reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

JAGUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!

Agamir minisia witajcie :)

JA niestety zabiegana. Rano Kacperek do niani po południu odbierany, w pracy kupa roboty i tak w kółko. A w domu bajzel że szkoda gadać......

A rok temu o tej porze plackiem leżała w łóżku i starałam się jeszcze nie urodzić :) No i kładliśmy wykładziny i przygotowywaliśmy pokoik małego.............I ta okropna zgaga hahahaha

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Tak to koncowka ciazy ledwo chodze leze na patologii ciazy bo maly ma za wysokie tetno. Antek chory i jest z dziadkami. Maz za granica. Wiec imprezka bedzie jak wroci bo mnie na niedziele nie puszcza do domku.Leze samiutka z laptopem i co 2 godz robia mi ktg

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Tak to koncowka ciazy ledwo chodze leze na patologii ciazy bo maly ma za wysokie tetno. Antek chory i jest z dziadkami. Maz za granica. Wiec imprezka bedzie jak wroci bo mnie na niedziele nie puszcza do domku.Leze samiutka z laptopem i co 2 godz robia mi ktg
Jejku....:-:)-:)-(trzymam kciuki mocno!!!nie zazdroszcze.przez to tetno malego trafilas na patologie czy cos innego sie dzialo?imie juz wybrane?

Moje kciuki zacisniete U mnie nie widac Suwaczka Dzidzi wiec napisz dokladnie w jakim czasie jestes teraz ?I na kiedy masz teramin ?Wlasnie dlaczego jestes na patoloogi I czy zostaniesz tam do urodzenia Jeny Antos chory Ty sama w szpitalu Pewnie nie ma ci lekko Zagladaj do nas jak najczesciej

Jagusiu - wszystkiego wszystkiego najlepszego !! Rok temu miałam łzy w oczach jak czytałam o narodzinach Jagusi.

Agamir - wow, ale zleciało..już końcówka..mam nadzieję, że szybko Cię puszczą do domku!
Minisia - super,że wszystko się poukładało!
Czarna - mnie też to czeka wkrótce... wybieranie...

Nie jestem w stanie więcej odpisać bo łeb mi napier....la tak, że ledwo na oczy widzę, a w domu nie mam nic przeciwbólowego..M w Wawie, Młody śpi, więc nawet nie mam się jak do apteki ruszyć...

Jejku kciuki zaciskam!!!
Ja też chcę już maluszka dla Bartuśka!:tak::-)

A dziś jestem wściekła

Oddałam koszule do pralni do prasowania, pani oddaje mi niewyprasowane i twierdzi że
się nie da (po co przyjmowała skoro ponoć się nie da?:crazy::sorry:)Swoją drogą zawsze ja prasowałam i nie było większego problemu ale się nazbierało bo M do pracy chodzi w koszulach Złożyliśmy więc reklamacj no i się się nasłuchałam.
Usługa dotyczyła tylko prasowania które nie zostało wykonane dlatego
po 5 dnach zadzwonili że można odebrać koszule. Owszem kilka już o dziwo :sorry:dało się uprasować ale nie wszystkie (!) Przy tym obsługa niemiła,
pani płacząca do kietowniczki przez telefon a i kierowniczka bardzo
nerwowa i niekomunikatywna. Oddali więc wyprasowane koszule i kase
za niewyprasowane.
Na koniec okazało się że jedna z wyprasowanych koszul jest
pobrudzona więc zwróciłam na to uwagę a pani na to że oddane były
tylko do prasowania i ona jej nie upierze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przecież ja czyste oddałam. I co teraz mam zabrać i do pralki i znów prasować:eek:
No to kolejna reklamacja tym razem że koszule oddalam do prasowania
czyste a oddają pobrudzone.
No i pani znów tel do kierowniczki i narada co zrobić.
Ja na to że chcę reklamować i po narzekaniu przyjęła.
I kazała dać jeszcze paragon koszuli gdzie i kiedy ją kupiłam!!!
Powiedziałam jakąś tam datę a ona na to skąd ja mam taką pamięć zeby
pamiętać kiedy jaki ciuch kupuje(no to po co głupio pyta przecież
nikt tego chyba nie pamięta) i dlaczego nie zbietam paragonów!
ŻENADA!!!
Na efekty czekam :(

Agamir trzymam kciuki!! na kiedy masz termin??
pozdrawiam i fajnie ze mnie jeszcze pamietacie
milego wieczorku papa

Witajcie laseczki weekendowo;-)

Agamir życzę Ci szybkiego powrotu do domku. Może dadza Ci chcociaż przepstkę na urodzinki Antosia.

A ja juz w pracy siedzę. Na szczęście tylko do 13stej.

Byłam wczoraj półbuty ogladać dla młodej i mnie ceny powaliły z nóg. 74 zł na buty któr ponosi miesiac dwa to lekka przesada jak dla mnie:crazy:. Mama chciała je kupić Hance na urodzinki ale nie wiem czy to ma sens. Muszę się rozejrzeć po innych sklepach.

Witajcie - i mnie dawno nie było :-(
Jednym słowem czasu brak ... wychodzę z domku parę minut po 7.00 i wracam albo po 16.00 albo jak wczoraj w okolicach 20.00
Źle mi z tym, bo mam tak mało czasu dla Sebcia.
Jak wolniejsze popołudnie to spędzam z nim i chodzę niewyspana, zmęczona.
Oby do świąt Bożego Narodzenia - szykuję się wtedy trochę wolnych dni.

Martusiu przyjmij od nas najserdeczniejsze życzonka z okazji 1-szych urodzinek Jagusi.
Niech maleńka rośnie zdrowo i uśmiecha się słodko każdego dnia.

Malenko współczuję tych mdłości, ale już niedługo powinno być znacznie lepiej.

Maksiowa współczuję [*] - prawda, że mama zawsze będzie mamą.

Minisiu tak się cieszę, że już razem jesteście wszyscy.
I proszę uśmiechaj się na zdjęciach ;-)
Teraz to już musi być wszystko po Waszej myśli.

Nati och wcale się nie dziwię, że jesteś wkurzona - ja to nie wiem co bym tej babce tam zrobiła.
Obsługa jednym słowem do .... :no:

Agamir współczuję tego leżenia, ale to dla dobra kruszynki.
W końcu to już finał.
I tzymam kciuki.

Asiu z tym facetem to faktycznie niezawesoło - jakby do mnie się przystawiał to zaraz z liścia by dostał.

Czarna fajnie, że autko udało się tak szybko sprzedać no i teraz zaszalejesz.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu ja juz też myślami przy świętach;-)

A co do czasu...ja mam Hanke od 16stej do 19stej, potem idzie spać i mogę tylko na nią patrzeć ehhh

A wiecie, ze wiecej dzieciaczków miało już roczek...Patrzyłam na listę dzieciaczków...Kulfon, Aga1480, Motylek, Sylwia76, Sylwcia...i dla Waszych maluszków sto lat. Może zajrzycie jeszcze do nas.

Do góry