reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wczoraj chyba tez startowałam na 2 i jak depłam gazu to szedł tyle ze charczał;-)

Moze dzis zajrze do tesco i kupię te fioletowe...a za ile i ile sztuk??

16h w pociagu to się będzie Ci nudzić, ze hej...no ale dasz rade;-)

ja tez bym się położyła...chyba legne się na biurku;-)

reklama
Kaka 56 szt rozmiar 4(bo sa wieksze jakies wiec 4+ nie kupuje) za 32 zl.
4 sa od 9-18 kg wiec mi sie nie oplaca kupowac wiekszych.a dla porownania Huggies Premium 4+ w Biedronce za 39 zl 58 szt wiec tylko 2 wiecej.
u mnie caly zlobek chodzi w Tescowych.fioletowo w szafkach jest :)

U mnie hugies w biedronce jakos 37 l kosztuja i zawsze tam je kupuje Bo np juz u mnie w kauflandzie sa drozsze :-(
Madziu witaj dawno cie tutaj nie bylo Ale widze dzis nadrobilas swoja nieobecnosc :-)
KAKA do 13 juz niedaleko :-) Milej pracy

Wlasnie ja tez musze na teraz jakies buciki kupic U mnie czasem idzie fajne i tanie buty znalesc dla maluchow naprawde za grosze ale na Oliwke one nie wchodza :-(
Juz sie troche tych butow namierzylam i nic :-(
ASIU wspolczuje tyle w pociagu I WLANSIE JAK Z TYM OSTATNIM EGZAMINEM BO NIE WIEM ?
MIALAM TRZYMAC KCIUKI ABYS ICH NIE ZALICZYLA

Ja po koszmarnej nocce Polozylam sie o 22 do 23 wstawalam co 5 minut do oliwki A od 1 ona nie spala do po 4 i ja razem z nia Wzielam ja do siebie do lozka ale spac nie chciala
Magada tutaj Oliwka chciala sie bawic :-(
Usnela po 4 a od 6 jestesmy na nogach Ona teraz spi A ja ide cos posprzatac I zaraz na wspolnej bede ogladala :-)
MILEGO DNIA

Z lidla Tou jour..są ok. Pampersów dawno nie kupowałam. Jak straciłam prace to się przerzuciłam na te tansze, a teraz to już kwestia przyzwyczajenia. A tak lubiłam bardzo huggis premium. jak są w promocji to kupuje;-)
Kaka w tesko była u ans promocja moze jeszcze jest na Haggisy premium 2 paczki za 48,99 zł ja kupiłam 2x44szt (czwórki) Dzis tez jade moze jeszcze sa

To tyle bo mnie M dzis wk... wiec nie mam humorku, mimo iz zakupy owocne były:sorry:

Witam Was:-)
tak dawno mnie tu nie było... ale strasznie dużo się dzieje:
1. zapisałam się na prawo jazdy ale cienko to widze pamietam zeby ruszac na 1 za to kto i kiedy ma pierwszeństwo na rondach to dla mnie czarna magia. o parkowaniu nie wspomnę :-(
2. KUPUJEMY MIESZKANIE juuuupiiii tak sie ciesze wreszcie na swoim bez mamy i teściów. Tylko nigdy bym nie przypuszczała ile zamiesznia i papierów jest podczas starań o kredyt :-( Boję się tego kredytu ale chyba nie da się inaczej...

Co do pieluch to my używamy papersów ale zobaczę dziś po ile są te huggisy skoro tak zachwalacie. Ostatnio w realu była promocja pampersów 2 paczki za 84 zł czyli 1 za42 normalnie 1 paczka jest u nas za 49-56zł więc mój m zaszalał i mamy zapas na 2 miesiące :-p

My również przyłączamy się do życzeń dla Jagusi i innych już "dużych" 1-latków:tak: SPEŁNIENIA MARZEŃ i kolejnego wspaniałego BEZTROSKIEGO roczku :-)

Co do butów to w CCC sa nawet fajne zimowe za 50zł, wiec jeszcze nie tak zle. Znaczy i tak masakra jak dla mnie, no ale w porownaniu do innych sklepow to nie tak tragicznie...
A co do pampersów to ja ostatnio kupiłam z kauflandu "Wickies Comfort" sa tez mieciutkie, wytrzymuja nocki i ogolnie super :-) Kosztuja 27zł za 50 sztuk :-) Wczesniej kupowałam na dzien te tesco fioletowe, a na nocki i spacery huggiesy premium. Ale teraz sie chyba na te przerzuce całkowicie :-) Tylko uwazajcie bo sa tez Wickies foliowe, a te Comfort są "oddychające", zreszta w tesco tez sa takie i takie :-)

Mi sie dzisiaj nic nie chce. Czekam na Patryka, bedzie po 15 i ma tydzien wolnego :-) Tylko pogoda juz du dupy... No ale mam nadzieje ze bedzie ok.

