Mam wyniki i tak nic nie rozumiem za bardzo :-(
Toxoplasma gondi IgM
NORMY :
Ujemny <1
Watpliwy 1-1,2
Dodatni >1,2
Moj wynik badania to 0,50 Masz wynik ujemny, bo poniżej 1. Więc chyba nie jesteś chora
quote]
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wlasnie mnie sie tez tak wydaje ze jest oki bo chyba IgM mam ujemne a IgG dodatnie bo badalam je wczesniej to znaczy ze kiedys przechodzilam ta chorobe Boze jak sie ciesze :-)
Hihihihi dziewczyny jakie jaja moje Kochanie wzieło sie dziś za rąbanie drzewa dla mojego taty, i rozwalił trzonek od siekiery zaczoł robić nowy i wzioł taty szlifierke i też ją rozwaliłhihihihi niedosyć że tata mjest zły że zrobił mi dzidzie przed ślubem to rozwalił mu sprzet hahahah jedziemy odkupić szlifierkeale mam polew z niego, biedny tak sie boi
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No Kaka ta toxo.... to straszne w ciazy a ja najwidoczniej chorowalam i przypuszczam ze wlasnie przez to poronilam lub chorowalam miedzy koncem tamtej ciazy a ta ciaza i z jednej
strony to dobrze ze juz chorowalam ale ostatnio polozna mowila mi ze to ze chorowalam to nie znaczy ze nie mam prawa zachorowac :-(
Ewela twoj M sie martwi a ty sie smiejesz hehehehehehe :-)
strony to dobrze ze juz chorowalam ale ostatnio polozna mowila mi ze to ze chorowalam to nie znaczy ze nie mam prawa zachorowac :-(
Ewela twoj M sie martwi a ty sie smiejesz hehehehehehe :-)
Mój M prawie nigdy nic nie myje przed jedzeniem, tłumaczę mu a on i tak zapomina, czym mnie doprowadza do szewskiej pasji. Boję się, ze mnie zarazi.
Ogrzewam sobie plecki termoforme - ciekaw czy to coś pomoże
Mam nadzieję, ze tak bo nawet łożek nie posprzątałam.
Ogrzewam sobie plecki termoforme - ciekaw czy to coś pomoże
Mam nadzieję, ze tak bo nawet łożek nie posprzątałam.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez mam taki syf w mieszkaniu ze zgroza ide zjesc golabki :-)
Wypilam kilka lykow soku i go wlasnie zwrocilam chyba tez nerwy mi puscily :-)
Wypilam kilka lykow soku i go wlasnie zwrocilam chyba tez nerwy mi puscily :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja wciaglam 3 golabki ale niestety kupne byly bo nikomu sie u mnie w domu nie chce ich robic .
Ja wczoraj zjadlam frytki dzis kurczaka mam na obiad
Ja wczoraj zjadlam frytki dzis kurczaka mam na obiad
Podziel się: