reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kochane dziękujemy za życzenia, ja sie aż w czoraj popłakałam jak przypomniałam sobie tą chwile i matko boska jak to zleciało.Ja właśnie gotuje sprzątam i tak na zmiane a Jaguśka bałagani goście na 18tą.Pomyśleć że rok temu o tej porze trzymałam taką maleńką Jaguńkę za rączkę.Ach ale mi sie płakać chce z szczęścia.Najcódowniejsze uczucie być matką:)DZIEKUJE KOCHANE.LECE DO GOTOWANIA

reklama
I ja spieszę z
Najlepszymi życzeniami pomyślności i radości
Sto lat!!! Sto lat!!!

Mama Maksa witaj i wyrazy współczucia dla M
[*]
Czarna gratuluję sprzedaży autka i domyślam się jak się cieszysz na myśl o remoncie. Ja na mój też już czekam :rofl2:

Kurczę, Bartek pomaga mi pisać. Co chwilę musze coś kasować, a teraz wywala mi wyprane rzeczy :crazy:

Wczoraj zrobił mnie w mega konia. Wróciliśmy ze spaceru, to już spał ze 20 minut. Przełożyłam go do wyrka i dalej pospał. W sumie od 11 do ... 14 :szok: a ja przez dwie godziny czekałam kiedy się obudzi i nic w tym czasie praktycznie nie zrobiłam, a mogłam się porządnie wyspać.
Za to można powiedzieć, że trochę dziś zaspał, bo obudził nas budzik o 7.

hahaha ile razy mnie już dzieci tak zrobiły w konia:-D:-D:-D Co do remontu to juz wybieram zmywareczke, okap, zlew i wiele innych pierdołek. Normalnie banan z gęby mi nie z chodzi:-D:-D:-D Najgorsze ze moja kuchnia to taka klitka i aż boję sie ze coś w niej zjebie:sorry: M oczywiście najpierw zarządał sobie kosztorys więc zaraz zasiadam do roboty. Bo chce jak najszybciej sie za to wziąść!!!! KOFAM TĄ ROBOTĘ

Wesolutka mnie na samą myśl ciary przechodza!!!! szykuj szykuj potem pstrykaj foty i czekamy na relacje !!!!

Panienki trzymajta kciuki dziś odbiór wyników Samiego:eek:

No to i ja
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Ja sie witam i zaraz zmykam polozyc malego, a za miesiac dokladnie urodzinki swietowac bedzie Sami:tak:A my bedziemy odliczac godziny do naszego roczku;-)​

No to i ja
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Ja sie witam i zaraz zmykam polozyc malego, a za miesiac dokladnie urodzinki swietowac bedzie Sami:tak:A my bedziemy odliczac godziny do naszego roczku;-)​

jooo faktycznie magiczna 11 dzis wybiła czas zaczac odliczanie:-p

Mały wstał wiec szykujemy sie do lekarza po wyrok:(((

JAGUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!

Czarna no to szybkiego remontu życzę!! i gratulacje dla Samuela za 11!!

Witam się w piątek moje dziewczynki mają się lepiej ale przyszła pora na mnie i zaczynam smarkać, łeb pęka.....
Po południu wybieram się na zakupy...
Miłego dnia:tak:

Jagunia STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agamir witaj.patrze na Twoj suwaczek i nie wierze:szok:to juz 8 miesiac!!!jeszcze troszke i bedziesz miala komplecik.a dopiero co czekalas na tamten porod...wiem wiem wszyscy Ci to teraz pewnie gadaja non stop:-D

Ja mlodego odstawilam rano do zlobka, wczoraj bylismy na kontroli i juz bylo ok.tylko babka powiedziala ze on sie do tego zlobka nie nadaje z racji ze jest alergikiem i chlonie ocno infekcje to w takim tempie szybko sie astmy nabawi.no i ona sie mnie pyta czy on tam musi chodzic...hmmmm.bo 2 antybiotyki w ciagy 3 tygodni wzial.jak w koncu pojde do tej pracy to bede musiala cos z nim zrobic.wyjscia nie mam.a opiekunce musialabym zaplacic tyle i le bym zarobila.
ta praca co ostatnio na rozmowie bylam i niby od pazdziernika mialabym zaczac to 800 zl za 6 godz pracy 5 dni w tyg. wydaje mi sie ze nie jest zle.tylko ten szef wlasnie dziwny jest.teksty w stylu bo pani taka ladna itp...i tu mi sie juz nie podoba.ale jak bede musiala to tam pojde.to jest praca biurowa w agencji reklamowo- ogloszeniowej.
od rana zalatwiam dzisiaj dokumenty do zasilku, szkoly itp i dzwonie, dzwonie dzwonie.i juz mam dosc:confused2:

reklama
Asia, no bo jak jesteś taka ładna to co się facetowi dziwisz;-)

maksiowa, pamietamy o Tobie
[*]

No i mojemu zięciowi stukneła 11;-)

Zdrówka dla wszystkich:-D

Do góry