dużych" 1-latków:tak: SPEŁNIENIA MARZEŃ i kolejnego wspaniałego BEZTROSKIEGO roczku :-)
eeee no to gratki za mieszkanko nie ma to jak na swoich śmieciach:tak::tak: A co do autka to po to chodzisz by sie nauczyc wiec głowa do góry. Bedzie dobrze:tak:
A i pochwalę się, bo wygrałam 16zł w TOTKA :-D .... dobre i to ... oczywiście puściłam na dziziejszą wygraną - oj marzy mi się ta sumka 25 000 000 zł ale nie pogardzę połową a nawet 1/5 ;-)

mi wystarczy tak milion na domek i wyposazenie:-p

Witam wieczorowo. Dopiero dzieci nakarmione bo bylismy na urodzinkach u mojej chrzesnicy;-) Miałam dziś isć się odchamić do kumpeli ale nie mam ochoty:zawstydzona/y: Dzieciaki padną a ja sobie zrobie kapiel potem jakiegos drineczka i moze filmik obejrze:rofl2:

I ja znów zawitałam.
Minisiu najważniejsze, że razem :tak: a dzionek udany jak najbardziej.
Czuć, że kwitniesz i odżywasz - tak trzymać.

Czarna mnie też by one milion wystarczył, ale wiadomo ... w miarę jedzenia apetyt rośnie.
Hehe dziś 16 złociszy a jutro miliony - byłoby super :-D ... pomarzyć można :-D:-D

A jeśli wygrałabym to napewno kupiłabym działeczkę, zbudowała domek, zainwestowała właściwie pieniądze i pozwiedzała.
Ot takie drobne marzenia ;-)

Martynka z przyjemnością podzielę się wygraną :-)

Minisia no to fajnie, że się lepiej układa. Może taki "kop" się przydał i teraz już będzie dobrze.
Czarna na wakacje mieliśmy zaplanowane odmalowanie pokoju. Dzieciaków się udało, a u nas już nie i teraz jest okazja więc będziemy w weekend szaleć.

A u nas dzień sielski anielski. Rano byliśmy w parku na kasztanach. Potem M robiłą z Martyną ludziki. Potem sprzątanie i tak zleciało, że zaraz dzieciarnia spać i już śpią.
W sumie to Martyna miała dziś szlaban na bajki, bo ostatnio takie chece przed spaniem urządzała, a wczoraj to przeszła samą siebie. Aż byłam w szoku, że Bartek się nie obudził, a ona się darła, że nie chce spać :no: W końcu się udało, ale obiecałam, że dziś zero tv. Rano jej wytłumaczyliśmy, że ma taką karę i zrozumiała :tak: a wieczorem grzecznie poszła spać. Nawet kąpiel bez jęków minęła. Śmiałam się do siebie, że ta kara to bardziej dla nas, bo cały dzień stawaliśmy na głowie jak jej dzień zapełnić :rofl2:

agamir zdrówka życze dla was

My wczoraj nie robiliśmy góre, ale stajnie- tzn boksy, ja pomułam wszystko i drzwi, już w przyszłym roku nie wpuszczam jaskółek tak wszysko obsrane, szprowałam dobre 2 h, aż w nocy reka mnie bolała. A dziś rano pomysl by jechać do Wrocka, zaloczyliśmy zoo- młody przeszczęśliwy, byłą stancje, szczytnicki i hale, i jeszcze kfc( w końcu:-)

No to ja jestem pierwsza...

Antosiu, wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzinek;-) Dużo zdrówka!!! Najlepszy prezent szykuje dla Ciebie Twoja mama hehehe - braciszka;-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 39
No to ja jestem pierwsza...

Antosiu, wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzinek;-) Dużo zdrówka!!! Najlepszy prezent szykuje dla Ciebie Twoja mama hehehe - braciszka;-)

Dolanczam sie do tych zyczen :tak:
Czesc dziewczyny U mnie dzis ostatni dzien wolnego od pracy :-(
Dzis sie wyspalam Nie pamietam kiedy tak dlugo spalam Bo w nocy tylko G wstawal do Oli:laugh2:
MILEGO DNIA

reklama
Minisia no to fajnie, że się lepiej układa. Może taki "kop" się przydał i teraz już będzie dobrze.
Czarna na wakacje mieliśmy zaplanowane odmalowanie pokoju. Dzieciaków się udało, a u nas już nie i teraz jest okazja więc będziemy w weekend szaleć.

A u nas dzień sielski anielski. Rano byliśmy w parku na kasztanach. Potem M robiłą z Martyną ludziki. Potem sprzątanie i tak zleciało, że zaraz dzieciarnia spać i już śpią.
W sumie to Martyna miała dziś szlaban na bajki, bo ostatnio takie chece przed spaniem urządzała, a wczoraj to przeszła samą siebie. Aż byłam w szoku, że Bartek się nie obudził, a ona się darła, że nie chce spać :no: W końcu się udało, ale obiecałam, że dziś zero tv. Rano jej wytłumaczyliśmy, że ma taką karę i zrozumiała :tak: a wieczorem grzecznie poszła spać. Nawet kąpiel bez jęków minęła. Śmiałam się do siebie, że ta kara to bardziej dla nas, bo cały dzień stawaliśmy na głowie jak jej dzień zapełnić :rofl2:
eee to pięknie Martynka wię ze już jest duzą dziewuszką, a teraz nasze dziewczynki wchodzą w okres tzw sprawdzania rodziców i otoczenia:tak::tak::tak:

Antosiu i ja pędzę z życzonkami choc tówj roczek mija o 22:-p

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Agamir i dla Cibie wszystkiego najlepszego w końcu od roku jesteś mamusią:-D:-D

A po za tym znów powróciłam do wspomnień i wczoraj minął rok od mojego niedoszłego porodu. I tak sobie czytałam jak się o mnie martwiłyście i aż się popłakałam:(((( Boziu aż wszystkie wspomnienia po woli powracają

Ostatnia edycja:
Do góry