Asiu to rzeczywiście nieprzyjemna diagnoza dla Rafałka i Ciebie, bo co tu zrobić w takiej sytuacji, a podróż nie ma co, ciekawe dokąd byś w te 16 godzin dojechała :happy:. A jak z egzaminami, bo chyba coś przegapiłam - oblałaś :cool2:
Minisia to super, że wszystko się prostuje, że jest praca i mieszkanko, a nawet domek, teraz wszyscy razem. A jak dzieciaki w nowym kraju i przepraszam, że pytam - jak rodzice zaregowali jak już ten fakt nastąpił :sorry:
Agamir oj ja na patologii leżałam przy każdej ciąży, tylko, że Martyną, to 3 dni, a z Bartkiem ostatnie dwa tygodnie (poszłam 1 października - brrr). Nie zazdroszczę, ale to wszystko dla dobra dzidzi. Pisuj tu z nami, to może Ci lżej na duszy będzie.
Czarna w takim razie się zrelaksuj :cool2:
Magdziunia chyba Cię myślami ściągnęłam, witaj po przerwie :-)
Ustinja witaj, fajnie, że dobre wieści, a kredytem da się żyć :tak:

Ja kupuję dzieciakom buty w CCC lub deichmanie i nie narzekam. Ceny do przyjęcia i jakościowo też ok.
Wczoraj pojechaliśmy po farby i tapetkę do pokoju :rofl2: Byle do piątku :rofl2:
A ja z samochodem radzę sobie co raz lepiej, tylko często właczają mi się długie światła, jak wyłaczam kierunkowskaz :sorry:. No i to cholorne przełączanie biegów na zakrętach :eek:, ale nie jest źle. Muszę się starać, bo mi M autka nie pozwoli kupić :sorry:

Kaka w tesko była u ans promocja moze jeszcze jest na Haggisy premium 2 paczki za 48,99 zł ja kupiłam 2x44szt (czwórki) Dzis tez jade moze jeszcze sa

To tyle bo mnie M dzis wk... wiec nie mam humorku, mimo iz zakupy owocne były:sorry:

Są jeszcze;-) Sama dziś kupiłam ale 4+

Poza tym chcieli nas w Tesco oszukac o 20 zł. Kupiliśmy termometr za 9.99 a przy kasie wyskoczyło 29.99...

Witam Was:-)
tak dawno mnie tu nie było... ale strasznie dużo się dzieje:
1. zapisałam się na prawo jazdy ale cienko to widze pamietam zeby ruszac na 1 za to kto i kiedy ma pierwszeństwo na rondach to dla mnie czarna magia. o parkowaniu nie wspomnę :-(

Opanujesz ronda hehehe...jeszcze swego czasu pamietłam zeby na 1 startować ale widać im dlaej w las tym czasem gorzej z obsaługą biegów albo sie naprawdę robię blondynka z dowcipów;-)

Ja kupuję dzieciakom buty w CCC lub deichmanie i nie narzekam. Ceny do przyjęcia i jakościowo też ok.
Wczoraj pojechaliśmy po farby i tapetkę do pokoju :rofl2: Byle do piątku :rofl2:
A ja z samochodem radzę sobie co raz lepiej, tylko często właczają mi się długie światła, jak wyłaczam kierunkowskaz :sorry:. No i to cholorne przełączanie biegów na zakrętach :eek:, ale nie jest źle. Muszę się starać, bo mi M autka nie pozwoli kupić :sorry:
Ja dzis kupiłam w Deichmanie za 39,90 bardzo fajne buciki;-)

Mój M sobie zarzyczył, zeby w zakręty wchodzić bez biegów:eek:, tak samo mam wyrzucać biego jak widze ze czerowne się pali na skrzyżowaniu...mówi, ze się wtedy za darmo jedzie...

reklama
Młody śpi, ale jakoś niespokojnie (to przez ząbek wychodzący), obiadek zjedzony, oglądam meczyk naszych siatkarek na ME.
A wcześniej byliśmy na zakupach w Tesco i też zakupiłam mega pack za 49zł Huggies ale 4+
Prócz tego sporo kasy poszło na jedzeniowe sprawy.
Wyczaiłam też trzy bluzeczki dla Sebcia w trójpaku za 46zł - kolorystycznie fajne - żółta, brązowa i zielona.
Zastanawiałam się nad sweterkiem bardzo cieplusim - tam naprawdę są super ciuszki w przystępnych cenach.
Zahaczyliśmy też o CCC i oglądaliśmy buciki :tak:

A i pochwalę się, bo wygrałam 16zł w TOTKA :-D .... dobre i to ... oczywiście puściłam na dziziejszą wygraną - oj marzy mi się ta sumka 25 000 000 zł ale nie pogardzę połową a nawet 1/5 ;-)

Do góry